Credit Extra Simplu, rapid si transparent

Actualizare mai 20, 2019

Despre Extra Simplu puteti sa spunem ca este un credit rapid facil aflat in portofoliul IFN Extra Finance.

Imprumutul pe care vi-l vom detalia mai jos numit Creditul Extra Simplu, este unul din categoria celor facile, obtinut rapid, cu acte putine.

Pe langa lejeritatea lui deja cunoscuta in piata, mai amintim si faptul ca poate fi accesat si de persoanele inscrise in Biroul de Credit cu un istoric negativ, cei ce au avut probleme in trecut cu rambursarea unor credite – asa-numitii restantieri.

IFN Extra Finance este o societate nebancara autorizata de BNR inca din anul 2009, deci cu o experienta serioasa deja pe piata financiara din Romania.

Creditul ExtraSimplu se obtine dupa cum ii spune si numele, in conditii foarte usor de indeplinit. Se acceseaza in caz de forta majora si se ramburseaza la timp, pentru ca altfel se aduna penalizari ce pot deveni usturatoare in timp.

Cu doua acte – buletinul de identitate si un extras de cont, poti aplica online daca ai niste scanuri dupa aceste acte, ori poti sa alegi varianta de a le fotografia.

Creditul ExtraSimplu iti permite sa imprumuti sume de pana la 5.000 de lei, pe perioade de pana la 30 de zile, cu dobanda fixa, fara comisioane. Dobanda este fixa si are o valoare de 1,2% pe zi.

Fiind un imprumut din categoria microcreditelor, este bine sa se acceseze constient, cunoscand toti termenii si mai ales, cum ne sugereaza si IFN Extra Finance, societatea ce-l are in portofoliu, sa nu se facem un obicei si a-l contracta regulat. Creditele mici acordate pe termen scurt nu sunt tocmai un mod de viata; pot doar sa te dezechilibreze financiar daca exagerezi accesandu-le.

Altfel, pentru nevoie urgente, un astfel de credit Extra Simplu este cu adevarat binevenit, tinand cont de conditiile usoare de accesare si de timpul extrem de scurt in care primesti banii. Un alt avantaj major este si acela ca pot accesa acest imprumut si restantierii, cei inscrisi in Biroul de Credit cu restante.

Pentru mai multe informatii puteti accesa platforma online Extra Simplu: https://www.extrasimplu.ro. De asemenea, puteti sa solicitati informatii si la nr de telefon: 0784777444, 0736111999 ori numarul scurt 021 9258. Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 18:00.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies