Credite rapide nebancare

Pentru situatii de urgenta poti accesa credite rapide nebancare, mai ales daca nu ai un scoring favorabil in BC.

Cei ce doresc sa obtina credite rapide nebancare in 2019 cu siguranta vor economisi timp aplicand online, prin telefon ori prin SMS.

A obtine un imprumut rapid de bani presupune in primul rand o informare temeinica cu privire la conditii si costuri. Este sinucigas sa te imprumuti cand nu cunosti regulile. Nu poti sa iei un credit si sa spui dupa aceea: UPS!. Nu e ca si cum ai cumparat o tigaie si dupa un an ai aflat ca nu trebui folosita in cuptor, pentru ca n-ai citit instructiunile. Un imprumut implica responsabilitate, iar totul incepe cu o buna informare.

O solicitare de credite rapide nebancare 2019 poate face oricine, insa, este bine sa cunoasca in prealabil toate detaliile derivate din aceasta actiune a sa.

Vrei sa accesezi credite nebancare, insa, nu cunosti cat e dobanda si mizezi pe faptul ca, daca te-ai imprumut pe termen scurt, nu ai cum sa platesti prea mult. Ei bine, intotdeauna pot aparea surprize. Nu lasati la voia intamplari aceste aspecte. Aflati inainte de a contracta un credit rapid nebancar ce presupune acesta, ce costuri are, ce conditii trebuie sa indeplinesti, cat ai de platit in cazul in care intarzii cu plata ratelor, etc. Mai ales pe aspectul penalizarilor trebuie sa fiti foarte bine informati. Necazurile apar cand nu te astepti si este foarte bine sa stii dinainte cat sunt penalizarile in caz de nerespectare a termenelor de rambursare.

Marea majoritatea a IFN-urilor ce au in portofoliu astfel de credite rapide nebancare 2018, ofera informatii suplimentare pe platformele online proprii. De regula, pe aceste platforme online ale IFN-urilor gasiti rubrici de genul Intrebari frecvente, ori informatii credite, ori detalii imprumut, de unde va puteti extrage toate aspectele care va intereseaza.

Ce trebuie sa stiti atunci cand doriti sa accesati credite rapide nebancare?

– care sunt conditiile de eligibilitate (venit, vechime in munca, varsta, dovezi de venit, istoric – scoringul din Biroul de Credit, ale credite in derulare – grad de indatorare, etc);
– care sunt costurile (dobanzi, cosmisioane, asigurari, penalizari, etc.);
– care sunt conditiile de reesalonare;
– care sunt conditiile de rambursare anticipata;
– urmariti cu atentie exemplele de calcul – folositi informatiile oferite de societatile nebancare, dar utilizati chiar dumneavoastra calculatoarele de credite de pe platformele online ale acestor societati;

Unde puteti solicita credite rapide nebancare 2019?

Iata cateva din cele mai vizibile IFN-uri ce au in portofoliu astfel de produse de creditare:

1. Provident – o societate nebancara ce si-a diversificat in ultimul an produsele de creditare. Astfel, veti gasi la Provident atat credite rapide nebancare pe termen scurt, dar si pe termen mai lung, de asemenea, puteti imprumut sume intre 500 si 15.000 de lei. Ai posibilitatea sa apelezi la serviciul lor de gestionare la domiciliu al creditului, o optiune foarte utila mai ales acelor persoane ce se deplaseaza greu, celor ce nu pot pierde timpul, celor ce nu detin un cont bancar, ori celor ce nu se descurca cu utilizarea calculatoarelor, etc. La Provident veti gasi credite fara garantii si fara giranti. Puteti rambursa in rate lunare ori saptamanale, depinde si de suma imprumutata. Aveti nevoie de doua acte: buletin si o dovada de venit.

2. Credius – ofera credite rapide si fara adeverinta de salariu, ori credite doar cu buletinul, cum mai sunt ele cunoscute in piata. Practic, platind o dobanda mai mare, poti sa obtii bani imprumut fara sa ti se solicite adeverinta de salariu. Cei de la Credius ofera si sume mai mari de bani imprumut. De exemplu, creditele rapide nebancare mici pe termen scurt ale celor de la Credius inseamna sume intre 600 si 1.800 de lei, pe perioade de la 1 luna la 5 luni. Creditele rapide nebancare pe termen lung iti pun la dispozitie sume cuprinse intre 600 de lei si 40.000 lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni.

3. iCredit – este o alta societate nebancara ce ofera posibilitatea de gestionare la domiciliu a creditului. Nu solicita garantii si nici giranti, iar pentru accesare ai nevoie de buletin si adeverinta de venit. Ratele sunt egalesi pot di rambursate lunar, bilunar ori saptamanal. Aceste credite rapide nebancare oferite de cei de la iCredit iti pun la dispozitie sume cuprinse intre 500 si 6.000 lei. Banii ii primesti chiar la tine acasa in 24 de ore. De fapt, vei fi contactat in 24 de ore de la completarea formului online. Iar daca imprumutul ti-a fost aprobat, vei primi banii acasa in 24 de ore.

4. Cetelem – un IFN cu o oferta mai ampla de creditare: online, in magazin, de nevoi personale prin telefon, auto, refinantare si chiar carduri de credit. Cele mai rapide credite sunt cele acordate online si cele cu pre-aprobarea prin telefon. Ambele nu necesita adeverinta de venit, nici garantii (decat daca vrei un imprumut mai mare de 225.000 lei). Nu se solicita comisioane si nu este nevoie sa-ti duci salariu la Cetelem. Ratele sunt fixe, raspunsul il primesti online ori prin telefon. Totul se deruleaz discret, confortabil si cu formalitati minime. Dobanda este fixa si pleaca de la 7,63% pe an, in functi de suma pe care doresti sa o imprumuti si de perioada de creditare.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies