Credit doar cu buletinul 2020. Solutii sa-l obtii azi.

Exista posibilitati multiple la IFN-uri de a obtine un credit doar cu buletinul 2020, fara acte, doar cu buletinul si un extras de cont. Vezi noile solutii din piata.

Obtinerea unui credit doar cu buletinul nu mai este o utopie este un fapt. Chiar si bancile ofera credite de nevoi doar cu buletinul, pentru ca nu mai solicita adeverinta de venit. Bancile solicita acordul tau de verificare la ANAF, pentru a-ti calcula gradul de indatorare si a-ti verifica bonitatea.

Daca sunt restantier si figurez in Biroul de Credit ca rau-platnic, mai pot solicita un imprumut nebancar? Cine imi acorda un credit doar cu buletinului de identitate?

Desi era creditelor cu buletinul a apus, in urma restrictiilor impuse de BNR, totusi, institutiile financiare au gasit o serie de chichite in a acorda credite doar cu buletinul. Una dintre acestea este imprumutul printr-un card de credit. La cardurile de credite BNR-ul nu a fost atat de restrictiv.

Exista o forma noua de card de credit doar cu buletinul in 2020. Oferta bancilor, nu doar a IFN-urilor, incepe sa devina foarte interesanta in materie de credite rapide: cardul de credit.

Cartea de identitate si o simpla cerere, institutia financiara verifica singura la angajator, si gata, ai un card de credit, cu care poti cumpara in rate din magazinele partenere, sau direct pe credit, de oriunde.

Cardurile pot fi solcitate chiar din magazinele partenere institutiilor financiare nebancare. Vechea forma de „Credit doar cu buletinul” a disparut, in parte, si pentru ca BNR a interzis acordarea de credite direct in magazin. dar BNR nu a interzis nici achizita in rate, nici emiterea de carduri de credit. Astfel ca ne uitam mirati cum se reia filmul „Creditul doar cu buletinul”.

Cardul de credit reprezinta pentru multi romani singura solutie salvatoare de a face rost de o suma de bani, insa, chiar si pentru cardul de credit nebancar poti fi penalizat si inscris cu restante in Biroul de Credit, daca ai intarizeri la rambursarea sumelor datorate.

Pe langa cardurile de credit nebancare, deja celebre, de la Eurolines sau Cetelem, acum vedem ascensiunea fantastica la Card Avantaj de la Credit Europe Bank, a celui de la ING, a Card Credit BCR PowerCard –

Toate bancile ofereau carduri de credit, acum mai toate se indreapta spre cele cu dobanda 0 la cumparaturi, la cele acordate doar cu buletinul, sau la tot felul de alte oferte. Vom urmari cu interes subiectul.

Cei ce au nevoie urgenta de bani vor ca etapele accesarii sa fie simple, fara sa li se solicite multe alte, fara garantii si fara alte ulterioare posibile constrangeri din partea Institutiilor Financiare Nebancare, motiv pentru care multi dintre acesti clienti superficiali cauta in continuare credite rapide doar cu buletinul.

Astfel de credite doar cu buletinul nu mai exista in Romania, iar motivul pentru care au disparut este nu din cauza ca ar fi fost interzise, ci datorita impunerii gradului de indatorare ce poate fi stabilit doar printr-o dovada a unor venituri certe din partea solicitantilor.

Este clar ca acesta de acum expresie, de „credit doar cu buletinul” este de fapt o reclama si atat. Nu mai exista Insitutie Financiara Nebancara care sa acorde imprumuturi nebancare urgente doar cu buletinul. Acum IFN-urile isi iau masuri de precautie pentru posibilitatile de rambursare ale creditului. Cerintele impuse celui ce doreste un imprumut nebancar variaza de la o institutie financiara la alta, insa, in mare, cerintele sunt indreptate in acelasi sens – posibilitatea de rambursare a imprumutului.

Principala caracteristica a creditului doar cu buletinul era o dobanda ridicata, pentru ca si riscul era pe masura. Acest lucru, alaturi de cunostintele destul de lacunare ale romanilor cu privire la produsele financiare au reprezentat “cheia succesului” pentru cresterea restantelor la credite.

Chiar daca a disparut de mai bine de 4 ani, creditul cu buletinul s-a revitalizat sub forma cardului de credit cu buletinul si un telefon la angajator.

Deci, concluzia este, creditul cu buletinul este inca in picioare si poate fi accesat, insa, daca nu ai grija la plata ratelor creditului, ajungi foarte repede un rau-platnic in Biroul de Credite (citeste).

Oricum, daca vreti sa vedeti ce inseamna in detaliu aceste credite rapide doar cu buletinul, trebuie sa va interesati mai indeaproape la fratii nostri de peste prut. In Moldova, si cu precadere in Chisinau, imprumutul cu buletinul este la el acasa, in mare voga.

(Visited 185 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies