Credit rapid Smile Credit – pe 3 sau 24 luni

Actualizare august 24, 2021

Smile Credit este un IFN de la care puteti accesa fie o linie de credit pe 24 de luni, fie un credit pe 3 luni fara comisioane.

Smile Credit IFN SA este un IFN infiintat in 2016, inregistrat la BNR in acelasi an.

Aceasta societate este axata pe creditare 100% online, raspunzand in mod clar nevoilor actuale ale clientilor.

Este clar ca avem de-a face cu un IFN cu viziune moderna, care s-a adaptat la cerintele si nevoile oamenilor.

Din cate tin minte, avem in fata un IFN care nu a urcat dobanzile pana la cer, chiar reusind sa-si mentina destul de jos costurile asociate produselor din protofoliu.

In prezent, cei de la Simplu Credit au doua produse in oferta: un credit pe 3 luni si o linie de creditare pe 24 de luni.

Creditul pe 3 luni SmileCredit

Acest imprumut se acorda persoanelor de peste 18 ani, cu venit stabil din salarii ori pensii, care detin un card unde isi incaseaza salariul.

Sumele ce pot fi accesate variaza intre 1000 lei si 3000 de lei.

Pentru accesarea acestui credit online simplu aveti nevoie de o copie dupa buletin (fotografiata ori scanata) si un extras de cont pe luna anteriora de unde sa reiasa veniturile obtinute.

Cererea online de creditare se trimite la adresa de email suport@smilecredit.ro.

Dobanda aferenta acestui credit pe 3 luni SmileCredit este de 0,9% pe zi. Asa ca, pentru o suma imprumutata de 1000 de lei pe 3 luni, veti avea de rambursat in final 1582,61 lei, din care 1000 de lei creditul initial si 582,61 lei dobanda aferenta. DAE este in acest caz de 1529,27%.

Pentru acordarea acestui imprumut pe 3 luni nu veti plati comisioane.

smile credit online rapid

Vei fi instiintat pe email daca ti-a fost aprobata cererea, iar banii ii vei primi cel tarziu a doua zi, transferul depinzand de banci.

Linia de credit pe 24 de luni Smile Credit

Cerintele in cazul liniei de credit pe 24 de luni de la Smile Credit sunt destul de asmenatoare cu cele: varsta peste 18 ani, venituri stabile din salariu ori pensie, un card unde sa primesti veniturile.

Actele necesare: copie dupa buletin si un extras de cont bancar.

Costurile aferente acestei linii de credit pe 24 de luni sunt de 1,1% pe zi din suma utilizata pana la acel moment.

Linia de credit pe 24 de luni are dobanda 0 in primele 7 zile, iar incepand din a 8-a zi se percepe dobanda de 1,1% pe zi.

Banii imprumutati iti sunt virati in contul bancar furnizat la accesare.

Prin aceasta linie de credit puteti imprumuta intre 200 si 2000 de lei.

Perioada de acordare este de 24 de luni, iar ratele se platesc la minim 15 zile ori maxim 35 de zile (transe minime).

Avantajul acestei linii de creditare este ca stii exact cat ai de plata, neexinstand alte costuri ascunde de genul comisioane, taxe etc.

Daca doresti sa platest inainte de scadenta poti s-o faci oricand, acest IFN chiar incurajeaza si recomanda clientilor rambursarea anticipata pentru imbunatatirea istoricului de creditare.

Daca intarzii cu plata, vei plati insa penalizari de 0,9% pe zi.

DAE-ul maxim la aceasta linie de creditare este de 2913,30 %.

Cei de la Smile Credit iti au sediul in Sibiu, Str. Justitiei, nr. 22, detalii daca doriti puteti solicita la numarul de telefon 0369 437 234. De asemenea, puteti sa le trimiteti email la adresa suport@smilecredit.ro. Programul de lucru al Smile Credit este de luni pana vineri de la 8 la 17. Informatii detaliate despre produs gasiti pe site-ul lor: Smilecredit.ro.

(Visited 168 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies