Imprumuturi fara verificare ANAF

Actualizare septembrie 16, 2021

Multe persoane sunt interesate de un imprumut fara verificare la ANAF. Exista intelegere si la banci si la IFN daca prezinti adeverinta de venit.

Imprumuturi fara verificare ANAF cauta ce-i nesalariati ori cei ce-si raporteaza tarziu veniturile la ANAF.

Dar mai exista si alte forme de castiguri care nu sunt raportate la ANAF intr-un timp rezonabil cat sa-ti permita contractarea unui credit intr-o asemenea maniera.

Pana anul trecut, doar salariatii si pensionarii aveau veniturile inregistrate in timp real la ANAF. De aceea, doar aceste categorii de persoane puteau apela la banci ori la IFN-urile care ofereau credite fara adeverinta de venit, dar cu inspectarea veniturilor la ANAF.

Din 2018 toate persoanele ce obtin venituri sunt obligate sa-si declare venitul apriorii la ANAF, urmand ca la finalul anului sa se regleze estimarile cu datele reale.

De ce vor unii sa scape de verificarea la ANAF?

Venitul anticipat declarat la ANAF permite si persoanelor ce obtin venituri din activitati independente sa se imprumute la banci, fara sa li se mai ceara un act doveditor al veniturilor. Bancile solicita in acest caz doar acordul clientului de verificare a venitului la ANAF.

Ei bine, unii clienti tot nu sunt multumuti. Unii nu vor sa le se verifice veniturile la ANAF, preferand sa aduca ei insisi o dovada de venit, adeverinta de salariu ori fluturas de salariu.

Imprumuturi fara verificare la ANAF cauta si cei ce nu au un venit raportat la ANAF in timp real. Sunt si astfel de categorii de cetateni, cei care asteapta ca angajatorul sa faca raportarea si in unele cazuri, sa aiba foarte mult de asteptat pana ce acesta face raportarile.

In fine, indiferent de motivul pentru care unii oameni cauta astfel de credite fara verificari la ANAF, important este sa stiiti ca exista posibilitaea sa obtineti astfel de produse, indeosebi de la IFN-uri.

In ulima vreme au inceput si IFN-urile sa mearga pe interogarea veniturilor la ANAF, dar sunt inca mult care merg pe caile cunoscute deja de clienti: extras de cont bancar ori solicitarea altei dovezi de venit: fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit ori salariu, etc.

Printre IFN-urile la care puteti apela pentru obtinerea unui imprumut fara verificare la ANAF, amintim aici:

1. Viva Credit – solicita o dovada de venit, de preferat extras de cont pentru a-ti verifica bonitatea. De la Viva Credit poti accesa sume de pana la 2.000 de lei, cu contract pe 5 ani, insa, daca rambursezi in primele 30 de zile, dobanda aferenta creditului este 0. Viva Credit accepta si pe cei cu istoric negativ in Biroul de Credit si nu verifica veniturile la ANAF.

2. Mogo IFN iti ofera posibilitea de a obtine un credit de nevoi garantat cu un autoturism personal.

Ei bine, in acest caz, poti obtine un imprumut fara verificarea istoricului de creditare si fara verificarea veniturilor la ANAF, cu conditia sa detii venituri de alta natura justificabile cu acte.

Poti imprumuta de la Mogo IFN sume de bani intre 5.600 si 66.600, in functie de valoarea garantiei pe care esti dispus sa o prezinti.

3. CreditFix – acorda credite tot in baza extrasul de cont si al buletinului. Ei spun totusi ca datele tale pot fi livrate catre Biroul de Credit si catre ANAF, dar s-ar putea sa fie vorba de cazuri speciale in care institutiile statului le solicita.

Cei de la CreditFix acorda sume de bani de maxim 3.000 de lei pentru maxim 62 de zile. Cei de la CreditFix ne informeaza ca ofera credite si restantierilor. La ei primul imprimut este gratuit, iar acesta are o valoare maxima de 2.000 lei.

S-ar putea totusi ca cei inscrisi in Biroul de Credit ca restantieri sa fie ingrijorati de verificarile la ANAF. Nu exista neaparat o legatura intre lista neagra a Biroului de Credit si irnegistrarile la ANAF, insa, din cate stim noi, cei din Biroul de Credit au un sistem de alerta in cazul raportatilor cu probleme mari.

(Visited 4.033 times, 1 visits today)

One Response

  1. Nadia Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies