Credite pentru agricultura oferite de Agro IFN

Actualizare decembrie 7, 2023

Agro IFN este o societate proaspat infiintata, scopul sau fiind acordarea de credite pentru finantarea sectorului agricol.

AGRO IFN a fost inregistrata la BNR in 17 noiembrie 2023, asadar, abia aparuta in peisajul institutiilor nebancare de la noi.

Societatea isi are sediul in Bucuresti, sector 2, Gara Herastrau.

Se pare ca Agro IFN a fost o initiativa Impetum Management Real Estate Bucuresti impreuna cu RDF Arad. RDF Arad fiind un mare producator de produse agricole si unul dintre cei mai importanti distruibuitori regionali de produse utile in agricultura ecologica.

Scopul este acela de a finanta activitatile fermelor agricole.

Drept pentru care, creditele se adreseaza finantarii productiei agricole.

Rambursarea se face dupa un plan personalizat, adaptat fiecarei situatii in parte.

Cei de la ROCA Agri RDF au niste cifre de afaceri impresionante. De asemenea si suprafetele pe care le au in exploatare sunt semnificative, 4000 ha.

RDF Arad are la activ numeroase investii importante. Investiile sunt tot in domeniul agricol: depozitare, tehnologizare, achizionarea de utilaje, etc.

Dupa cum bine stim cu totii, exista numeroase probleme la nivelul sectorului agricol in Romania. Iar finantarea deficitara este una dintre aceste probleme.

Iata de ce, spunem noi, un astfel de IFN, este oricand binevenit pe piata.

Putem spune fara sa grijim ca avem de-a face cu un nou IFN aparut in piata. De aceea trebuie sa fim ingaduitori cu ei la inceput.

Nou va vom tine la curent cu evolutia acestei societati pe masura ce se vor ivi si pareri din partea clientilor.

Cei de la Agro IFN figureaza la BNR cu activitati de finantare a tranzactiilor comerciale, microcreditare, factoring, scontare, forfetare, leasing financiar si alte credite. In randul acestor „alte credite” se regasesc: dobandirea si transmiterea de portofolii neperformante prin cesiune ori prin alte modalitati permise de lege.

Iar finantarea tranzactiilor de credit nu implica emiterea de carduri de credit.

Va mai spunem ca cei de la Agro IFN isi au sediul in Bucuresti, Sector 2, str. Herastrau, nr 4, cladirea A, et. 3, telefoane 0728328928, 0733003801.

(Visited 34 times, 1 visits today)

One Response

  1. K A Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies