Credite pentru seniori de la Credius

Actualizare noiembrie 19, 2020

Cei de la Credius acorda credite pentru pensionari, indiferent de varsta, in mod simplu si flexibil.

Credius – una dintre cele mai cunoscute IFN-uri din piata are in portofoliul propriu de creditare mai multe tipuri de finantari, printre care si cele dedicate seniorilor.

Ei bine, pensionarii pot imprumuta de la Credius sume intre 1500 si 10 000 lei, pe perioade cuprinse intre 12 si 60 luni.

Persoanele in varsta o duc greu cu banii, mai ales in perioadele cu cheltuieli ridicate, cum sunt cele din anotimpul rece.

Foarte ptni reusesc sa se descurce cu pensia de la o luna la alta.

Unii dintre ei aleg chiar sa apeleze la credite pentru nevoi urgente, cum ar fi cheltuielile de natura medicala (achizitia retelelor le da mari batai de cap).

Insa, nu doar cei cu dificultati financiare aleg sa se imprumute, ci si cei care vor sa faca o bucurie nepotilor, cumparandu-le cadouri.

Credius nu te intreaba oricum ce faci cu banii imprumutati. Puteti sa va rezolvati problemele curente, sa va plati facturi la intretinere, sa va cumparati medicamente ori sa va cumparati un aparat electrocasnic util.

Partea cea mai interesanta a ofertei pentru Pensionari de la Credius este aceea ca nu se impune limita de varsta.

Se pare ca acest IFN acorda credite pentru pensionari fara limita de varsta. Puteti obtine bani imprumut chiar daca aveti peste 70, 80 ori chiar 90 de ani (societatea ne informeaza ca are clienti chiar si de 92 de ani).

Credius se acorda in 60 de minute, in conditii foarte usoare.

Trebuie sa stii ca veniturile se verfica prin intermediul ANAF si de asemenea se verifica si istoricul de creditare la Biroul de Credit.

Pentru accesarea unui imprumut Credius pentru pensionari vei avea nevoie doar de buletin si de ultimul talon de pensie.

Conditiile acordarii:

– varsta peste 65 de ani
– cetatenia romana cu domiciliul stabil in Romania
– nu exista limita de varsta

Costurile imprumutului: 90 – 140% dobanda nominala, plus comision de administrare de 0,25% lunar din soldul curent. DAE-ul are o valoare intre 154,31% si 694,85%.

Daca contractezi un imprumut de 2500 de lei pentru un an, rata lunara este de 327,45 de lei, DAE de 259,75 lei, iar valoarea totala rambursata este de 4329,40 lei.

Cum obtii practic un credit pentru pensionari Credius?

Ai doua posibilitati de accesare, fie vizitand un birou Credius, fie aplicand pe site-ul IFN-ului.

Aplicarea la un birou Credius (din apropierea voastra)

De deplasezi la unul din birourile Credius pentru a depune cererea de credit.

Vei fi indrumat de un consultant care iti va lamuri si lucrurile pe care doresti sa le aflii.

Dupa ce completezi cererea, astepti aprobarea. Odata aprobat creditul, vei primii banii in contul bancar ori puteti sa-i ridicati voi insiva de la orice banca.

La biroul Credius te depasezi cu actul de identitate si cu talonul de pensie si acolo vei completa si semna cererea de credit.

Aplicarea online pe platforma Credius

Intrati pe platforma creditorului (credius.ro), va inregistrati si apoi completati formularul online pus la dispozitie – cererea de credit.

Daca obtineti aprobarea, urmeaza sa semnati contractul.

Contractul va este adus acasa ori puteti trece sa-l luati de la un birou Credius apropiat de voi. Banii ii puteti primi cash ori intr-un cont bancar, daca detineti unul.

Veti avea nevoie, ca si la aplicarea fizica, de buletin si ultimul talon de pensie.

Rambursarea se face, indiferent de modul in care accesati in urmatoarele moduri: numerar la banca, plata cu cardul, incasare prin Posta Romana, prin transfer bancar, statii SelfPay ori in puncte Qiwi.

(Visited 179 times, 1 visits today)

One Response

  1. T M Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies