Imprumut fara acte. Bani la un click distanta

Actualizare martie 5, 2024

Un astfel de imprumut fara acte acordat de IFN in regim rapid este usor de accesat, dar vine cu costuri mari.

Poti sa accesezi un imprumut fara acte doveditoare ale venitului, sau adeverinta de salariat?

De principiu, macar actul de identitate, ce inseamna in fapt un act, tot iti este necesar pentru a obtine un imprumut, fie el si nebancar.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Deci, majoritatea celor ce doresc imprumuturi rapide fara acte sunt de fapt persoane care au avut in trecut probleme cu rambursarea unor credite la banci.

Deci, practic, dorinta celor ce vor credite fara acte se rezuma la un singur lucru, anume, acela de a nu le fi cunoscut scorul de credit.

Raspunsul il gasim tot la institutiile nebancare, ce ne pun la dispozitie astfel de credite, „fara acte”, in sensul ca nu-ti analizeaza trecutul.

Imprumut fara acte – ce presupune

Sunt multe societati financiare care promit acordari simple, deosebit de rapide, cu minim de documente.

Daca alegi accesarile online, trebuie sa dispui de o dovada de venit (poate fi un fluturas de salariu, o adeverinta de venit, un copon de pensie, ori acordul tau electronic de examinare a veniturilor la ANAF).

Pentru accesarea online nu-ti trebuie acte fizice.

Atata timp cat examinarea veniturilor se face electronic, printr-o solicitare la ANAF, in baza acordului tau expres, lucrurile se misca foarte repede.

Din acest motiv sunt societati, atat IFN-uri cat si banci care promit timpi de acordare foarte mici, de ordinul orelor pentru accesarea unui imprumut.

Descriere unor credite fara acte de la aceste societati nebancare:

• Valoarea unui credit pentru nevoi personale – minim 500 lei, maxim 10.000 lei.
• Perioada de rambursare – de la 6 luni la 1-2 ani.
• Venituri necesare – salarii, venituri din activitati independente, venituri din dividende, pensii, chirii, etc.
• Gradul de indatorare – ratele lunare aferente creditelor solicitantului trebuie sa nu depaseasca 65% din veniturile lunare.
• Avansul – nu este necesar.
• Documente necesare obtinerii unor credite nevoi personale:
– Actele de identitate (BI/CI) pentru solicitant; sotia/sotul solicitantului (daca este casatorit(a)); codebitor (daca este cazul).
– Certificat de casatorie – pentru solicitant (daca este casatorit).
– Factura recenta de plata a utilitatilor ca dovada a domiciliului – pentru solicitant.
– Dovada veniturilor solicitantului, sotului/sotiei acestuia (daca la calculul bugetului se iau in considerare veniturile pe familie).

Un exemplu clar este imprumutul de la Easy Credit. Un imprumut fara multe acte, si oricum, fara actele ce sperie debitorii bancilor.

Cum as putea sa fac rost de bani pe loc, fara sa-mi trebuiasca acte, fara sa ma deplasez? Ce imprumuturi imi recomandati?

Sunt IFN-uri care acorda bani pe loc, fara deplasari, fara acte fizice, fara cerinte numeroase? La cine sa aplic ca sa fac rost de bani cat mai rapid?

Sunt intrebari puse de cei care ne urmaresc si la care vom raspunde cat de bine putem, astfel incat sa-i ajutam sa-si gaseasca cea mai avantajoasa finantare.

Fireste, de la inceput trebuie sa stiti ca imprumuturile urgente acordate online nu sunt deloc ieftine. Deci, fiti atenti la costuri si nu va avantati in creditare fara sa stiti urmarile.

Creditul de la CreditFix este o astfel de solutie pentru cei ce sunt in graba mare dupa bani. Cand esti intr-o vacanta si ai ramas fara bani, cand ai o urgenta medicala, cand ai de platit o amenda, cand ai ramas in urma cu intretinerea ori ti s-a stricat frigiderul; acestea ar fi cateva cazuri in care ai putea sa apelezi la un astfel de credit.

Cei de la CreditFix pun pe primul loc urgenta, din acest motiv ofera clientilor produse rapide, cu acte putine (ce pot fi incarcate online pe platforma lor in sectiunea dedicata completarii formularului de credit), fara cerinte numaroase, in conditii de eligbilitate precara.

Imprumut fara acte. Bani la un click distanta 1

Fara venit insa nu puteti sa va imprumutati. Deci, nu va bazati pe un imprumut, indiferent cat de permisiv ar fi el, daca nu aveti un venit lunar. Orice om care solicita un imprumut trebuie sa faca dovada ca are veniturile sufiiente care sa-i asigure o rambursare completa la momentul scadentei.

Cei de la EASY CREDIT ne aduc in atentie si ei un imprumut simplu de obtinut.

USOR DE OBTINUT – fara acte doveditoare ale venitului ;
GENEROS – puteti imprumuta pana la 50 000 € sau contravaloarea in lei pe o perioada de pana la 60 luni. In functie de valoarea evaluata a garantiilor suma maxima se poate modifica ;
CORECT – nu percepem comisioane de acordare, de analiza dosar, sau de rambursare anticipata, Creditele noastre NU AU COMISIOANE, IAR COSTURILE SUNT TOTAL TRASPARENTE;
RAPID – Pre-aprobare foarte rapida, incepand de la 15 minute iar aprobarea financiara in 48 de ore;
FLEXIBIL – puteti opta cum rambursati creditului;
AVANTAJOS – dobanda ramane fixa pe toata perioada creditarii ;
APROAPE DE DUMNEAVOASTRA – veti fi consiliat pe toata durata contractului de creditare de acelasi reprezentant Easy Credit, care va raspunde intotdeauna la intrebarile dumnavoastra.

Dovezi ale veniturilor… Desi multe dintre societatile care acorda imprumuturi rapide afirma ca nu solicita dovada de venit, de cele mai multe ori se ajunge oricum la o asemenea solicitare, chiar daca nu imediat.

Putem sa amintim si oferta iCredit – cu adevarat un imprumut rapid fara acte. Mai putem sa amintim aici si companii ca Provident, Verida, Viva, Cetelem.

Dar cel mai bine este sa contactati direct aceste institutii, iar consultantii lor va vor da cele mai noi informatii.

(Visited 789 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies