Romanii nevoiasi cauta credite rapide fara garantii

Multi oameni cu venituri mici vor sa acceseze credite rapide fara garantii, neindraznind sa-si riste proprietatile, garantand cu ele

Pe adresa noastra vin zilnic solicitari de informatii despre imprumuturile rapide fara garantii; in general acesti oamenii sunt nevoiasi, au venituri mici, au un trecut negativ legat de alte credite, fiind restantieri ai unor credite bancare si inscrisi in Biroul de Credit ca rau platnici.

Toti acesti oameni vor sa faca rost de imprumuturi de bani, fara sa implice in aceasta tranzactie vreun bun mobil sau imobil, deci, fara garantii.

Motivul principal pentru care oamenii vor credite rapide fara garantii deriva din spaima acestora de a nu ramane fara casa, fara masina sau fara acele bunuri cu care ar putea sa-si garanteze imprumutul.

Oamenii nevoiasi prefera sa faca rost de bani in conditii care sa nu le pericliteze in vreun fel casa si masa, cum s-ar zice. In general, cei cu venituri mici, chiar daca apeleaza la credite rapide mai scumpe, tot se asigura ca pot returna imprumutul. Segmentul celor rau-platnici care acceseaza un credit doar pentru satisfacerea uni moft, o vacanta de lux sau ultimul racnet in materie de gadget-uri, reprezinta acei clienti care se confrunta indeosebi cu probleme de rambursare a creditelor nebancare negarantate.

Cu sau fara garantii, imprumuturile rapide sunt foarte cautate, fiind un fel de diva a creditelor nebancare, iar un ultima vreme au inceput sa tina capul de afis si la unele banci, motiv pentru care, concurenta IFN-urilor s-a extins, lucru ce poate conduce in timp la o ieftinire a lor.

Prin prisma conditiilor de eligibilitate lejere, aceste credite nebancare rapide fara garantii, pot fi accesate de o majoritate convarsitoare, insa, datorita dobanzilor destul de mari, oamenii au retineri atunci cand sunt pusi in situatia de a face rost de bani.

Evident, sunt categorii de clienti care vor sa faca rost de bani cu orice pret, asa cum sunt restantierii sau cei cu un scoring negativ in Biroul de Credit. Acestia nu mai sunt interesati de dobanzi, vor doar sa obtina suma de bani dorita, in special pentru a-si plati ratele unor credite bancare.

Orice imprumut fara garantii reprezinta atat o rezolvare a unor probleme financiare imediate, cat si o indatorare pe termen scurt destul de accentuata.

In acest sens, aceste credite rapide fara garantii sunt avantajoase pe termen scrut, insa, daca ajungeti sa rostogoliti creditele, sa le reesalonati sau sa ramaneti in urma cu plata ratelor si sa platiti penalizari, atunci ele devin o piatra de moara pentru cei ce le acceseaza.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies