Credit rapid zambitor Smile Credit – fara dobanda

Smile Credit este o societate nebancare ce ofera credite rapide pe termen scurt, accesand online, cu banii in cont.

Smile Credit IFN ofera credite rapide online zambitoare, fara dobanda daca rambursezi sumele imprumutate in 3 zile de la accesare.

De mentionat ar fi ca cei de la Smile Credit practica o dobanda mult mai mica comparativ cu celelalte societati nebancare ce au in portofoliu microcredite.

Creditul rapid oferit de cei de la Smile Credit poate fi accesata daca indepliniti urmatoarele conditii:
– sa ai o varsta de minim 18 ani
– sa ai venituri constante permanente
– sa ai un cont bancar unde sa-ti incasezi veniturile si sa primesti banii imprumutati, in cazul in care ti-a fost aprobat creditul.

Pentru accesare, trebuie sa ai un buletin valabil in copie scanata ori fotografiata si o copie de asemenea dupa extrasul de cont (cont in care sa-ti incasezi veniturile lunare).

Sumele de bani ce pot fi imprumutate variaza intre 100 si 2000 de lei. Perioada de creditare poate avea minim 3 zile si maxim 35 de zile. Dupa aceste caracterisitici ne incadram in definitia clasica a unui microcredit (imprumuturi mici de bani acordate pe perioade scurte de timp).

Banii imprumutati ii primesti relativ rapid. Tot procesul se deruleaza pe repede inainte, cum s-ar zile. Practic, in ziua urmatoare aplicarii ar trebui sa ai banii in cont.

Creditul poate fi rambursat si anticipat, caz in care vei primi bonusuri ca si client, in sensul in care, daca vei mai apela la Smile Credit, IFN-ul va tine cont de buna ta credinta si iti va acorda drept imprumut o suma mai mare de bani.

Dupa ce trec cele 3 zile de gratie, timp in care dobanda este 0, costurile creditului ajung la 1,2% pe zi. Acelasi cost il au si penalizarile, in cazul in care nu-ti rambursezi la timp creditul.

Dupa ce ai accesat un imprumut, raspunsul privind aprobarea ori respingerea acestuia iti va veni pe email.

Acest produs financiar de tip rapid este unul care solicita responsabilitate din partea clientilor. Nu este indicat sa apelezi la credite rapide atunci cand nu ai o urgenta. Exagerarile iti vor aduce cu siguranta necazuri financiare. Indatorarile excesive stricandu-ti echilibrul financiar pe termen indelungat. Chiar daca la prima vedere, optiunea pare a fi simpla, daca tu nu esti convins ca in viitor vei avea veniturile necesare sa-ti rambursezi la timp imprumutul, mai bine nu te mai imprumuti. In caz contrar vei ajunge la situatii extrem de grave. Cantareste de zece ori inainte de a accesa un credit. Si nu este vorba de acest credit in mod special, este vorba pana la rma de orice indatorare, indiferent de natura ei.

Cei de la Smile Credit iti au sediul in Sibiu, Str. Justitiei, nr. 22, detalii daca doriti puteti solicita la numarul de telefon 0369 437 234. De asemenea, puteti sa le trimiteti email la adresa suport@smilecredit.ro. Programul de lucru al Smile Credit este de luni pana vineri de la 8 la 17. Informatii detaliate despre produs gasiti pe site-ul lor: Smilecredit.ro.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies