Credit cu istoric negativ. Provocarea de azi.

Actualizare martie 4, 2024

Speri sa obtii un credit cu istoric negativ? Ai toate sansele daca te adresezi IFN-urilor axate pe microcreditare, permisive din start.

Noi te ajutam sa gasesti imprumutul potrivit, in acord cu nevoile tale!

In anul 2024, putem spune ca exista in piata din Romania credite pentru cei cu istoric negativ. Mai mult de atat, nici nu pot fi incadrate ca fiind niste produse daunatoare. Putem doar sa le definim ca o forma de intr-ajutorare pe termen scurt pentru persoanele refuzat in general la orice alta forma de creditare.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Printre aceste persoane se numara in primul rand cei care au ramas in urma cu plata unor rate la banci. Cei cu un istoric negativ sunt de regula refuzati atat de banci. Totusi, in unele cazuri s-ar putea ca aceste insitutii sa gaseasca intelegere si pentru aceste persoane. Spre exemplu, daca in prezent acestea si-au imbunatatit scoringul, daca si-ai stins datoriile trecute si au un venit multumitor.

Am analizat cu atentie ultimele aparitii in domeniul nebancar, si cu predilectie am observat o atractie a noilor IFN-uri pentru credite usor de acordat. Este adevarat ca toate aceste societi se asigura ca viitorii clienti au bonitatea necesara pentru a-si rambursa imprumutul, insa, printre specificatiile lor se numara si aceea ca sunt acceptati la creditare si cei cu istoric negativ. Asadar, aceste noi IFN-uri ofera credite si celor cu un istoric slab de creditare.

Chiar daca am avut un ton usor acuzator poate, trebuie sa va marturisesc ca nu pare a fi nimic in neregula cu aceste credite sau mai bine zis cu aceste microcredite. Da, vorbim despre microcredite, adica sume mici de bani acordate pe perioade mici de timp, ceva ce in lumea occidentala este cunoscut drept payday loans ori urgent loans.

Cerintele minimale solicitate de societatile nebancare ce acorda astfel de produse financiare se limiteaza la actul de identitate si o dovada de venit. Insa, subliniez o informatie pe care de altfel o veti gasi si pe platformele online ale societatilor nebancare ce ofera astfel de credite, anume ca, imprumuturile se acorda doar persoanelor care au un anumit venit care sa le permita rambursarea in conditii normale creditului. Printre altele, dovada de venit ofera informatii despre veniturile tale din ultima vreme, sursa de informatii solicitata de unele IFN-uri.

Societati la care puteti apela pentru un credit cu istoric negativ:

1. Viva Credit, societatea cunoscuta drept „mama creditului pana la salariu”, produsul lor de baza pentru care au si marca inregistrata (trade mark). De la Viva poti imprumuta sume mici de bani, de pana in 5000 de lei sau 20.000 de lei (linia de credit), pe perioade de pana la 5 ani. Pentru primul imprumut solicitat dobanda este zero in primele 30 de zile, asadar, poti profita de oferta celor de la Viva. De asemenea, subliniem si informatia scrisa negru pe alb pe platforma online, anume ca „Acceptam si persoane cu istoric negativ”.

2. IFN Extra Finance SA,  cu al ei Credit Extra Simplu, o forma de imprumut facil, ce poate fi obtinut in conditiile unei varste minime de 18 ani si al unui venit stabil obtinut pe un card bancar. Documentele minime solicitate si de acest IFN sunt cele doua amintite de noi mai sus: copie dupa actul de identitate si copie dupa extrasul de cont. Acest credit va poate aduce sume de la 200 la 2000 de lei, pe perioade de la 1 la 30 de zile.

3. Credius, ofera credite si celor cu istoric negativ; ei au numit aceste imprumuturi drept produse pentru redresare. Vestea buna este ca de la Credius se pot imprumuta si cei cu istoric slab, conditiile fiind dintre cele mai laxe.

4. Ferratum Bank, ofera rapid, fara hartii si fara cont un imprumut usor de accesat, destul de cunoscut in piata. Acest credit este recomandat pentru nevoile urgente ca o ultima solutie. Partea buna este ca pentru a accesa un astfel de credit, nu trebuie sa trimiti niciun fel de act pentru a dispune rapid de o suma de bani. Pentru aprobarea creditului, ai nevoie doar de datele din cartea de identitate, iar incepand de la al doilea credit, poti sa-l coliciti chiar si prin SMS. Poti sa retragi banii si de la banca, daca nu vrei sa-i primesti in cont.

Datele statistice pe anul trecut ne indica un profit foarte bun pentru societatile nebancare, iar piata este inca avida, de aceea si apar atat de multe IFN-urice acorda credite cu istoric negativ.

Dupa parerea noastra, ca apar multe societati nebancare nu este un lucru negativ, dimpotriva, este bine ca oferta sa fie bogata, caci acest fapt duce la ieftinirea creditelor in timp. Pentru clienti o oferta bogata inseamna posibiliti multiple de a o alege pe cea mai buna.

Daca ajungeti sa platati dobanzi penalizatoare, suma datorata va creste considerabil, si va veti trezi cu niste restante foarte mari. Pentru ca, in multe cazuri, dobanda penalizatoare este de 1,5 – 2% pe ai, dintr-un imprumut de 500 de lei, poti ajunge in cateva luni de neplata la cateva mii bune. Asadar, apelati la aceste credite doar pentru situatii de urgenta, dar asigurati-va ca aveti cum sa le rambursati. Altminteri, mai bine gasiti alte solutii mai putin costisitoare pe termen mediu si lung.

Va spuneam anterior ca la banci nu prea gasim credite cu istoric negativ. Totusi, sunt unele banci care si-au manifestat deschiderea si pentru aceste persoane, in anumite conditii.

Spre exemplu, cei de la Banca Transilvania nu spun expres ca acorda credit cu istoric negativ, insa, spun ca nu resping din start aceste persoane si ca analizeaza intai situatia in ansamblu si apoi da un verditc (aici intelegand ceilalti parametri care alcatuiesc scoringul de client).

Acorda bancile credit cu istoric negativ?

Cei care vor sa acceseze un credit cu istoric negativ apeleaza de cele mai multe ori la IFN-uri. Aceste societati acorda mai usor imprumturi in comparatie cu bancile.

Procesul de acordare este mai simplu si se poate desfasura relaxat din confortul locuintei, ba chiar si din vacanta, daca ai o problema de lichiditati.

De principiu, pentru obtinerea unui credit cu istoric negativ trebuie sa ai o varsta de peste 18-20 de ani, sa ai un venit stabil (in general mai mare de 700 de lei) si sa incasezi venitul respectiv pe un card.

Credit cu istoric negativ. Provocarea de azi. 1

Daca v-ati propus sa apelati la banci care acorda credit cu istoric negativ, inseamna ca aveti incredere in bonitatea voastra actuala.

Obtinerea finantarii nu este deloc dificila, atata timp cat poti sa faci dovada unui venit stabil si a unei imbunatatiri a capacitatii de rambursare.

Sunt si banci care acorda credit cu istoric negativ pentru afaceri, nu doar pentru persoane fizice. Ideea e ca intreprinderile mici pot avea probleme la un moment dat, mai ales daca sunt la inceput, dupa care se pot redresa usor. Ar fi pacat sa le iei speranta de a avea acces la un imprumut, doar pentru ca in trecut au avut dificultati in a-si achita creditul.

(Visited 452 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies