Credite rapide nebancare. Noutati 2024

Actualizare martie 4, 2024

Creditele nebancare sunt produse financiare puse la dispozitia populatiei de catre Institutiile Nebancare (FIN-uri).

Acestea sunt autorizate de catre BNR si sunt de asemenea si monitorizate de catre Banca Nationala.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Diferenta majora dintre un IFN si o banca este aceea ca IFN-urile nu tin depozite de la populatie, doar acorda credite.

Apeland la aceste societati non-bancare puteti obtine imprumuturi nebancare, in conditii de eligibilitate lejere, insa, dobanzile sunt destul de mari, fapt ce te-ar putea determina sa te gandesti de doua ori inainte de a contracta respectivul imprumut.

Credite rapide nebancare. Noutati 2024 1

Avantajele creditelor nebancare sunt certe: rapiditate, transparenta, permisivitate.

Dezavantajul este unul si major: dobanda mare.

Pentru situatii de urgenta poti accesa credite rapide nebancare, pe termen scurt s-ar putea sa fie avanajos.

Cei ce doresc sa obtina credite rapide nebancare in 2024 cu siguranta vor economisi timp aplicand online, prin telefon ori prin SMS.

A obtine un imprumut rapid de bani presupune in primul rand o informare temeinica cu privire la conditii si costuri. Este sinucigas sa te imprumuti cand nu cunosti regulile. Nu poti sa iei un credit si sa spui dupa aceea: UPS! Nu e ca si cum ai cumparat o tigaie si dupa un an ai aflat ca nu trebui folosita in cuptor, pentru ca n-ai citit instructiunile. Un imprumut implica responsabilitate, iar totul incepe cu o buna informare.

O solicitare de credite rapide nebancare 2024 poate face oricine, insa, este bine sa cunoasca in prealabil toate detaliile derivate din aceasta actiune a sa.

Vrei sa accesezi credite nebancare, insa, nu cunosti cat e dobanda si mizezi pe faptul ca, daca te-ai imprumut pe termen scurt, nu ai cum sa platesti prea mult. Ei bine, intotdeauna pot aparea surprize. Nu lasati la voia intamplari aceste aspecte. Aflati inainte de a contracta un credit rapid nebancar ce presupune acesta, ce costuri are, ce conditii trebuie sa indeplinesti, cat ai de platit in cazul in care intarzii cu plata ratelor, etc. Mai ales pe aspectul penalizarilor trebuie sa fiti foarte bine informati. Necazurile apar cand nu te astepti si este foarte bine sa stii dinainte cat sunt penalizarile in caz de nerespectare a termenelor de rambursare.

Marea majoritatea a IFN-urilor ce au in portofoliu astfel de credite rapide nebancare 2024, ofera informatii suplimentare pe platformele online proprii. De regula, pe aceste platforme online ale IFN-urilor gasiti rubrici de genul Intrebari frecvente, ori informatii credite, ori detalii imprumut, de unde va puteti extrage toate aspectele care va intereseaza.

Ce trebuie sa stiti atunci cand doriti sa accesati credite rapide nebancare?

– care sunt conditiile de eligibilitate (venit, vechime in munca, varsta, dovezi de venit, istoric – scoringul din Biroul de Credit, ale credite in derulare – grad de indatorare, etc);
– care sunt costurile (dobanzi, cosmisioane, asigurari, penalizari, etc.);
– care sunt conditiile de reesalonare;
– care sunt conditiile de rambursare anticipata;
– urmariti cu atentie exemplele de calcul – folositi informatiile oferite de societatile nebancare, dar utilizati chiar dumneavoastra calculatoarele de credite de pe platformele online ale acestor societati;

Unde puteti solicita credite rapide nebancare 2024?

Iata cateva din cele mai vizibile IFN-uri ce au in portofoliu astfel de produse de creditare:

1. Provident – o societate nebancara ce si-a diversificat in ultimul an produsele de creditare. Astfel, veti gasi la Provident atat credite rapide nebancare pe termen scurt, dar si pe termen mai lung, de asemenea, puteti imprumut sume intre 500 si 15.000 de lei. Ai posibilitatea sa apelezi la serviciul lor de gestionare la domiciliu al creditului, o optiune foarte utila mai ales acelor persoane ce se deplaseaza greu, celor ce nu pot pierde timpul, celor ce nu detin un cont bancar, ori celor ce nu se descurca cu utilizarea calculatoarelor, etc. La Provident veti gasi credite fara garantii si fara giranti. Puteti rambursa in rate lunare ori saptamanale, depinde si de suma imprumutata. Aveti nevoie de doua acte: buletin si o dovada de venit.

2. Credius – ofera credite rapide si fara adeverinta de salariu, ori credite doar cu buletinul, cum mai sunt ele cunoscute in piata. Practic, platind o dobanda mai mare, poti sa obtii bani imprumut fara sa ti se solicite adeverinta de salariu. Cei de la Credius ofera si sume mai mari de bani imprumut. De exemplu, creditele rapide nebancare mici pe termen scurt ale celor de la Credius inseamna sume intre 800 si 50.250 de lei, pe perioade de la 6 luna la 60 luni.

3. iCredit – este o alta societate nebancara ce ofera posibilitatea de gestionare la domiciliu a creditului. Nu solicita garantii si nici giranti, iar pentru accesare ai nevoie de buletin si adeverinta de venit. Ratele sunt egalesi pot di rambursate lunar, bilunar ori saptamanal. Aceste credite rapide nebancare oferite de cei de la iCredit iti pun la dispozitie sume cuprinse intre 500 si 10.000 lei. Banii ii primesti chiar la tine acasa in 24 de ore. De fapt, vei fi contactat in 24 de ore de la completarea formului online. Iar daca imprumutul ti-a fost aprobat, vei primi banii acasa in 24 de ore.

Care sunt cele mai bune credite nebancare din piata?

Cele mai bune oferte de credite sunt cele pentru care te incadrezi pentru care trebuie sa indeplinesti conditiile de accesare.

Un credit bun este acela ce-ti indeplineste nevoile imediate. Plecand de la acest principiu, Institutiile Financiare Nebancare au scos pe piata o serie de produse si servicii adaptate nevoilor clientilor.

Trebuie sa retineti ca discutam strict de oferte de creditare bune atunci cand ai nevoie de ele, deci, nu discutam de cele mai bune oferte in sensul de cele mai ieftine.

Motivul principal pentru care romanii apeleaza la creditele nebancare rapide este acela ca s-au redus drastic alte posibilitati de a face rost de bani. Mentalitatea in general s-a schimbat, cel putin in privinta banilor.

Parca acum 20 de ani in urma era mai simplu sa ceri un imprumut unui vecin, decat este acum. Oamenii au devenit mai secretosi, mai individualisti, le-a scazut increderea in apropiati; prefera sa apeleze la niste credite nebancare mai scumpe, decat sa afle vecinul ca vrea sa-si cumpere masina de spalat sau telefon.

IFN-urile au avut avantajul ca au fost in continuu la curent cu aceste „tendinte” de mentalitate, fapt datorat in principal lucrului cu oamenii. Multe IFN-uri au angajat consilieri, reprezentanti ce merg pe termen si discuta cu clientul ce doresta sa accesez un credit nebancar rapid, astfel ca si-au adaptat ofertele mai ales dupa nevoile si necesitatile si mai ales asteptarile oamenilor.

Ce suma maxim putem obtine de la astfel de institutii? In cat timp poti face rost de bani urgent accesand un credit nebancar?

Suma de care poti sa dispui apeland la un astfel de credit nebancar, este acordata la veniturile lunare ale fiecarui individ in parte in mod exclusiv, daca discutam de creditele fara garantii, si in mod partial la care se adauga si valoarea unei garantii, daca discutam de creditele garantate, ori cele ipotecare.

In esenta, printre cele mai mari sume acordate le gasiti la Credius – 50.250 lei.

In stabilirea sumei maxime pe care ti-o pot acorda, IFN-urile sunt obligate, si in cazul creditelor fara garantii si a celor cu garantii, sa tina cont totusi de veniturile clientilor, in functie de care se calculeaza un anumit grad de indatorare, stabilit in functie de tipul de credite la care apelezi.

Pentru obtinerea unui credit, solicitantul trebuie sa depuna documentele necesare, sa completeze cererea de credit, dupa care daca toate formularele sunt completate corect, iar actele solicitate sunt in regula, se trece la verificarea actelor, la determinarea pragului maxim de indatoare si in final la aprobarea creditului, urmata de eliberarea banilor.

Acest proces dureaza intre cateva minute si cateva ore.

Creditele nebancare pot lua diverse forme, in functie de mai multi factori (timp de acordare, metoda de accesare, forma de gestionare, perioada de acordare, etc.).

In prezent, in contextul in care bancile sunt din ce in ce mai mofturoase in privinta acordarii de credite, romanii apeleaza din ce in ce mai des la creditele nebancare.

Desi sunt inca multi romani reticenti la imprumuturile nebancare, in general, totusi, in utima vreme, datorita conjucturii economice nefavorabile, lucrurile au inceput sa intre si la noi pe un fagas normal.

Chiar daca la nivel european, un studiu realizat de catre finantiti de renume a clasat Romania printre primele tari din UE la accesarea creditelor nebancare, dovedind ca romanii „iubesc” creditele nebancare, eu raman la parerea ca potentialul acestor imprumuturi in Romania nu a fost atins, nici pe departe. Suntem inca o tara cu o populatie dominant saraca, adica, exact mediul propice pentru plasarea creditelor nebancare.

Cele mai multe probleme pe care le avem se rezuma la lipsa banilor. Cand incercam sa ne dramuim banii de la un salariu la altul, este greu sa mai facem economii pentru zilele negre sau pentru situatiile in care se ivesc niste oportunitati de afaceri.

Cum procedam cand vrem sa facem rost de bani urgent, fara sa ne stie planurile toti prietenii, rudele si colegii de serviciu? Nimic mai simplu, apelam la creditele rapide nebancare. Un credit rapid este un credit permisiv; nu necesita multe acte, sarim peste o serie de elemente birocratice specifice creditelor in general.

Daca accesam acest credit rapid nebancar si online, simplificarea etapelor de creditare este cu atat mai evidenta. Ce avem de facut? Completam un formular online si asteptam sa fim contactati de reprezentantii IFN-ului de la care dorim sa imprumutam banii.

Imprumuturile nebancare au capatat consistenta in timp, datorita in special timpului mic de acordare. Iata cu acest val de popularitate adeterminat o lunga perioada in care aceste societati si-au creat un „renume” pe piata romaneasca.

Chiar daca mai sunt multi dintre noi care nu stiu ce inseamna IFN, nu stiu ca aceste societati nu sunt niste simpli „camatari”, cum se scrie pe unele forumuri, ci sunt doar niste societati fiananciare ce functioneaza autorizate de BNR, totusi, romanii au capatat incredere, ba chiar s-a ajuns la un grad destul de ridicat de incredere, conform unor statistici europene, care ne declara pe noi, pe romani, ca iubind Institutiile Financiare Nebancare.

Din multitudinea de forme de produse si la fel de multe tipuri de accesari, cele care au prins cel mai mult la clientii romani au fost creditele rapide nebancare, in forma lor de accesare online. Aceste imprumuturi sunt cele mai cautate, motivul principal fiind numarul mare de restantieri, numar ce creste de la o zi la alta.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies