Credite nebancare Cetelem

Cetelem este una din cele mai mari IFN-uri din piata romaneasca

Creditele nebancare marca Cetelem sunt unele din cele mai ieftine produse financiare din bransa. Acest fapt se datoreaza in special numarului mare de clienti de care Cetelem dispune, aceasta societate nebancara consacrandu-se drept una din cele mai importante din piata.

Daca apelati la Cetelem pentru un imprumut, trebuie sa stiti ca unul din produsele de baza ale acestei institutii este Creditul de Nevoi personale, prescurtat CNP, un produs prin care iti pot finanta proiectele tale personale.

Un astfel de credit de nevoi personale marca Cetelem inseamna, de exemplu, pentru o suma de 10.000 de lei contractata pe o perioada de 20 de luni, o dobanda anuala efectica 10,90%, rata fixa avand o valoare de 546,70 lei. Cu alte cuvinte, discutam de un produs financiar ieftin, foarte ieftin compartativ cu celelate produse nebancare din piata.

Pentru o suma de 5.000 de lei, luata pe o perioada de 12 luni, rata lunara este de 490,35 de lei, venitul minim necesar net lunar fiind de 1.401,00 lei.

Pentru aceeasi suma de 5.000 de lei, imprumutata pe o perioada de 24 de luni, rata lunara ajunge la 282,65 lei, iar venitul minim net lunar la 808,00 lei.

Pe langa aceasta forma de imprumut, Cetelem mai pune la dispozitia clientilor creditele in magazin, cele pentru achizitiile auto, creditele de nevoi personale cu ipoteca, iar ca o noutate este creditul din magazinele online - un imprumut foarte avantajoas si la indemana celor ce vor sa cumpere stand in fata calculatorului si mai mult de atat, cumpara fara sa aiba banii necesari, apeland la un credit pe care-l obtine tot online.

De asemenea, la Cetelem puteti gasi si cardurile de credit, produse destul de simplu de accesat si foarte folositoare pentru cumparaturi, in special in magazinele partenere, dar nu numai.

Un alt avantaj major pe care-l au toate tipurile de creditare de la Cetelem este faptul ca poti aplica online, pentru fiecare dintre ele. Formularul online este unul foarte simplu, si pe langa aplicarea propriu-zisa, clientii dispun si de un calculator de rate foarte practic, astfel incat, acestia cunoscut inca de la inceput ce rata vor plati in timp pentru creditul ales.

Conditiile de acordare pentru un astfel de imprumut rapid online (generic numit, pentu ca se poate aplica online pentru fiecare din tipurile amintite mai sus) sunt simple:

- o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani;
- nu este nevoie de avans;
- nu se solicita giranti;
- este necesara o vechime de 3 luni la ultimul loc de munca.

Documentele necesare solicitate pentru acordarea unui credit rapid online:

- copie dupa buletin;
- adeverinta de venit, nu mai veche de 10 zile;
- cerere de creditare;
- pentru pensionari, ultimul talon de pensie;
- fisa fiscala, pentru anul fiscal anterior.

Pentru detalii privind creditele de nevoi personale de la Cetelem, puteti sa sunati la numar de telefon 0750.100.150.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies