Imprumut fara acte. Bani pentru restantieri.

Imprumuturile fara acte, fara verificari in Biroul de Credit sunt acordate de IFN-uri in regim rapid. Creditele rapide sunt facile, dar au dobanzi mari.

Poti sa accesezi un imprumut nebancar, fara acte doveditoare ale venitului, sau adeverinta de salariat?

De principiu, macar buletinul, ce inseamna in fapt un act – act de identitate, tot iti este necesar pentru a obtine un imprumut, fie el si nebancar.

Si totusi, desi, creditele doar cu buletinul au apus, intr-o forma s-au alta creditele facile, fara multe acte continua sa existe pe piata, ele fiind accesate de un numar tot mai mare de romani.

Principala cauza este datorata restantelor tot mai mari la creditele bancare, in special la cele ipotecare ce se soldeaza cu inscrierea restantierului in Biroul de Credit, fapt ce-i ingradeste accesul la unele forme de imprumut.

Deci, majoritatea celor ce doresc imprumuturi rapide fara acte sunt de fapt rau platnici ai bancilor, inscris pe lista neagra a bancilor, in Biroul de Credit.

Deci, practic, dorinta celor ce vor credite fara acte se rezuma la un singur lucru, anume, acela de a nu fi verificati daca sunt prezenti in Biroul de Credit sau daca mai au alte credite in derulare, posibil cu intarzieri ale ratelor respectivelor credite.

Raspunsul il gasim la doua institutii nebancare, ce ne pun la dispozitie astfel de credite, „fara acte”, in sensul ca nu-ti verifica bonitatea la Biroul de Credite.Descriere unor credite rapide de la aceste societati nebancare:

• Valoarea unui credit pentru nevoi personale – minim 500 lei, maxim 3000 lei.
• Perioada de rambursare – de la 6 luni la 1-2 ani.
• Venituri necesare – salarii, venituri din activitati independente, venituri din dividende, pensii, chirii, etc.
• Gradul de indatorare – ratele lunare aferente creditelor solicitantului trebuie sa nu depaseasca 65% din veniturile lunare.
• Avansul – nu este necesar.
• Documente necesare obtinerii unor credite nevoi personale:
– Actele de identitate (BI/CI) pentru solicitant; sotia/sotul solicitantului (daca este casatorit(a)); codebitor (daca este cazul).
– Certificat de casatorie – pentru solicitant (daca este casatorit).
– Factura recenta de plata a utilitatilor ca dovada a domiciliului – pentru solicitant.
– Dovada veniturilor solicitantului, sotului/sotiei acestuia (daca la calculul bugetului se iau in considerare veniturile pe familie).

Un exemplu clar este imprumutul de la Easy Credit. Un imprumut fara multe acte, si oricum, fara actele ce sperie restantierii bancilor.

EASY CREDIT

USOR DE OBTINUT – fara acte doveditoare ale venitului ;
GENEROS – puteti imprumuta pana la 50 000 € sau contravaloarea in lei pe o perioada de pana la 60 luni. In functie de valoarea evaluata a garantiilor suma maxima se poate modifica ;
CORECT – nu percepem comisioane de acordare, de analiza dosar, sau de rambursare anticipata, Creditele noastre NU AU COMISIOANE, IAR COSTURILE SUNT TOTAL TRASPARENTE;
RAPID – Pre-aprobare foarte rapida, incepand de la 15 minute iar aprobarea financiara in 48 de ore;
FLEXIBIL – puteti opta cum rambursati creditului;
AVANTAJOS – dobanda ramane fixa pe toata perioada creditarii ;
APROAPE DE DUMNEAVOASTRA – veti fi consiliat pe toata durata contractului de creditare de acelasi reprezentant Easy Credit, care va raspunde intotdeauna la intrebarile dumnavoastra.

Dovezi ale veniturilor… Desi multe dintre societatile care acorda imprumuturi rapide afirma ca nu solicita dovada de venit, de cele mai multe ori se ajunge oricum la o asemenea solicitare, chiar daca nu imediat.

Putem sa amintim si oferta iCredit – cu adevarat un imprumut rapid fara acte. Mai putem sa amintim aici si companii ca Provident, Verida, Viva, Cetelem.

Dar cel mai bine este sa contactati direct aceste institutii, iar consultantii lor va vor da cele mai noi informatii.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies