Imprumuturi rapide pe termen lung

Daca vrei sa imprumuti o suma mai mare de bani, dar nu esti eligibil la banci, poti apela la IFN-uri, accesand imprumuturi rapide pe termen lung.

Chiar daca sunt mai vizibile in piata imprumuturile rapide pe termen scurt, totusi, la IFN-uri gasiti si produse acordate pe termen lung.

Exista o euforie in piata financiara in privinta creditelor facile, acordate rapid, pe termen scurt, motiv pentru care, ele sunt si foarte cunoscute. Aceste produse financiare sunt riscante pentru societatile ce le acorda, dar le aduc si venituri substantiale.

Ei bine, nu trebuie neaparat sa va lasati purtati de val si sa cedati primului impuls. Aceste imprumuturi rapide nu sunt deloc bune pentru echilibrul dumneavoastra financiar. Ele sunt riscante si va pot zdruncina stabilitatea financiara pe termen mediu si lung.

Chiar daca vreti un imprumut de urgenta, nu va aruncati direct asupra produselor acordate lejer, online, fara acte. De regula, acestea sunt cele mai scumpe credite si va puteti indatora excesiv, daca nu puteti sa le rambursati la timp, pentru ca dobanzile penalizatoare sunt foarte mari.

Ce sa alegeti in schimb? Alegeti aceste imprumuturi rapide pe termen lung. Astfel de produse financiare exista si sunt acordare de societatile nebancare. De ce nu sunt atat de vizibile? Pentru ca, ele nu sunt atat de usor de accesat, in primul rand, iar in al doilea rand, pentru ca astfel de produse nu necesita o reclama sustinuta. Imprumuturile pe termen lung, cu dobanda mai mica, pot fi solutia ideala pentru o persoana cu niste venituri constante, decente. Evident, daca n-ai un venit lunar, nu poti accesa astfel de credite.

Societatile nebancare ce acorda astfel de credite in cuantum mai mare, pe termen lung, solicita si niste conditii de eligibilitate mai aspre. Spre exemplu, vi se solicita un nivel minim de salarizare, o anumita vechime in munca, vi se solicita un istoric pozitiv – deci sa demonostrati ca sunteti de buna credinta, etc.

Nu trebuie sa va sperie conditiile de accesare pentru aceste imprumuturi, pentru ca nu sunt chiar atat de inspaimantatoare. Mmai degraba ar trebui sa va sperie dobanda mare practicata de societatile ce acorda credite rapide facile (microcredite – sume mici de bani acordate pe termen scurt). Mai bine faceti un efort sa accesati imprumuturi rapide pe termen lung, este mai sanatos si mai echilibrat pentru stabilitatea voastra financiara.

Haideti sa vedem si cateva societati nebancare ce acorda imprumuturi rapide pe termen lung:

1. Credius – ofera astfel de credite rapide pe termen lung, in conditii destul de avantajoase si fara prea multe cerinte. Ca sa nu mai spunem ca de curand au introdus si un concept de ‘credite online scurte’, produse cu aprobare in 60 de minute, fara adeverinta de venit, cu minim de documente si fara garantii. Ratele sunt fixe si nu exista limita de varsta. Valoarea pe care o poti accesa poate varia intre 1000 si 40.000 de lei, iar perioada de finantare poate ajunge la 5 ani.

2. Cetelem – o alta societate nebancara ce ofera imprumuturi rapide pe termen lung, intr-un mod facil si la indemana oricui. La Cetelem poti accesa fie online, fie prin telefon, in mod confortabil si descret, cu minim de documentatie. Spre exemplu imprumutul de nevoi este unul cu valoare de minim 1000 de lei, acordat pe perioafda de la 6 la 60 de luni. Acest credit nu necesita nici avans, nici giranti si nici garantii imobiliare. Dobanda si ratele sunt fixe pe toata durata de derulare a creditului. Cei de la Cetleme, solicita pentru acordare buletinul, adeverinta de venit / fluturas de salariu / cupon de psnei, extrasuld e cont si fisa fiscala. Aceste cerinte sunt insa indreptatite, avand in vedere ca si dobanzile practicate sunt mici.

3. BRD Finance – acorda credite pentru nevoi personale online, in mod simplu, flexibil si comod. La BRD Finance te poti imprumuta intre 3.000 si 100.000 de lei, pe perioade de pana al 60 de luni. Banii ii poti primi fie la o agentie, fie in contul tau personal indicat in extrasulde cont solicitat la accesare, in termen de 3 zile lucratoare. De asemenea, la BRD Finance ai si varianta de creditare la domiciliu. Conditiile care se impun: venit minim 640 de lei, sa fi salariat, pensionar ori persoana fizica autorizata, sa ai o vechime la locul actual de munca de 3 luni minim si o varsta cuprinsa intre 21 si 71 de ani.

(Visited 372 times, 1 visits today)

One Response

  1. Radu violeta Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies