Bani urgent in 2 ore

De unde poti face rost de bani urgent in 2 ore? La ce societati sa apelezi?

Exista in zona online, oferte ale IFN-urilor si pentru restantieri, cu posibilitatea de a obtine banii si in 2 ore de la aplicare.

Credite rapide si pentru restantieri cu banii in 2 ore direct pe cardul personal gasiti la IFN-urile ce nu verifica scoringul la Biroul de Credit.

Una dintre aceste IFN-uri este Viva Credit, un IFN ce ofera posibilitatea de a accesa online un imprumut folosind aplicatia de pe platforma de internet a firmei.

Facilitatile acestei oferte de la Viva:
– banii ii obtii urgent pe card in 2 ore
– primul imprumut este gratuit pentru prima jumatate din perioada maxima contractata
– ai transfer chiar si sambata
– oferta este exclusiv online.

Cei de la Viva Credit si-au innoit oferta de creditare, astfel ca, acum clientii lor au la dispozitie o perioada maxima de 5 ani pentru a-si rambursa imprumutul.

Astfel, pentru primele 30 de zile dobanda este 0, iar incepand din a 31-a zi se plateste dobanda. Pentru a afla costul unui astfel de imprumut, aveti pe site-ul IFN-ului un calculator de credite unde, selectand suma dorita, puteti afla exact costurile implicate.

Exemple de calcul:
– pentru un imprumut de 1000 de lei, contractat pentru 62 de zile, dobanda primelor 31 de zile este 0, iar pentru ultimele 31 de zile, dobanda este de 372 de lei. Aceste costuri insumeaza o dobanda anuala efectiva de 544%, adica mult un cost mai mic decat ne obisnuisera cei de la Viva Credit si ceilalti ofertanti de microcredite din piata.
– pentru o suma maxima de 2000 de lei imprumutata pentru 62 de zile, primele 31 de zile sunt gratuite, daca rambursezi in acest interval, iar pentru ultimele 31 de zile (durata maxima fiind de 62 de zile), vei plati un cost de 744 lei. DAE-ul maxim pentru acest imprumut este de 544%. Daca platesti anticipat in primele 31 de zile, dobanda este 0.

Retineti ca, dobanda 0 pentru prima jumatate a intervalului contractat doar in cazul primul imprumut.

Conditiile generale de aplicare la un imprumut Viva Credit:
– sa ai peste 20 de ani
– sa ai un venit stabil
– sa ai un cont bancar

Actele necesare:
– CI/BI
– alte documente doveditoare ale venitului

Pentru te imprumuta la Viva Credit, trebuie sa completezi formularul online de pe platforma IFN-ului (vivacredit.ro). Completand cererea de credit, aprobarea se face rapid, iar urmatorul pas este sa primesti banii in cont in aceeasi zi.

Tot procesul de creditare se deruleaza online, este comod, flexibil, transparent. Viva Credit ofera discretie, asadar n-ai de ce sa-ti faci grij.

Pentru primul imprumut costurile pentru primul interval de creditare (de 30 de zile) este 0, iar pentru al doilea interval de creditare costurile ajung la 1,2% pe zi.

Banii ii primesti urgent, doar daca accesezi intr-o zi lucratoarele, in intervalul orar: Luni – Vineri, de la 8:30 la 20:00, Sambata – Duminica de la 9:00 la 17:00. Daca aplici in aceste intervale orare primesti banii urgent pe card in 2 ore (exact asa cum ne-a interesat pe noi – bani urgent in 2 ore). Daca aplici in afara orelor de program, primesti banii in umatorul program orar.

Daca nu reusesti sa platesti la timp, dobanda penalizatoare este de 1,2% pe zi. Daca ai probleme cu rambursarea, poti anunta cu cel putin cinci zile inainte de data scandenta ca doresti o refinantare a creditului.

Pe cei de la Viva Credit ii gasiti si la numerele de telefon 021 303 0080, respectiv 0372 402 500. Puteti sa trimiteti si email la adresa info@vivacredit.ro. De asemenea, aveti la dispozitie si un numar de SMS: 1891.

Puteti sa efectuati oricand doriti rambursare anticipata, totala ori partiala a creditului. Nu se percepe comision de rambursare anticipata a creditului. De asemenea, cei de la Viva Credit nu practica nici comision de analiza dosar si nici de administrare credit.

Bineinteles, trebuie sa retineti ca aceste credite rapide si pentru restantieri nu sunt destinate unor cheltuieli de placere, ci doar unor cheltuieli de urgenta, acoperirii unor nevoi extraordinare. Trebuie sa va imprumutati atat cat puteti rambursa, altfel veti ajunge sa va indatorati excesiv si sa va rostogoliti imprumutul.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies