Cine ofera bani imprumut fara garantii, IFN-ul ori banca?

Actualizare martie 4, 2024

Vrei sa stii la cine poti apela pentru un imprumut fara garantii accesibil? Si la banci si la IFN, in functie de nivelul tau de eligibilitate.

Multi dintre cei ce vor sa faca rost de bani rapid, cauta surse de finantare permisive, fara multe cerinte.

Si bancile acorda imprumuturi fara garantii, asadar, nu mai este o problema acest aspect.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 51.000 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

ProviOnline

[DETALII CREDIT]

Poți obține între 500 și 15.000 de lei, dacă ai peste 18 ani și un venit fix. Banii îi primești în 30 de minute direct pe card.

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Cand nu mai faci fata cheltuielilor, cand treci printr-o perioada grea, poti sa apelezi si la o sursa de finantare.

O astfel de finantare poate fi obtinuta de catre orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, uneori doar cu resedinta in Romania, care indeplineste niste conditii impuse de institutiile financiare creditoare.

Un credit de nevoi personale este un instrument financiar extrem de utilizat, acordat in lei ori in alte valute. In ultimii ani volumul creditelor in lei a crescut foarte multe, spre deosebire de cele acordate in euro care sunt in scadere.

Pentru a aplica la un imprumut un cetatean trebuie sa indeplineasca niste conditii, astfel incat cererea sa-i fie aprobata. Unii nu sunt familiarizati cu aceasta actiune si cauta raspunsuri la tot felul de intrebari aparent banale pentru un cunoscator.

Daca si tu esti in cautarea unui asemenea imprumut de nevoi personale, ar trebui sa fii atent la informatiile pe care ti le vom prezenta in continuare.

Cat de usor de accesat sunt credite fara garantii?

In prezent, conditiile sunt mult mai usor de indeplinit pentru accesarea unui credit, chiar si banci. Nu mai este strictetea de odinioara.

Azi este aproape o formalitate sa obtii bani imprumut, usor, simplu, sigur si comod, nu ca in trecut. Conditiile de accesare sunt deosebit de lejere pentru creditele nebancare fara garantii in 2019. Si nici bancile nu mai sunt atat de rigide in privinta eligibilitatii.

Daca vrei sa imprumuti o suma mai mare, poti apela la creditele pe termen lung, daca nu ai o bonitate prea buna, atunci te poti orienta catre imprumuturile mici pe termen scurt.

Pentru multe institutii financiare este destul sa te duci cu buletinul si un act doveditor al venitului pentru a obtine un imprumut de bani.

Ca sa obtii bani imprumut ara garantii de la IFN ai nevoie de o copie dupa buletin si una dupa o dovada de venit.

Cei ce aspira la obtinerea unei sume de bani imprumut fara garantii nu sunt persoane cu venituri mari. De regula, acesti clienti au venituri sub salariul minim pe economie.

Afla ca azi, chiar si cu salariul minim pe economie te poti imprumuta, si nu doar la IFN-uri, ci si la banci.

Evident, tu alegi cel mai potrivit produs, in functie de nevoile tale.

Cum poti obtine credite nebancare fara garantii ?

Institutiile Financiare Nebancare – acesta este raspunsul. Aceste societati ofera credite nebancare fara garantii, in conditiile unor dobanzi destul de ridicate, comparativ cu cele practicate de bancile comerciale.

De ce-ar apela romanii la astfel de credite scumpe? Pentru ca aceste forme de imprumuturi fara garantii nu necesita conditii de eligibilitate complicate, fiind cele mai lejere produse din piata, de altfel.

Lejeritatea cu care se pot accesa aceste credite rapide deriva din faptul ca riscurile asociate sunt acoperite exclusiv din dobanzi, caz in care cerintele sunt minimale, in speta reducandu-se doar la doua acte solicitate, adica, la actul de identitate si la o dovada a venitului (adeverinta de venit ori fluturas de salariu/cupon de pensie), precum si o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani.

Pentru a obtine bani urgent, apeland la aceste credite rapide fara garantii trebuie sa aveti un venit minim permanent, care sa va determine un anumit grad de indatorare solicitat de legislatia actuala (grad de indatorare, in paranteza fiind spus, ce anuleaza efectiv prezenta creditelor doar cu buletinul), venit al carui nivel variaza de la IFN la IFN, insa, se invarte la un minim echivalent salariului minim pe economie.

Care sunt conditiile de acordare?

Daca indeplinesti conditiile de varsta, de venit si de vechime, practic poti sa apelezi la orice forma de creditare.

Fiecare institutie financiara isi calculeaza un scoring pe client in functie de mai mult parametri. La multe dintre aceste institutii, scoringul din BC are o pondere de peste 40% in cuantumul eligibilitatii.

Cine ofera bani imprumut fara garantii, IFN-ul ori banca? 1

Sunt multe oferte de creditare pe internet, pe retelele de socializare. Si noi am vazut anunturi date de persoane fizice. Probabil ati vazut si voi ori ati primit pe email, anunturi de genul: imprumut bani persoanelor fizice cu contract notarial. Nu va sfatuim sa dati curs unor asemenea invitatii. Mai bine va adresati unei institutii financiare sigure, inregistrate la BNR, asa cum sunt bancile si IFN-urile.

Aceste persoane fizice care ofera imprumuturi nu sunt deloc sigure. Poti sa imprumuti bani la fel de rapid, dar mult mai sigur si mai transparent de la o banca ori de la un IFN.

Daca nu te califici pentru un imprumut bancar, nu-ti fa griji, apeleaza la unul nebancar.

Solutii de credite nebancare fara garantii

Chiar daca multe oferte vizibile de la IFN-uri nu par sa ofere sume prea mari de banci, va spunem cu certitudine ca sunt multe societati nebancare de la care puteti imprumuta si sume mari de bani pe perioade mai lungi de timp. De exemplu: Cetelem, BRD Finance, Credius, etc.

Daca ai un venit mic, trebuie sa stii ca, nici banca si nici IFN-ul nu te imprumuta daca nu te incadrezi in gradul limita de indatorare.

Din acest an s-a schimbat gradul de indatorare: 40% pentru creditele in lei si 20% pentru cele in valuta.

Primim si noi pe email oferte de credite ale unor persoane fizice din afara, tot felul de mesaje traduse prost, cu oferte coplesitoare pentru un om aflat la ananghie. Va sfatuim sa nu dati curs acelor anunturi, cu siguranta nu implica nimic legal. Adresati-va unor institutii ce functioneaza in cadrul legal, pentru a va tine departe de tot felul de abuzuri si inselatorii.

Poti gasi oricand societati nebancare care sa-ti ofere bani imprumut fara garantii, si poti beneficia chiar de gratuitate la unele dintre aceste institutii, daca esti la prima accesare. Practic, cat imprumuti, atata rambursezi.

Sumele accesibile la IFN-uri pot varia foarte mult, unele IFN-uri merg pe maxime de 1000 lei, altele de 2000 lei, altele pe 3000 lei. La unele poti obtine intre 5000 de lei si 40000 lei. Sunt si IFN-uri care pentru o prima accesare nu te imprumuta mai mult de cateva sute de lei.

Media imprumuturilor acordate de IFN-urile ce au in portofoliu microcredite se invarte intre 1000 lei si 3000 lei.

Pe adresa noastra vin zilnic solicitari de informatii despre imprumuturile rapide fara garantii; in general acesti oamenii sunt nevoiasi si au venituri mici.

Oamenii nevoiasi prefera sa faca rost de bani in conditii care sa nu le pericliteze in vreun fel casa si masa, cum s-ar zice. In general, cei cu venituri mici, chiar daca apeleaza la credite rapide mai scumpe, tot se asigura ca pot returna imprumutul.

Facilitatile oferite de IFN-uri

Contractele pentru credite IFN fara garantii se incheie fara deplasari.

La aceste IFN-uri ce acorda credite 100% pe internet, contractul se semneaza si se trimite prin email ori prin curier.

Evident, dupa ce va imprumutatii, banii trebuiesc rambursati. Nu pregetati in a plati la timp creditele nebancare, altfel datoriile se acumuleaza pentru ca penalizarile sunt mari de regula la IFN-uri.

Cum va spuneam la inceput, astazi este usor sa accesezi un imprumut de bani simplu si de la IFN si de la banca.

Azi nici bancile nu mai solicita adeverinta de venit ori de salariu, pentru ca verifica veniturile prin intermediul ANAF.

De la IFN poti primii banii chiar si in doua ore de la accesare – asa cum se ‘lauda’ unele societati in ofertele lor de prezentare.

Dar nici bancile nu sunt mai prejos, ademenindu-si clientii cu un ‘credit pe loc’.

Poti sa accesezi un credit nebancar fara garantii apeland la una din firmele care isi promoveaza serviciile de imprumuturi rapide, fara multa hartogarie, fara birocratie si cel mai important, fara nici o garantie!

Dezavantajul ar fi ca nu te poti imprumuta sume foarte mari, de genul 30,000 de lei pentru ca ar fi un risc foarte mare pentru compania care te imprumuta dar poti lua destul de usor un imprumut rapid, ce variaza in genere intre 500 si 5.000 de lei.

(Visited 305 times, 1 visits today)

One Response

  1. V U Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies