Cum poti sa faci bani din antichitati?

Actualizare martie 6, 2024

Prin „antichitati”, in linia acestui site, se intelege mai repede un obiect vechi, de colectie, cu o anumita valoare. si alte caracteristici unice.

Obiectul reprezinta o perioada anterioara timpurilor in care traim. Antichitati sunt de obicei obiecte care prezinta un anumit grad de maiestrie, o anumita atentie pentru a proiecta.

Cel mai adesea sunt cumparate de la magazinele de antichitati sau pot fi mostenite din familie.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 51.000 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

ProviOnline

[DETALII CREDIT]

Poți obține între 500 și 15.000 de lei, dacă ai peste 18 ani și un venit fix. Banii îi primești în 30 de minute direct pe card.

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Unele antichitati valoroase pot fi cumparate de la dealeri de epoca si servicii de licitatie sau achizitionate online prin intermediul site-urilor web de licitatii.

Asada, cum poti obtine bani din antichitati? Vom cauta in continuare raspunsul la aceasta intrebare.

Ai nevoie de bani? Cum poti face rost de bani din antichitati?

Pentru multi dintre noi antichitatile si, implicit, magazinele de antichitati au farmecul lor. Unii au facut adevarate obsesii din a cauta sau a vinde. Altii vor doar sa scoata banii din afacerile cu antichitati, iar altii isi castiga pur si simplu existenta vanzand diverse obiecte vechi de prin casa proprie sau a parintilor, bunicilor, etc.

Din antichitati se pot face bani, insa, pentru a reusi sa traiesti din asta si de a-ti realiza un venit stabil, drumul este lung, iar concurenta este deosebita.

De la vanzatorii magazinelor de antichitati de pe Str. Covaci, din Bucuresti, pana la vanzatorii ambulanti de vechituri de prin talciocurile din Valea Cascadelor sau din Vitan, toti au acelasi scop si anume, acela de a-si castiga existenta facand comert cu antichitati.

Antichitatile au un miros si un farmec aparte, iar vechiturile implicit emana mirosul banilor pentru cei ce stiu sa le valorifice.

Uneori in magazine sau in talciocuri te simti ca intr-un muzeu; de multe ori nici macar nu ai idee la ce folosesc obiectele pe care le admiri. De multe ori nici vanzatorii nu prea stiu ce vand. Conteaza doar banii pe care-i vor obtine. Sunt si specialisti, asa-zisii profesionisti ai antichitatilor, care au facut averi de pe urma antichitatilor.

Colectionarii sau pur si simplu iubitorii de antichitati platesc sume uriase pentru anumite obiecte vechi, cu o valoare istorica deosebita, nemaivorbind de comertul situat la limita legii practicat prin magazinele de antichitati si talciocurile bucurestene.

Evident ca aceasta forma de afacere a luat o amploare deosebita in mediul online. Mai toti detinatorii de magazine au si un site sau sunt inscrisi pe vreun site de vanzar (cum e de exempli, ocazii.ro), unde isi etaleaza produsele, unde achizitioneaza chilipiruri sau unde isi petrec timpul negociind diverse obiecte, caci, de, negocierea este frumusetea comertului, asa ne-a invatat pe noi poporul evreu.

Daca detineti un bun de valoare si vreti sa scoate bani din ele, puteti apela la Casele de Amanet.

Sintetizand, daca vrei sa faci rost de bani si ai acasa vreun obiect vechi care ar putea sa intereseze vreun detinator de magazin de antichitati, vreun colectionar sau pur si simplu un iubitor de antichitati, poti sa iei legatura cu acest mediu, fie in online, fie la magazin, fie in talcioc.

Este o modalitate de a face rost de bani rapid, mai ales daca detii niste obiecte vechi, cu o valoare deosebita.

Magazine de antichitati din Bucuresti

Magazinele de antichitati au un farmec aparte pe care multi dintre noi il iubesc. Poti sa Intri si sa cauti pana cand gasesti ceva ce nu cautai de fapt, dar care ti-a atras atentia si te-a facut curios. Te conectezi foarte usor cu acel obiect, o fi o nrata, o farfurie din ceramica, o masca din lemn, un ceas sau o carte veche. Mai ales daca ai si ochiul format, apreciezi imediat valoarea obiectului si unde merge incerci sa negociezi. In primul rand, colectionarii, dar si iubitorii de antichitati sunt clientii cei mai fideli ai consignatiilor din Bucuresti. Vorbim despre colectionari de arta, de bijuterii, de sculpturi sau de aparate foto vechi. Evident, nu trebuiesc lasati la o parte din cei cu hobby-uri speciale: numismati, filatelisti si alte asemenea specii rare.

Thomas Antiques

Categorie: Magazine de antichitati (Str Covaci 19)

Flash Antiques

Categorie: Magazine de antichitati (Piata Montreal nr.10, Tel: 021 319.12.35)

Magazinul Unistrade

Categorie: Magazine de antichitati (Strada Covaci nr 3-5., Tel: 0722 53.77.66, 0726 67.62.57, 0723 54.03.64)

Magazinul Amadeus Art

Categorie: Magazine de antichitati (Str. Edgar Quinet Nr 3, Tel: 021 315.10.83)

Magazinul Arpiantik

Categorie: Magazine de antichitati (Str. Bobalna Nr.34, Tel: 0729 89.44.57, 0743 10.82.28, 0264 24.83.77)

1. Thomas Antique este cel mai cunoscut magazin de antichitati din Bucuresti. Situat in Centrul Istoric, la aceeasi adresa pe care se afla de 25 de ani, Covaci nr. 19, aici gasim nu doar un loc de unde putem cumpara obiecte de mobilier, carti sau ceasuri, ci putem savura o cafea sau un ceai.

Cum de acum un sfert de secol lucrurile au evoluat, Thomas Antiques beneficiaza astazi si de prezenta online, de unde nu puteti savura un ceai alaturi de cele doua proprietare, insa va puteti face cumparaturile din confortul casei.

Adresa completa: Strada Covaci nr. 19, centrul vechi, Bucuresti (langa Hanul lui Manuc)

Website: www.thomas-antiques.ro. Se poate cumpara online.

2. Un alt loc cu traditie printre colectionari este Galeria Amadeus Art, deschisa acum 11 ani. Gama de produse de aici este ceva mai extinsa decat la Thomas Antique – tablouri, ceasuri, bijuterii sau carpete, adaugandu-se si servicii de restaurare sau expertiza. Pe scurt, daca ai un obiect vechi si vrei opinia unui expert, mergi la Amadeus Art si afli daca ai dat peste o comoara sau doar peste o tinichea. In plus, galeria si cumpara obiecte, asa ca daca ai ceva de vandut, fa-le o vizita.

Adresa completa: Str. Edgar Quinet Nr.3, Bucuresti , Sector 1

Website: www.antichitati.ro

3. Tot pe strada cu Thomas Antique, gasiti o consignatie cu traditie: Unistrade. In cele doua magazine pe care le detin puteti gasi bijuterii, orologie, arta populara autentica, portelan, sticlarie semnata de autori consacrati, arta decorativa, broderie veche si obiecte de mobilier.

Cum poti sa faci bani din antichitati? 1

Adresa completa: Covaci, nr. 5 si Covaci, nr. 19, Sector 1.

Magazine online de antichitati

In era e-commerce-ului era firesc sa apara si magazine online romanesti de antichitati. Daca nu esti din Bucuresti sau dintr-un oras mare ori ai incredere in proprietar si ai mai cumparat de acolo, exista cateva magazine pe care ar trebui sa le consulti.

Artantik: www.artantik.ro

Eantique: www.eantique.ro

Euro antichitati: www.euro-antichitati.ro

Cam astea ar fi principalele recomandari in materie de magazine de antichitati din Bucuresti.

(Visited 88 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies