Credite rapide cu beneficii de la TBI Credit

Actualizare martie 7, 2024

TBI Credit ofera credite nebancare variate, in conditii corecte de eligibilitate.

Una din cele mai importante IFN-uri din Romania este TBI Credit, societate ce face parte din grupul financiar TBIF Financial Services BV din Olanda.

Imprumuturi nebancare de la TBI Credit. Bani urgent din credite TBI. Filiala TBI Credit din orasul tau.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

TBI Credit este o institutie o experienta considerabila pe piata din Romania, fiind unul din principalii jucatori de pe piata nebancara.

Produsele oferite de TBI Credit sunt: creditele de bunuri, de nevoi personale, cardul de credit, creditul auto si alte oferte si promotii, prezente aproape constant in portofoliul societatii.

„Suntem prezenti in Romania din 2003 si facem parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est.

Principalul actionar al TBI Credit IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei.

TBI Credit in calitate de membru principal al Asociatiei Societatilor Financiare – ALB Romania, a aderat la „Codul de Conduita. Principii de creditare responsabila” care stabileste standardele bunelor practici de creditare.”

Societatea nebancare TBI Credit are in portofoliu cateva produse financiare, printre care, creditele de nevoi personale, cel de achizitie bunuri, carduri de credit, credite auto precum si oferte si promotii periodice. Accesarea unui credit rapid de la TBI Credit se poate face online sau prin telefon.

Pe site-ul societatii nebancare veti gasi un formular online detaliat, ce trebuie completat in cazul in care v-ati hotarat sa solicitati un imprumut.

O alta varianta este aceea de a suna la numarul de telefon TBI Credit si sa te informezi cu privire la conditiile de creditare, conditii corelate cu veniturile si gradul tau de indatorare.

Creditele de nevoi personale de la TBI iti ofera posibilitatea sa te imprumuti simplu pentru a-ti indeplini visele si proiectele tale.

Un astfel de imprumut se caracterizeaza prin rapiditate, lejeritate, accesabilitate. Suma maxima pe care o poti obtine variaza intre 850 si 22.500 lei.

Conditiile de creditare sunt urmatoarele:

– vechime la locul de munca de minim 12 luni neintrerupt
– varsta cuprinsa intre 24 si 75 de ani
– venit minim pentru salariati – 800 lei, iar pentru pensionari de 520 de lei;
– copie dupa buletinul de identitate
– adeverinta de venit
– acord de prelucrare date cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa accesati un credit de bunuri, oferindu-ti astfel un confort dorit, puteti sa obtineti banii dintr-un imprumut TBI Credit in mod rapid, lejer si flexibil.

Conditiile de credit pentru achizitia de bunuri de la TBI Credit:

– vechime de minim 3 luni
– varsta intre 18 si 75 de ani
– venit minim pentru salariati – salariul minim, pentru pennsionari pensie minima acceptata de 350 lei.
– copie dupa buletin
– adeverinta de venit/talon de pensie
– cerere de credit
– acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Credite rapide cu beneficii de la TBI Credit 1

Pentru un credit in magazin, TBI Credit iti solicita urmatoarele conditii:

– sa cumperi un autoturism nou
– suma maxima 5.ooo euro
– perioada maxima de pana la 5 ani
– venitul minim per aplicant echivalentul salariului minim, iar pentru pensionari 520 lei
– varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani

– acord ANAF

TBI Credit iti ofera mai multe optiuni pentru plata ratelor aferentelor creditelor puse la dispozitie.

Astfel, puteti alege:
– plata ratelor in punctele PayPoint
– plata ratelor la statiile SelfPay
– prin transfer bancar
– prin depunere numerar

Contact TBI Credit

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni – Vineri
09:00 – 18:00
Sambata – Duminica
Inchis
Adresa TBI Credit: Sediul Central – Bucuresti, Romania, Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Alte informatii puteti gasi pe platfora online a IFN-ului: tbicredit.ro.

Despre TBI Bank si sistemul TBI plateste rata

TBI Bank este prima banca din Romania care a lansat un sistem de plata online care permite clientilor sa isi plateasca facturile de carduri de credit fara a fi nevoiti sa se deplaseze la o sucursala bancara. Serviciul este disponibil pe site-ul www.tbi.ro si poate fi folosit de orice persoana care are un card de credit TBI Bank pe numele sau.

TBI Platiti rata online

Noul serviciu le va permite clientilor sa plateasca bunuri si servicii din confortul propriei locuinte si sa economiseasca timp, eliminand necesitatea de a se deplasa la o sucursala bancara. Pentru a utiliza acest serviciu, clientii vor trebui sa se inregistreze pentru un cont online la TBI Bank, care este gratuit si poate fi facut pe site-ul companiei sau prin intermediul unei aplicatii numite „TBI Mobile”. Suma de bani care poate fi transferata la un moment dat depinde de cati bani sunt in cont, dar nu depaseste 50000 RON (aproximativ 11000 USD).

Rata TBI este o metoda de plata online care le permite utilizatorilor TBI sa plateasca online la o rata redusa a dobanzii.

Cu aceasta metoda, puteti plati mai mult si obtine o rata a dobanzii mai mica.

Este o metoda de plata sigura, fiabila si convenabila.

Va puteti plati facturile intr-un mod convenabil, fara a merge la banca. Va puteti plati facturile cu cardul de credit sau de debit.

Plateste rata TBI

Daca sunteti in cautarea celui mai bun credit online, atunci trebuie sa mergeti la TBI Bank. Acesta este cel mai bun mod de a incepe sa investesti in viitorul tau cu o rata a dobanzii scazuta si fara comision anual. Avem cele mai mici rate disponibile pentru toti clientii nostri, astfel incat sa puteti economisi bani pe platile lunare si sa va bucurati mai mult de ceea ce viata are de oferit.

Iata cum TBI Bank va ofera o optiune extrem de confortabila, eficienta si rapida de a efectua plati. Acest serviciu este destinat atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

De asemenea, TBI Bank va ofera posibilitatea de a va plati facturile prin intermediul optiunii de imprumut. Prin intermediul acestui imprumut, puteti primi banii direct in contul dumneavoastra in cateva secunde. Aceasta este una dintre cele mai convenabile modalitati de a plati facturile si de a nu trebui sa va faceti griji cu privire la costuri sau comisioane suplimentare.

Plata online TBI este o modalitate convenabila de a efectua plati cu cardul de credit. TBI este un furnizor lider de servicii de procesare a platilor online cu carduri de credit si de debit. Ofera servicii pentru clienti de cea mai inalta calitate, procesare rapida si sigura si preturi competitive.

Scopul lor este de a oferi clientilor o experienta pozitiva. Sunt in afaceri din 1999 si sunt una dintre cele mai bune companii de procesare a cardurilor de credit din industrie. Sunt dedicati si va ofera o experienta excelenta in ceea ce priveste serviciile pentru clienti, in timp ce se asigura ca plata cu cardul de credit va fie cat mai usoara posibil!

TBI Pay pareri

TBI Pay, o companie care depinde de personalul sau de contractori, este una dintre cele mai prolifice intreprinderi de telemunca din Statele Unite.

In aceasta ordine de idei, TBI Pay a oferit oportunitati de lucru de la domiciliu pentru mii de persoane in ultimul deceniu si a facut posibil ca multe persoane sa obtina venituri suplimentare in timp ce lucreaza de acasa.

Daca sunteti profesor, intelegeti cat de greu poate fi sa va descurcati. Petreceti atat de mult timp și energie pentru a va pregati clasa, pentru a planifica și preda lectiile, pentru a corecta lucrarile și pentru a urmari comportamentul și progresul elevilor, incat aproape ca nu mai ramane timp in timpul zilei pentru a face altceva – inclusiv toate lucrurile care trebuie facute in casa. Și apoi mai exista și mica problema a salariului tau: ti-ar placea sa caștigi mai multi bani, dar pur și simplu nu pare sa fie niciodata timp suficient.

Nu ar fi grozav daca ar exista o modalitate de a aduce bani in plus fata de ceea ce caștigi deja? Lucrand ca profesor suplinitor prin TBI Pay, puteti caștiga bani in plus, profitand in același timp de un program flexibil. Cand lucrati cu TBI Pay, nu va trebui sa va faceti griji ca nu aveti suficiente ore sau ca veti fi chemat pentru ture care nu se potrivesc cu programul dvs.

V-ati saturat sa fiti prost platit? Sunteti pregatit pentru mai multa flexibilitate? TBI Pay poate fi o oprtunitate de luat in calcul.

TBI Bank este singura banca din Romania care ofera o linie de credit de la 0% pana la 60%. Este usor sa aplicati pentru unul dintre aceste credite, deoarece nu este necesara verificarea creditului sau verificarea locului de munca, ceruta prin lege (desi acest lucru se poate schimba in orice moment). Veti putea sa va achitati creditul in orice moment, fara sa vi se impuna comisioane de penalizare sau rate mai mari.

(Visited 690 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies