Imprumuturi nebancare pe termen lung

Actualizare martie 5, 2024

Accesarea unor credite nebancare pe termen lung iti da posibilitatea sa imprumuti sume mai mari de bani, in conditii simple de eligibilitate.

Chiar daca sunt mai vizibile in piata imprumuturile pe termen scurt, totusi, la IFN-uri gasiti si produse acordate pe termen lung.

Imprumuturi nebancare pe termen lung 1

Exista o euforie in piata financiara in privinta creditelor facile, acordate rapid, pe termen scurt, motiv pentru care, ele sunt si foarte cunoscute. Aceste produse financiare sunt riscante pentru societatile ce le acorda, dar le aduc si venituri substantiale.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Ei bine, nu trebuie neaparat sa va lasati purtati de val si sa cedati primului impuls. Aceste imprumuturi nu sunt deloc bune pentru echilibrul dumneavoastra financiar. Ele sunt riscante si va pot zdruncina stabilitatea financiara pe termen mediu si lung.

Chiar daca vreti un imprumut de urgenta, nu va aruncati direct asupra produselor acordate lejer, online, fara acte. De regula, acestea sunt cele mai scumpe credite si va puteti indatora excesiv, daca nu puteti sa le rambursati la timp, pentru ca dobanzile penalizatoare sunt foarte mari.

Ce sa alegeti in schimb? Alegeti aceste credite nebancare pe termen lung pentru ca au dobanzi mai mici. De ce nu sunt atat de vizibile? Pentru ca, ele nu sunt atat de usor de accesat, in primul rand, iar in al doilea rand, pentru ca astfel de produse nu necesita o reclama sustinuta. Imprumuturile pe termen lung, cu dobanda mai mica, pot fi solutia ideala pentru o persoana cu niste venituri constante, decente. Evident, daca n-ai un venit lunar, nu poti accesa astfel de credite.

Societatile nebancare ce acorda astfel de credite in cuantum mai mare, pe termen lung, solicita si niste conditii de eligibilitate mai aspre. Spre exemplu, vi se solicita un nivel minim de salarizare, o anumita vechime in munca, vi se solicita un istoric pozitiv – deci sa demonostrati ca sunteti de buna credinta, etc.

Nu trebuie sa va sperie conditiile de accesare pentru aceste imprumuturi, pentru ca nu sunt chiar atat de inspaimantatoare. Mai degraba ar trebui sa va sperie dobanda mare practicata de societatile ce acorda microcredite (sume mici de bani acordate pe termen scurt). Mai bine faceti un efort sa accesati imprumuturi nebancare pe termen lung, este mai sanatos si mai echilibrat pentru stabilitatea voastra financiara.

Haideti sa vedem si cateva societati nebancare ce acorda imprumuturi rapide pe termen lung:

1. Credius – ofera astfel de credite rapide pe termen lung, in conditii destul de avantajoase si fara prea multe cerinte. Ca sa nu mai spunem ca de curand au introdus si un concept de ‘credite online scurte’, produse cu aprobare in 60 de minute, fara adeverinta de venit, cu minim de documente si fara garantii. Ratele sunt fixe si nu exista limita de varsta. Valoarea pe care o poti accesa poate varia intre 800 si 50.200 de lei, iar perioada de finantare poate ajunge la 5 ani.

2. Easy Credit – o alta societate nebancara ce ofera imprumuturi rapide pe termen lung, intr-un mod facil si la indemana oricui. ofera persoanelor fizice credite intre 7.000 si 900.000 de lei, acordate cu garantii. Creditele se acorda pe 60 de luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului dupa aceea. Poti accesa din unul dintre urmatoarele orase, din ageniile EasyCredit. București, Constanța, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Oradea, Galați, Craiova, Ploiești, Pitești, Baia Mare, Sibiu, Bacău, Braila sau Arad

3. BRD Finance – acorda credite pentru nevoi personale online, in mod simplu, flexibil si comod. La BRD Finance te poti imprumuta intre 3.000 si 100.000 de lei, pe perioade de pana al 60 de luni. Banii ii poti primi fie la o agentie, fie in contul tau personal indicat in extrasulde cont solicitat la accesare, in termen de 3 zile lucratoare. De asemenea, la BRD Finance ai si varianta de creditare la domiciliu. Conditiile care se impun: venit minim 640 de lei, sa fi salariat, pensionar ori persoana fizica autorizata, sa ai o vechime la locul actual de munca de 3 luni minim si o varsta cuprinsa intre 21 si 71 de ani.

(Visited 619 times, 1 visits today)

One Response

  1. Radu violeta Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies