Te intereseaza un credit online fara adeverinta de venit?

Actualizare mai 20, 2019

Pana mai ieri accesarea unui credit online fara adeverinta de venit era apanajul IFN-urilor, din 2019 si bancile au inceput sa acorde credite 100% online.

Un credit online fara adeverinta de venit se poate obtine usor de la IFN-uri, aplicand pe platformele online ale acestor societati. Cerintele sunt minime, iar actele sub forma scanate (carte de identitate si extras de cont).

Din 2019 si bancile au inceput sa permita accesarea 100% online pentru creditele din portofoliu. Spre exemplu ING Bank si Raiffesein Bank ofera posibilitatea accesarii de credite din conturile de clienti.

Dar, nu va imaginati ca bancile daca acorda credite online vor fi mai indulgente cu conditiile de accesare. Conditiile de eligibilitate sunt aceleasi pentru creditele online ca si pentru celelalte tipuri de accesari.

Daca nu indeplineai conditiile impuse de banci pana mai ieri, n-o sa le indeplinesti nici pentru creditele bancare online.

Adeverinta de venit nu mai este demult un inconventient pentru accesarea creditelor bancare. Bancile au renuntat la a mai solicita in mod obligatoriu acest act, mergand pe interogarea veniturilor la ANAF, cu acceptul clientului.

Pentru situatii la limita, ai nevoie de solutii precise, conditii putine si mai ales, rapiditate. Daca te impiedici in obtinerea unei adeverinte de venit si daca doar acesta ar fi motivul pentru care nu ai putea sa aplici la banci pentru un credit, atunci cu siguranta n-ai incotro decat sa te indrepti spre IFN-uri.

Majoritatea acestor societati nebancare acorda credite fara sa solicite adeverinta de venit. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti justifici veniturile. O vei face, dar in alte moduri: prin fluturas de salariu, prin alte acte doveditoare, prin extras de cont, etc.

De ce am exclus din start creditele bancare din ideea de acordare fara adeverinta de venit? Pentru ca, ne-am orientat strict catre credite acordate online, si deocamdata in Romania, nicio banca nu acorda imprumuturi online. Aceasta facilitate de accesare comoda a unui credit o identificam exclusiv la IFN-uri.

Asadar, chiar daca bancile acorda credite fara adeverinta de venit (majoritatea bancilor au incheiat colaborari cu ANAF-ul pentru inspectarea veniturilor, cu acordul clientilor), nu le putem identifica pentru subiectul de asta, pentru ca nu au posibilitatea acordarii online a unui credit (vezi detalii despre aplicarea online), cel mul poti obtine o pre-aproobare online. Adica vei completa datele personale si vei fi contactat telefonic de banca. Insa, tot te duci la agentia bancii pentru a completa restul actelor si pentru a semna contractul de credit.

Printre cele mai facile forme de credite rapide online nebancare raman cele in cuantum redus, acordate pe termen scurt, adica microcreditele.

Pentru a obtine imprumuturi online, de regula IFN-urile iti solicita buletinul si un extras de cont, insa, nu toate. Unele IFN-uri solicita, cum spuneam mai sus si alte dovezi de venit: fluturas de salariu, fisa fiscala, alte dovezi etc.

Timpul de acordare pentru creditele online este unul extrem de mic. Sunt produse de tip rapid, de aceea veti putea face rost de bani prin aceasta metoda si in cateva ore de la intentie. Pentru acest lucru ai nevoie de un calculator, smartphone ori tableta conectate la internet si de scanuri ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Unele oferte de credite online sunt accesibile si restantierilor, adica persoanelor inscrise in Biroul de Credit ca rau-platnici (mai multe informatii despre creditele pentru restantieri). De regula, creditele pentru restantieri sunt in fapt microcreditele.

Credite online fara adeverinta de venit acorda si FIN-urile cu portofoliu mai dezvoltate, unde poti solicita si sume mai mari de bani pe perioade mai lungi de timp. Insa, chiar daca nu-ti solicita expres adeverinta de venit, si IFN-urile se vor asigura ca ai veniturile necesare pentru rambursarea la timp a sumelor datorate. De asemenea, se vor uita insistent si la gradul de indatorare.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce acorda credite online nebancare, amintim aici:
– IFN Extra Finance, cu al lor imprumut arhicunoscut de acum – ExtraSimplu. Este un produs financiar facil, un credit online acordat simplu. Sumele ce pot fi accesate nu sunt mari (maxim 3.000 de lei), insa, poti aplica online si rapid cu doar doua acte: copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. Banii ii primesti in contul tau bancar.

– CreditFix ofera credite rapide nebancare cu documente putine la primul credit si fara documente practic incepand de la al doilea. Cei de la CxreditFix ne ofera posibilitatea de a accesa la ei un produs financiar facil. Accesarea se face online, iar actele necesare pentru primul imprumut sunt: copie dupa buletin si extrasul de cont unde iti incasezi veniturile. Se solicita un venit minim de 500 de lei.

– Un alt tip de credit online il regasim la Viva Credit. Viva Credit – unii dintre promotorii microcreditelor de astazi, ofera credite nebancare rapide online in cuantum redus, insa, in conditii extrem de permisive. Pentru a accesa ai nevoie de copie dupa buletin si dupa extrasul de cont. Banii ii primesti in 2 ore, daca e zi lucratoare.

– Ocean Credit este o alta societati nebancara ce ofera clientilor posibilitatea de accesare online a unui imprumut. Creditul se acorda rapid, fara batai de cap, doar in baza unei fotografii dupa buletin si un extras de cont pe ultima luna eliberat de banca, alaturi de codul IBAN. Se solicita si aici un venit minim net lunar de 700 de lei.

Asadar, exista oferte de credite online, multe dintre ele care indeplinesc ambele deziderate: se acorda online si fara adeverinta de venit. Noi v-am prezentat doar cateva, ele sunt mult mai multe. Evident, depinde de voi pentru ce oferta optati, insa, indiferent de ce alegeti, alegeti informati.

(Visited 167 times, 1 visits today)

One Response

  1. A Toth Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies