Creditprime – Cum il obtii? Acte necesare, conditii, pareri.

Credit rapid online flexibil, acordat pana la salariu ori pentru 24 de luni, produsul CreditPrime poate fi o solutie buna de a-ti rezolva o necesitate de lichiditati.

CreditPrime este un produs al ECOFINANCE IFN o societate nebancara aparuta relativ recent in piata nebancara romaneasca.

Acest IFN s-a remarcat in piata pentru transparenta si flexibilitatea produsului din portofoliu.

Creditul oferit de ei poate fi obtinut pe card, in numerar (cash) ori in contul bancar.

Din observatiile noastre, clientii par multumiti de acest imprumut. Sunt multe pareri pozitive exprimate in diverse medii de catre cei ce au apelat la acest credit.

Si parerea noastra este una buna. Noi i-am remarcat pentru transparenta, pentru multitudinea informatiilor oferite pe platforma lor online (sectiuni de intrebari si raspunsuri destul de clare pentru a-ti forma o parere despre imprumutul lor). Am vazut ca au si o sectiune privind creditarea respnsabila.

Obtinerea unui imprumut rapid CreditPrime se presupune urmarea unor etape.

Etapele accesarii imprumutului CreditPrime:

1. Aplicarea online presupune initial inregistrarea pe platforma IFN-ului. In acest pas ai nevoie de cartea de idenetitate – o copie a acesteia.

Poza de pe buletin trebuie sa fie clara si informatiile usor de citit.

Actele necesare accesarii:

– copie dupa buletin
– extras de cont sau adeverinta de venit pe ultima luna sau talon de pensie sau alt act doveditor al veniturilor.

2. In aceasta etapa se verifica actele pe care le-ai trimis si se trece la aprobarea sau respingerea cererii de imprumut. Vei primi un SMS cu detaliile imprumutului ce ti se ofera. ei fi informat si despre suma maxima pe care o poti obtine, in functie de informatiile trimise si de situatia ta financiara actuala.

3. Conformi conditiile de acordare si te decizi daca esti de acord cu ele. Poti sa iti dai acordul direct din contul tau de pe platforma online a IFN-ului. Dupa ce o faci, iti vor fi transferati bani, in functie de modul ales de a-i primi.

4. In momentul in care intri in posesia banilor, trebuie sa trimiti un email la info@creditprime.ro pentru a spune exact ce suma de bani doresti sa primesti, asta daca limita aprobata a fost mult mai mare decat ti-ai fi dorit tu.

Banii iti pot surveni prin mai multe cai, asa cum v-am spus anterior: prin transfer bancar, numerar la ghiseele BCR, transfer in contul curent.

Toate cele trei cai de primire a banilor sunt gratuite.

Rambursarea imprumutului se poate face de asemenea prin: plata online cu cardul bancar direct din contul tau, prin transfer bancar, numerar la ghiseele BCR.

Conditii de eligibilitate:

– varsta intre 22 si 70 de ani
– venit lunar constant

Pentru imprumutul de la CreditPrime poti aplica online din platforma IFN-ului. Prin telefon poti obtine consiliere pe parcursul completarii cererii de credit.

Pentru ca imrumutul sa-ti fie aprobat, fii atent sa trimiti corect actele solicitate si sa completezi corect campurile din formularul online. De asemenea, ajuta daca ai un istoric pozitiv.

De la CreditPrime poti imprumuta intre 200 si 2.000 de lei pentru 24 de luni.

Acest IFN acorda clientilor niste niveluri in functie de buna credinta a acestor. Astfel, exista nivelurile Incepator si Expert. Cu nivelul Expert poti beneficia de o limita mai mare a sumei imprumutate.

CreditPrime este un produs al celor de la Ecofinance IFN Sa. Pentru mai multe informatii puteti sa-i contactati la nr de telefon 0800 00 80 80 sau 031 64 00 600. Contact ECOFINANCE IFN SA: str. Louis Blanc, nr. 1, et. 4, faza II, sector 1, Bucuresti. Detalii gasiti pe platforma lor online: https://creditprime.ro.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies