Credite rapide pentru restantieri 2024

Actualizare martie 5, 2024

Accesarea de credite rapide pentru restantieri in 2024 este dorita de persoanele care au avut probleme in trecut cu plata unor rate la banci.

Si in 2024 vom gasi in portofoliul IFN-urilor oferte de credite pentru restantieri, accesibile si celor inscrisi in BC, cu conditia ca acesti clienti sa aiba o bonitate superioara.

Cu siguranta conditiile de accesare pentru aceste produse financiare de tip rapid sunt lejere, ele putand fi contractate ca si pana acum, online, prin telefon si chiar prin SMS.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie de Paște la credite

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu dobanda redusa la jumatate, rate fixe de la Provident daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Institutiile financiare, indeosebi cele nebancare vin tot timpul cu produse noi, unele dintre ele fiind accesibile si acestor persoane.

Accesare credite rapide pentru restantieri

Datornicii bancilor, cei care sunt considerati de rea credinta si sunt inscrisi in Biroul de Credite se regasesc in diverse situatii (unii si-au achitat datoria, altii au avut sume mici restante pentru care au fost raportati, altii si-au achitat datoria imediat dupa ce au fost raportati, etc.). Stim ca nu toate IFN-urile acorda credite rapide restantierilor in 2024, insa, multe dintre aceste societati acorda imprumuturi clientilor care nu prezinta potential major de risc, chiar daca sunt inscrisi in lista rau-platnicilor bancilor.

Credite rapide pentru restantieri 2024 1

Ultimele IFN-uri patrunse in piata au in ofertele financiare si produse speciale pentru persoanele cu un istoric slab de creditare. Credite rapide nebancare pentru restantieri acordate acestor persoane vin din start cu dobanzi mai mari.

Pentru a obtine credite rapide, chiar in conditiile in care esti restantieri, trebuie sa-ti ceri evaluarea restantelor din Biroul de Credite.

Nu trebuie sa detii foarte multe cunostinte financiare ca sa poti afla daca mai esti valid in obtinerea unui credit nebancar sau nu. In 2024, IFN-urile in majoritatea lor examineaza situatia in BC, insa, nimeni nu le obliga sa nu-ti acorde creditul.

Evaluarea este a lor proprie si tine cont de tipul restantei si de concluzia pe care o trag cu privire la capacitatea ta de rambursare a ratelor respectivului credit.

Avand in vedere restantele tot mai mari pe care romanii le au catre banci in anul 2024, apelarea la creditele nebancare a devenit cea mai rapida posibilitate de a face rost de bani, chiar si in conditiile in care esti restantier la banci.

Daca esti inscris in Biroul de Credit, nu trebuie sa va ingrijorati inainte de a solicita un credit, pana la urma nu va taie nimeni capul. In definitiv, IFN-urile isi bazeaza analizele in special in directia capacitatii dumneavoastra de rambursare a imprumutului si va tine cont de toti factorii, nu va va exclude din start doar pentru ca sunteti restantieri si apareti cu un scoring slab in baza de data a Biroului de Credit.

Cine cauta astfel de produse?

Principala caracteristica a persoanelor ce cauta credite rapide pentru restantieri este dorinta lor de a gasiti societati financiare care sa nu examineze Biroul de Credit. Din pacate, bancile toate solicita raprtul din BC. Doar cateva IFN-uri mai sunt astazi in aceasta postura.

Tot ce aveti de facut este sa va informati cu privire la ofertele de imprumuturi rapide de la IFN, pentru ca variatiile de dobanda si de timpi de acordare sunt destul de semnificative.

Nu va angajati in a accesa creditului de baza diverse extraoptiuni, aceste auxiliare costa destul de mult si va pot impovara financiar.

De asemenea, cand va hotarati asupra unui credit si vreti sa obtineti banii rapid, calculati-va cu atentie timpul in care doriti sa obtineti banii, acest lucru se va simti in costul total. Cu cat este mai rapid creditul pe care-l luati, cu atat mai mari sunt costurile implicate.

Fiind niste produse financiare destul de cautate de clienti, creditele rapide de la IFN au inceput sa fie produsele de baza ale IFN-urilor, motiv pentru care aceste societati au scos pe piata tot felul de oferte variate si adaptate nevoilor imediate ale oamenilor. Este clar ca aceste imprumuturi se pliaza foarte bine pentru perioadele cu contractii economice, pentru oamenii cu o situatie materiala precara, pentru cei care nu s-ar califica in mod obisnuit pentru un credit de consum, fie el bancar ori nebancar.

Daca ar fi sa enumeram cateva dintre societatile nebancare in portofoliul carora veti gasi astfel de credite rapide pentru restantieri, le-am alege pe cele cu vizibilitate in piata: Viva Credit, CreditFix, Credius, Fast Finance, CreditFix, Easy Credit, etc.

Cine ofera credite rapide restantierilor in 2024?

In momentul in care contractati un imprumut, si ajungeti sa intarziati cu plata ratei, ori ramaneti dator cu o minima suma de 10 lei, banca va poate raporta catre Biroul de Credit, dupa 30 de zile de intarziere.

Prezenta ta in baza de date a acestei companii private (constituita la initiativa a 25 de banci comerciale, carora li s-au adaugat intre timp si multe IFN-uri), te va priva in a mai accesa un credit bancar, cu certitudine, iar in privinta celor nebancare vei avea de cautat si mai ales de platit, pentru ca restantierilor le sunt destinate de catre IFN-uri credite cu dobanzi mari – credite scumpe.

In baza de date a Biroului de Credit vei figura timp de 4 ani, daca intre timp nu veti fi raportat din nou; institutia financiara va poate raporta pentru acelasi imprumuta, la fiecare interval de scadenta a respectivei sume (lunar, daca plata ratelor se executa lunar, ori saptamanal – in cazul rambursarii saptamanale a ratelor).

Spuneam mai sus ca nu doar IFN-urile acorda credite rapide pentru restantieri, ci si unele banci. Ei bine, asa este, sunt banci ce practica astfel de imprumuturi si accepta sa finanteze si persoanele prezente in Biroul de Credite.

Prin 2008, de exemplu, Citifinancial, una din cele mai mari banci din lume, infiintate ceea ce se numea „creditul pentru rau-platnici”, facandu-si reclama prin exprimari de genul „acum oferim imprumuturi si celor aflati in Biroul de Credite”.

Intre timp Citifinancial a renuntat complet la clientii persoane fizice, transferandu-i (nu stim daca prin vanzare, ori cedare directa), catre Raiffeisen Bank. De la Raiffeisen Bank are alte politici cu privire la cei inscrisi in Biroul de Credite ca restantieri. Desi au niste conditii destul de sumare pentru obtinerea unui imprumut, daca veti avea curiozitatea sa-i treceti pragul, veti gasi pe prima pagina a bancii trimitere catre Biroul de Credit, unde veti gasi informatii utile, inclusiv ce am afirmat mai sus, anume, ca aceasta banca tine cont de prezenta in Biroul de Credit.

Nu stim exact cum sta situatia cu OTP Bank, insa, obtinerea unor credite rapide pentru restantieri nu este atat de simpla, cand discutam de banci.

In ultima vreme, insa, cei de la OTP sunt mai toleranti cu rau platnicii.

Pe de alta parte, nici de la IFN-uri restantierii nu se imprumuta usor, chiar daca ajung sa obtina creditul, acesta are dobanzi uriase determinand un cost foarte mare pentru doritorul imprumutului.

Costurile imprumuturilor pentru cei inscrisi in Biroul de Credite ajung foarte mari, din cauza dobanzilor exagerate solicitate de IFN, dobanzi ce pleaca de la un minim de 45-50%, dobanda crescand proportional cu datoriile solicitantului si cu periada restantelor.

IFN-urile acorda credite pentru restantieri?

Acum sa nu va imaginati ca toate IFN-urile acorda credite pentru restantieri, nicidecum. De exemplu, pe site-ul Provident ni se spune ca aceasta societate acorda credite restantierilor in anumite conditii, banuim noi ca este vorba de un anumit scoring pe care-l iau in calcul, motiv pentru care, de exemplu, la nivelul anului trecut mai mult de 50% din cei ce-au solicitat un imprumut de la Provident au fost refuzati.

La Hora Credit suntem intampinati in acelasi mod; nici Hora Credit nu refuza din start restantierii, insa, ii imprumuta doar in conditii speciale, legate de scoringul din Biroul de Credite.

Singurele IFN-uri gasite de noi, ce acorda credite si pentru restantieri sunt: Viva Credit, Credius, iCredit si Simplu Credit.

De asemenea, imprumuturi rapide pentru restantieri veti gasi si la C.A.R.-uri, adica la casele de ajutor reciproc, ce au produse speciale destinate rau-platnicilor.

Asa cum spunea, creditele rapide pentru restantieri sunt printre cele mai cautate credite in 2024, in primul rand datorita cresterii numarului celor cu datorii, in special la banci.

Institutiile Financiare Nebancare au inceput sa acorde credite in functie de scoringul persoanelor in Biroul de Credit, motiv pentru care, fiecare isi stabileste un interval de acceptare, ce nu-l veti gasi pe site-ul vreunului IFN, dintr-un simplu motiv – datele din Biroul de Credit sunt confidentiale, ba mai mult de atat, chiar si numele insitutiilor ce furnizeaza date catre Biroul de Credit sunt confidentiale.

(Visited 1.099 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies