Creditul auto nebancar. Metode moderne.

Actualizare martie 10, 2022

Informatii utile despre creditele auto de la IFN. Ai aflat cat e de usor sa apelezi la un credit autor nebancar?

Creditul auto nebancar este un produs financiar oferit de IFN-uri. De cativa ani statutul de IFN a devenit un concept mai larg ce include societatile de leasing si Casele de Amanet.

In Romania, piata auto s-a prabusit practic odata cu criza economica. Creditele auto si vanzarile de automobile au fost tinute in viata prin celebra de acum perfuzie, „programul Rabla”.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Daca analizam situatia din ultimii trei-patru ani, putem spune ca in 2010 s-a inregistrat ce mai mare scadere a numarului de masini inmatriculate, inmatricularile noi de vehicule rutiere si pentru pasageri au inregistrat o scadere de 42,2% comparativ cu 2009, adica plin an de criza.

In 2012 piata a inceput sa se stabilizeze usor, inregistrandu-se o crestere de 36,3% comparativ cu anul 2011, insa, nivelul inmatricularilor a fost tot scazut.

Spre sfarsitul anului 2012 , piata inmatricularilor si-a revenit usor, astfel ca inmatricularile de vechiculele pentru transportul pasagerilor au crescut cu cca. 11,6% fata de trimestrul anterior.

De la sfarsitul lui 2012 pana astazi, piata auto a inceput sa-si revina usor, poate ajutata de programul rabla de la noi, pe de alta parte am avut noroc si cu cererile masive de Logan-uri de pe piata Germana.

Credite auto aflate in portofoliul institutiilor financiare

In privinta creditelor auto oferite de Institutiilor Financiare Nebancare, putem spune ca multe dintre aceste societati au in portofoliu astfel de oferte, nu toate insa sunt atractive ca dobanda si conditii de accesare.

Pe de alta parte, multe din bancile comerciale din Romania si-au creat societati proprii de leasing, e functioneaza mai nou ca si IFN-uri. Astfel exista leasing-uri la: BCR, Volksbank, Banca Transilvania, Alpha Bank, etc.

1. De exemplu, societatea Alpha Leasing afiliata Alpha Bank, este una din cele mai cunoscute societati ce activeaza in domeniul leasingului auto. Aceasta societate finanteaza autoturisme noi sau si second rulate.

Alpha Leasing si-a creat un oarecare prestigiu, consacrandu-se drept un partener de nadejde, ce si-a adaptat in continuu ofertele, in functie de evolutia economica, sprijinand firme, dar si clientii persoane fizice. La Alpha Leasing puteti obtine o finantare cu un avans de minim 10% si termene de rambursare de 12 pana la 60 de luni.

Conditiile de acordare a leasingului auto de la Alpha Leasing:

– gama variata de vehicule noi (autoturisme, vehicule comerciale, masini constructii)

– vehicule second-hand din parcul propriu la preturi promotionale

Creditul auto nebancar. Metode moderne. 1

– durata contractului de leasing variaza intre 12 si 60 de luni

– avans minim porneste de la 10%

– dobanda se calculeaza in functie de Euribor la 3 luni + marja care poate varia in functie de proiect si de bonitatea clientului.

2. De la VB Leasing puteti sa va asteptati la rapiditate, flexibilitate si stabilitate. Prin intermediul societatii de Leasing afiliate Volksbank, puteti ontine finantare pentru achizitionarea bunului dorit. Tipurile de finantare oferite de VB Leasing sunt: de tip complet sau o anumita suma.

VB leasing va pune la dispozitie si forma ePortal, adica VB Leasing online, o finantare inedita pentru piata romaneasca. Astfel, VB fera clientilor posibilitate a verificare online a contractului de leasing, serviciul fiind disponibil doar pentru clientii VB Leasing.

Alegand forma de finantare pentru autorisme de la VB Leasing, persoanele fizice pot achizitiona autoturismul dorit.

Daca doresti un autoturism nou sau second-hand, VB Leasing te ajuta sa-ti realizezi planurile, oferindu-ti un leasing pentru toate marcile si tipurile de autoturisme.

Avantajele VB Leasing:

– evaluarea rapida a cererii de imprumut;
– posibilitatea rambursarii anticipate a imprumutului;
– facturare in euro, la cererea clientului;
– asigurare pentru masina, prin VB Broker de Asigurare;
– consultanta echidistanta la cumparare.

3. Prin BCR Leasing, tu poti alege masina dorita, chiar din Salonul Auto de la Paris.

Daca vrei sa pornesti afacerea ta, BCR Leasing iti da ajutor pentru planurile tale, oferindu-ti solutii optime de finantare.

Apeland la BCR Leasing poti obtine finantare pentru 12-60 de luni, cu un avans de 20%, la o rata a dobanzii de 8,5%.

Documentele solicitate:

– cererea de finantare;
– factura proforma;
– specificatii tehnice;
– buletinul ori cartea de identitate;
– acordu de consultare a bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare in original;
– declaratie prin identitatea beneficiarului;
– documente care atesta veniturile eligibile.

(Visited 524 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies