De unde poti face rost de bani in weekend?

Actualizare aprilie 13, 2020

Poti accesa un credit rapid sambata ori duminica? Care sunt conditiile?

Obtinerea unui credit sambata ori duminica nu este un lucru usor, avand in vedere ca majoritatea institutiilor financiare nu lucreaza in weekend.

Sunt momente in care nu poti astepta zilele lucratoare pentru a face rost de bani, ai dori sa obtii imediat banii de care ai nevoie pentru a-ti rezolva problema.

Nu de putine ori am fost intrebati cine acorda credite rapide sambata.

La ce societati apelezi pentru obtinerea unui credit rapid sambata si duminica?

Multe institutii financiare nu lucreaza in weekend. Bancile sunt inchise cu siguranta. Singura speranta ramane la IFN.

Dupa cum stiti (ori poate aflati acum), din tagma IFN-urilor fac parte atat institutiile financiare nebancare clasice, cat si Casele de Amanet, C.A.R.-urile si societatiile de leasing.

Iata de ce, cand folosim majoritatea IFN-urilor, nu vorbim tocma adecvat, avand in vedere ca spre exemplu, case de amanet sunt cateva mii, pe cand IFN-uri sunt cateva sute. Daca mai adaugam la numar si C.A.R. -urile si societatile de leasing deja avem o alta statistica.

In fine, pentru ca obtinerea unei sume de bani urgent inseamna fie IFN clasic, fie Casa de Amanet, ne vom referi in acest articol la aceste doua tipuri de institutii.

Asadar, bancile sunt inchise sambata si duminica. Dar, pentru ca cu siguranta nu aveai de gand sa mergi la banca in wekened, haideti sa vedem ce politica au bancile in weekend vis-a vis de creditare.

Poti imprumuta online de la banci in weekend?

La bancile care au aplicatii online interractive putin probabil. La cele care inregistreaza formularele si offline, raspunzand la ele in urmatoarea zi lucratoare, da.

Multe institutii nebancare acorda credite fara garantii online, fara acte fizice. La aceste institutii poti accesa atat in timpul programului cat si in afara lui.

Dar, sunt unele IFN-uri care au program si sambata, unele care lucreaza atat sambata cat si duminica cu program restrans.

Fiindca la IFN-uri nu este nevoie sa justifici venitul, aplicarea online necesitand o simpla copie dupa un extras de cont unde iti incasezi veniturile, nu este nevoie de interactiune directa cu un reprezentant al societatii. Asadar, poti aplica si in weekend, iar in urmatoarea zi lucratoare sa fie verificata cererea ta de credit online impreuna cu documentele incarcate pe internet.

Spre exemplu, cei de la Viva Credit spun ca daca aplici pana la o anumita ora intr-o zi lucratoare, poti primi creditul chiar in acea zi, iar daca nu, ti se analizeaza cererea in urmatoarea zi lucratoare. Aceasta situatie este valabila si pentru weekend.

Sa iei un credit rapid sambata implica sa ai totusi un venit pe care sa-l justifici. De asemenea, trebuie sa te incadrezi intr-un interval de varsta.

Acele societati care interogheaza Biroul de Credit cu siguranta nu-ti vor acorda creditul sambata pentru ca aceasta BC nu lucreaza sambata si nu are cine sa furnizeze istoricul de creditare.

Dar, sa nu iti imaginezi ca daca iei un credit rapid sambata acesta va fi mai lejer de accesat decat in timpul saptamanii.

Conditiile de creditare sunt aceleasi, indiferent de ziua in care accesezi.

Pentru o mai mare rapiditate de obtinere a banilor, cand te confrunti cu o situatie de urgenta, este indicat sa aplici online.

Mai ales in aceasta perioada in care deplasarile sunt limitate la maxim, este bine sa accesezm online.

Dar, daca ai ratat intervalul zilelor de lucru din timpul saptamanii si vrei sa iei un credit sambata ori duminica, se gasesc solutii.

Din experienta personala stim ca spre finalul saptamanii bugetul se subtiaza, iar necesitatile cresc. Este cumva de inteles de ce se imbulzesc oamenii in weekend sa faca rost de bani.

Daca esti intr-un impas financiar nu pregeta sa gasesti un credit cu accesare sambata, chiar daca te gandesti ca ar fi imposibil sa ramana un IFN deschis pana tarziu in noapte.

Sunt multe institutii financiare, atat banci cat si IFN-uri la care poti aplica in afara orelor de program si care iti vor procesa cererea in urmatoarea zi lucratoare.

Daca aplici la un IFn care stii ca lucreaza sambata, atunci nu ar trebui sa dureze mai mult de 15 minute aprobarea. Fireste ca trebuie sa te asiguri dinainte ca ai tot ce-ti trebuie la indemana (buletinul scanat ori fotografiat, dovada de venit scanata ori fotografiata).

Cum ti se vor transfera banii dintr-un credit sambata?

Nu este deloc complicat sa se efectueze un transfer dintr-un cont bancar in altul, chiar fiind vorba de banci diferite. E adevarat ca daca sunt banci diferite, transferul se efectueaza mai greu, dar acest lucru este valabil pentru orice zi a saptamanii.

Odata ce imprumutul ti-a fost aprobat, transferul se face rapid, depinde insa de banci.

Cand accesezi pentru un credit online trebuie sa incarci documentele in sectiunea indicata de societatea financiara, ori sa le trimiti pe email, depinde cum este procedura.

Din fericire nu trebuie sa legalizezi acte ori sa le printezi. Nu trebuie sa te deplasezi la sediul societatilor. Tot ce trebuie sa faci pentru a primii banii rapid accesand un credit rapid sambata este sa gasesti IFN-ul corespunzator.

Cu banii imprumutati poti face ce dorsti, nu te intreaba nimeni cum ii folosesti.

Trebuie sa fii insa atent la scadenta, sa nu depasesti termenele indicate in contract, pentru ca atunci vei fi penalizat.

Fiind o cerere ridicata, unele institutii si-au adaptat programul astfel incat sa poata oferi un credit rapid si sambata. Unele societati au program redus sambata, e adevarat, dar tinand seama ca accesarea nu dureaza mai mult de cateva minute, ai timp berechet sa obtii banii doriti.

Necazul e ca de la IFN-urile la care poti aplica online nu ai acces la sume mari de bani. Pentru a nu-ti ingreuna si mai tare situatia financiar, cel mai bine e sa rambursezi cand iei salariu ferindu-te de alte probleme suplimentare.

Nu este imposibil sa iei un credit sambata ori in weekend daca nu mai ai bani de mancare ori ai o situatie de urgenta ce nu suporta amanare pentru a o rezolva.

IFN-uri care acorda credite in weekend

Viva Credit

Viva Credit este printre putinele IFN-uri care au program atat sambata cat si duminica. Iata care este programul de lucru cu publicul al celor de la Viva Credit: luni – vineri: 8:30 – 20:00, sambata – duminica: 9:00 – 17:00. De la Viva puteti imprumuta sume de bani de pana la 2.000 de lei pentru perioade de 5 ani (este o linie de credit deschisa pe 5 ani). Daca rambursati in primele 30 de zile, dobanda este 0.

Ferratum

Ferratum are program de lucru: luni – vineri: 9:00 – 18:30, sambata si duminica: 9:00 – 13:00. Poti afla detalii trimitandu-le mesaj pe adresa de email clienti@ferratum.ro ori office@ferratum.ro. De la Ferratum putei accesa credite de pana la 10.000 de lei pe perioada de maxim 12 luni.

Fast Finance

Fast Finance acorda credite si sambata conform programului lor. Programul de lucru este de luni pana vineri intre 8:30 si 20:30, iar sambata intre 10:00 si 16:00. Acest IFN poate fi contactat prin email la suport@fast-finance.ro. De la ei puteti solicita credite cu sau fara garantii. Creditele fara garantii au un cuantum de maxim 15.000 de lei si se acorda pentru 26 de luni.

Credit Fix

Credit Fix lucreaza cu publicul de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00 si sambata intre 9:00 si 14:00. Puteti sa le scrieti la adresa de email contact@creditfix.ro. De la CreditFix puteti imprumuta sume de bani de pana la 3.000 de lei prin intermediul unei linii de credit acordate pe 5 ani.

Provident

De la Provident poti solicita un imprumut de luni pana vineri intre orele 8:00 si 20:00, iar sambata intre 9:00 si 17:00. Provident acorda credite cu valoare de pana la 20.000 de lei pentru o perioada de maxim 134 de saptamani.

(Visited 728 times, 13 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies