Credit doar cu buletinul 2024. Pana la 15.000 lei.

Actualizare martie 7, 2024

Vrei sa accesezi un imprumut doar cu buletinul 2024? Exista o modalitate de a-l accesa fara intarziere?

De-a lungul vremii v-am adus in atentie toate ofertele rapide de credite doar cu buletinul. V-am tinut la curent cu toate noutatile legate de acest produs.

Am gasit pentru voi un imprumut rapid cu buletinul dinamic cu o durata de aprobare de maxim o ora, precum si cel mai avantajos din punct de vedere al costurilor – acordat pe perioade mari in cel mult 24 de ore.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Nu ne-am oprit doar la ofertele din portofoliul IFN-urilor, ci am analizat si bancile si creditele oferite de ele.

V-am prezentat in timp si alte alternative de finantare facila, cum ar fi Casele de Amanet si Casele de Ajutor Reciproc.

Nu am neglijat nici societatile de brokeraj prin care te puteai imprumuta usor, fara multe acte.

Va tinem intotdeauna la curent cu tot ce apare nou in piata, in special in zona nebancara, dar n-am omis nici bancile, daca am remarcat o oferta de nerefuzat.

Suntem pregatiti si nu ne dam in laturi de la analize taioase, dar corecte. Scopul este in definitiv acela de a va prezenta cele mai bune oferte cu cele mai accesibile conditii pentru imprumuturi rapide doar cu buletinul 2024, atat nebancare cat si bancare.

Ideea de „imprumut rapid doar cu buletinul” este una de actualitate si in 2022, chiar daca conform normelor BNR in vigoare, institutiile financiare trebuie sa-si asigure investitia, in felul in care verifica bonitatea clientilor prin capacitatea acestora de rambursare a creditului.

Credite doar cu buletinul sunt o clasa speciala de imprumuturi, accesata indeosebi de cei ce nu au alta posibilitate de a obtine un credit bancar sau nebancar.

Vreti sa aflati mai multe informatii despre creditele rapide doar cu buletinul?

Nu neglijam deloc mesajele venite din partea voastra. Chiar daca nu va raspundem pe loc, revenim periodic cu doleantele voastre, strangandu-le intr-un articol cuprinzator. Am deschis astfel o rubrica de intrebari si raspunsuri, unde venim catre voi cu clarificari legate de ceea ce ne trimiteti.

Noi nu comparam oferte, am mai explicat candva de ce: fiecare individ are nevoile lui, iar creditele din piata, are eligibilitatea lui proprie. Am incercat de-a lungul vremii sa va prezentam combinat ofertele mai multor IFN-uri, spre exemplu imprumutul de 1000 de lei, creditul de 500 de lei etc, dar fara suparare, nu iese nimic reprezentativ din astfel de prezentari.

Plus de asta, IFN-urile vin cu tot felul de denumiri considerate de ele reprezentative pentru produsele proprii, dar care uneori pot induce unele confuzii.

In fapt, creditele nebancare, se impart usor in: credite de consum, credite de nevoi personale si microcredite.

De facto, in categoria imprumuturilor doar cu buletinul populare in piata se regasesc in primul rand microcreditele si apoi cateva dintre produsele de consum si de nevoi.

Pana la urma, societatile financiare isi denumesc sugestiv produsele, cat sa simbolizeze si sa evidentieze o anumita caracteristica avantajoasa pentru clienti.

Spre exemplu:

  • imprumut rapid doar cu buletinul cu aprobare in doua ore
  • credit doar cu buletinul cu aprobare in 15 minute
  • imprumut rapid cu buletinul de la banci oferit direct sau prin intermediul brokerilor
  • credit nebancar doar cu buletinul.

Ce reprezinta in fapt un credit doar cu buletinul?

Un astfel de produs nu exista ca atare definit, ci este o forma de prezentare gasita de institutiile financiare de a evidentia niste facilitati oferite la accesare.

Buletinul de identitate si o cerere de credit sunt cerinte minime practicate de multe IFN-uri din zilele noastre. Dar, nici bancile nu se lasa mai prejos, renuntand si ele in ultima perioada la multe pretentii ce ingreunau mult procesul de creditare.

De cand au semnat un protocol cu cei de la ANAF, la banci poti gasi un imprumut rapid doar cu buletinul cu obtinerea banilor direct in contul bancar. Asta nu inseamna ca nu e nevoie de venituri. Ventiurile sunt inspectate prin ANAF, deci nu ti se mai cere adeverinta de venit ori alte hartii justificative.

IFN-urile nu au marsat niciodata prea insistent pe venituri. Dar, astazi, ele trebuie sa verifice mai atent veniturile clientilor pentru a se asigura ca acesta respecta procentul gradului de indatorare admis prin lege. Iata cum este lesne de inteles ca nici IFN-urile nu mai pot acorda imprumuturi doar cu buletinul, fara nicio alta analiza a veniturilor.

Astfel de credite rapide cu buletinul dar cu examinarea veniturilor (intr-un fel sau altul) pot fi solicitate online, prin telefon ori direct la sediul institutiei.

Ce a disparut din pesiajul financiar romanesc este celebrul credit doar cu buletinul cu rate direct in magazin. Acest produs celebru in urma cu multi ani, a cazut astazi in derizoriu, tinant cont de necesitatea acoperirii de catre fiecare client a gradului de indatorare admis (40% din venitul net pentru creditele in lei, 20% pentru cele in euro).

Credit doar cu buletinul 2024. Pana la 15.000 lei. 1

Exista si niste colaborari intre IFN-uri si magazine partenere, prin care clientii accesand un card de credit poate cumpara produse din respectivele magazine; astfel de carduri sunt lejere in acordare, de forma „doar cu buletinul”. IFN-ul ce-ti acorda imprumut nebancar doar cu buletinul se asigura totusi ca ai posibilitatea de a-l si rambursat.

In cat timp se aproba un credit rapid?

IFN-urile au ridicat foarte mult stacheta in privinta timpului de acordare, facandu-se astfel foarte populare in piata. Popularitatea lor li se trage nu numai din faptul ca acorda credite rapide, ci si din conditiile de eligibilitate usoare pretinse la acordare.

Bancile, intre timp, au venit puternic din urma, reusind performante uluitoare intr-o perioada atat de scurta. Exista azi banci care acorda credite chiar mai rapid decat IFN-urile, ceea ce nu este de ici de colo. Daca ne gandim ca in urma cu ceva ani, dura 14 zile minim sa iei un credit de nevoi personale, chiar este o performanta nivelul atins astazi.

Performantele absolute de acordare ale unui credit sunt de 15 – 30 de minute, cand e vorba de accesarea online. La banci e si mai rapid, daca ai cont la banca unde accesezi online, caci transferul se face aproape instant. La IFN-uri timpii de virare ai banilor in cont depinde de transferul interbancar.

Asadar, la intrebarea cat de rapide sunt creditele instant doar cu buletinul, putem sa raspundem ca deosebit de rapide din punctul nostru de vedere. Aprobarea este cea care face diferenta de timpi de multe ori, dar nici durata de virare a banilor nu este de neglijat (transferul dintr-o banca in alta poate dura o zi, si atunci degeaba ti se aproba tie creditul in 10 minute).

La nivelul anului 2024 exista o intreaga avalansa de simatie pentru creditele online, atat din partea institutiilor care le acorda, cat si din partea clientilor, clienti care gasesc aceste imprumuturi deosebit de convenabile in special pe partea de confort la accesare.

Multe dintre produsele oferite sub forma arhicunoscuta de ‘credit rapid doar cu buletinul’ sunt acordate complet online, in baza unui extras de cont si al unei copii dupa cartea de identitate.

Ce oferte sunt in piata?

E clar ca doritori pentru credite rapide doar cu buletinul exista din plin. Nu este nevoie sa ne intrebam cine cauta astfel de produse pentru ca stim deja: oameni cu elgibilitati scazute care nu sunt acceptati de banci de regula, cei cu venituri mici, cei cu istoric negativ de creditare, cei neangajati ori care lucreaza part time etc.

Asadar, nu sunt cautate aceste produse doar pentru confortul lor sporit si din comoditatea oamenilor, ci si pentru ca sunt mult mai accesibile decat alte credite.

Ofertele de credite doar cu buletinul exista si la banci si la IFN-uri, daca luam aceasta denumire cu retinerea generata de controlul intr-un fel sau altul a veniturilor.

IFN-urile au totusi o politica mai laxa, astfel incat clientilor care deja au contractat un imprumut, nu li se mai cer dovezi de venituri. Actele justificative de venituri apar ca cerinte doar la persoanele care sunt la prima accesare.

Si nu trebuie neaparat sa ai venituri inregistrate la ANAF, mai toate institutiile financiare iti ofera alternativa de a prezenta o dovada de venit, indiferent de forma ei: adeverinta de venit, adeverinta de salariu, cupon de pensie, fluturas de salariu etc.

Asadar, in majoritatea cazurilor, obtinerea unui credit nebancar doar cu buletinul nu se acorda fara examinarea veniturilor, ci este in esenta un produs care presupune documente mai putine.

IFN-urile sunt cele care insista pe aceasta abordare de imprumuturi doar cu buletinul, sugerand clientilor ca nu au prea multe formalitati de indeplinit. Totusi, o forma de analiza a veniturilor au si IFN-urile.

Bancile, pe de alta parte, au inceput sa se inscrie pe linia acordarilor online, mizand pe examinarea veniturilor la ANAF. Unele probabil se bazeaza si pe veniturile pe care oamenii le incaseaza in conturile bancare deschise la acea banca. Pana la urma, e acelasi lucru pentru banca, fie ca vede incasarile respectivului client luna de luna, fie ca vede informatiile de la ANAF.

Brokerii de credite sustin si ei astfel de acordari in baza buletinului, pe principiul noi sintetizam, nu argumentam. Si, pana la urma, ei prezinta niste oferte existente la mai multi parteneri de-ai lor, nu ofera ei insisi ceva propriu.

S-ar putea ca uneori, brokerii sa obtina niste oferte mai avantajoae decat daca ai accesa tu direct de la institutia financiara, insa, nu zice nicaieri in lege ca imprumutul prin brokeri nu se inscrie acelorasi cerinte (in special pe partea gradului de indatorare care obliga institutiile financiare sa inspecte veniturile clientilor).

Casele de Amanet chiar acorda credite doar cu buletinul, atata timp cat ai un bun de valoare pe care sa-l lasi drept gaj.

Cu alte cuvinte, venitul solicitat de banci si de IFN-uri este inlocuit aici de o garantie. Poti spune ca n-ai facut nicio scofala, sarind din lac in put. Dar, in fapt, multa lume este stresata cand trebuie sa-si dovedeasca veniturile, iar pentru ei alternativa Caselor de Amanet este una viabila.

Casele de Ajutor Reciproc pot fi si ele o varianta de luat in calcul de catre cei ce cauta sa se imprumute cu documente putine. Aici conditia esentiala este sa fi contrbuit o perioada anume cu bani, cat sa-ti fi format un anumit statut. CAR-urile au totusi cunostinta de veniturile tale curente, motiv pentru care, pot acorda fara grija imprumturi doar cu buletinul, avand in vedere ca ele isi si acopera riscurile prin acel depozit initial creat de tine.

Cum accesezi un credit instant doar cu buletinul fara dovezi de venit?

Un astfel de produs poate fi solicitat de la o institutie nebancara doar daca ai mai contractat cand un alt credit. Unele IFN-uri nu-ti mai cer dovezi de venit la a doua accesare.

De asemenea, unele banci ofera clientilor deja existenti aceasta oportunitate, conditia de baza fiind ca acestia sa-ti incaseze veniturile printr-un cont bancar la respectiva banca.

O simpla privire aruncata pe fluxul intarilor lunare din ultima perioada si se constata usor care este nivelul veniturilor respectivului cetatean.

Probleme pot aparea cand acesta doreste un imprumut cu valoare mai mare, acolo unde clientii e posibil sa trebuiasca sa completeze veniturile personale cu cele ale sotiei ori a altui membru din familie, angrenand-i practic si pe acestia in contract.

Vis-a-vis de creditele instant doar cu buletinul acordate direct in magazin, ele au fost din nou admise de cei de la BNR, dupa ce le blocase o perioada. Celebrul credit doar cu buletinul a fost iesit din uz odata ce BNR-ul interzisese acordarea de credite in magazin. Dar, nu se interzisese achizitia de bunuri in rate si nici acordarea de carduri de credit.

Asa ca, institutiile de creditare au gasit cai de a umple golul lasat de imprumutul doar cu buletinul atat de popular la vremea lui.

Pentru cardurile de credit, in general se acorda imprumuturi in limita a trei salarii, dar nu mai mult de 7.500 de lei. Emiterea de carduri nu este deloc complicata nici astazi. Ea se poate realiza usor in magazin si in zilele noastre, daca ai la tine buletinul si un document care sa-ti justifice veniturile.

Sunt multe carduri de credit bancare folosite pentru a achizitiona in rate diverse produse. Toti marii retaileri au mai multe tipuri de finantari, iar printre ele la loc de cinste sunt cardurile de credite.

Printre cele mai cunoscute tipuri de carduri de credit nebancar se remarca cele oferit ede Eurolines sau CardAvantaj. Cumparaturi in rate cu 0% dobanda ofera mai multe magazine in parteneriat cu institutiile de creditare.

Daca vrei un astfel de credit, trebuie sa stii ca banca ori IFN-ul tot iti verifica bonitatea si istoricul de creditare. Ei se asgura ca nu ai restante la Biroul de Credit si ca ai venituri actuale suficiente incadrandu-te corespunzator in gradul de indatorare.

Ce banci ofera credite doar cu buletinul?

Datorita acordului incheiat intre ARB – adica Asociatia Romana a Bancilor si cei de la ANAF, bancile pot verifica veniturile clientilor la ANAF (cu acordul expres al acestora). Iata de ce au ajus bancile sa fie mai rapide si decat IFN-urile in acordarea creditelor.

Cand o persoana solicita un credit de la banci, acestea nu-l mai pun sa prezinte adeverinta de venit ori de salariu, decat daca nu are venituri inregistrate la ANAF.

Banci care acorda credite doar cu buletinul fara adeverinta de venit:

Alpha Bank
Banca Comerciala FEROVIARA
Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania
Banca Romaneasca
Banca Transilvania – BT
Banca Comerciala Romana – BCR
BRD – Groupe Société Générale
CEC Bank
Credit Agricole Bank Romania
Credit Europe Bank
Garanti Bank
ING Bank
Libra Internet Bank
OTP Bank
Patria Bank
First Bank
Raiffeisen Bank
UniCredit Bank

Retineti insa ca banca analizeaza situatia voastra la ANAF, doar daca va dati acordul in acest sens. De altfel, nu va obliga nimeni sa va dati acordul, decat daca doriti un imprumut. Fara acel acord, insa, nu veti primi imprumutul, pentru ca nu vi se poate verifica bonitatea.

Ce pareri au oamenii despre acest imprumut rapid cu buletinul 2024?

Cum va spuneam la inceput, o astfel de forma de creditare este una foarte populara printre romani.

De altfel, motivul pentru care bancile au luat acea initiativa cu examinarea veniturilor la ANAF se datoreaza tocmai acestui fapt, de a diminua semnificativ timpii de acordare si de a scapa de actele numeroase solicitate la accesare pana atunci.

Oamenii au insa pareri impartite, pentru ca nu toti ageeza dobanzile mari practicate de IFN-uri, si nu toti vor sa le exploreze banca veniturile la ANAF.

Din punct de vedere al accesarii insa, e clar ca exista multi cetateni multumiti care emit pareri pozitive despre aceste acordari doar cu buletinul.

Am observat ca cei mai multi oameni sunt incantati ca pot sa faca cumparaturi online achitand prin intermediul unui card accesat rapid. In acest segment de piata creditul doar cu buletinul are cea mai mare notorietate.

Conceptul arhicunoscut de credite rapide doar cu buletinul a fost celebru in anii 2005 – 2006, insa, chiar si atunci nu se acordau bani doar cu buletinul, se mai solicitau si alte acte, reclama fiind de fapt singurul lucru care punea in evidenta unicitatea prezentei actului de identitate.

Cele mai usoare forme de imprumuturi ramase in „functiune” sunt cardurile nebancare, carduri ce se acorda intradevarat doar pe baza buletinului de identitate, dar si al unui telefon catre angajat, cel care confirma in fapt existenta unui venit, deci, ar fi impropriu sa discutam de credite doar pe baza buletinul de identitate.

Daca ne amintim din trecut, creditele doar cu buletinul aveau ca specific o dobanda mare, de genul practicata astazi pentru creditele rapide, riscurile asumate de IFN-uri fiind aproape la fel de mari si atunci, ca si acum.

Noilea reglementari stabilite de BNR stabilesc o perioada maxima de rambursare de 5 ani pentru creditele de consum, iar in cazul creditelor garantate, garantia solicitata trebuie sa fie de 133% din valoarea sumei imprumutate.

(Visited 1.004 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies