Credite pentru persoane fizice si juridice RoCredit

Microcredite si maxicredite oferite in mod rapid, simplu si flexibil de catre RoCredit, un IFN cu o gama larga de produse de finantare.

RoCredit este membra a unui centru regional de microfinantare, oferind imprumuturi catre populatie printr-un sistem flexibil si transparent, adaptat nevoilor clientilor.

Avand in portofoliu o gama larga de produse de creditare, RoCredit a crescut vizibil in piata, extinzandu-si intre timp si reteaua de sucursale: Arad, Baia Mare, Bistrita, Ileanda, Piatra Neamt, Pitesti, Targu Lapus, Targu Mures) si 6 agentii (Dragomiresti, Lipova, Nadlac, Seini, Targu Neamt, Zalau.

Dintre rodusele de baza, asa cum specificam la inceput, gasim minicreditul, un imprumut destinat satisfacerii unor nevoi personale pentru care nu este necesara justificarea destinatiei banilor.

Acest credit se acorda persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani, pe o perioada de 6-36 de luni, cu sume intre 1000 si 20000 lei. Pentru creditele de pana in 6000 de lei se realizeaza o polita de risc financiar si este nevoie de un girant platitor care trebuie sa indeplineasca aceleasi obligatii ca si imprumutatul, iar pentru creditele cu valori mai mari de 6001 lei, este nevoie de aceeasi polita de risc financiar, de 2 giranti si de un co-debitor.

Documentele solicitate pentru acordarea minicreditului:

– sa ai minim 3 luni la ultimul loc de munca
– o adeverinta de venit tip RoCredit
– un talon de pensie pe ultima luna
– un extras de cont emis de o banca
– adeverinte jusetificative pentru alte tipuri de venituri, altele decat cele salariale;

Creditele de consum se acorda persoanelor fizice, pentru cumpararea de bunuri de folosinta indelungata si sunt acordate pe perioade de la 6 la 36 de luni, cu o perioada de gratie de maxim 6 luni.

Suma minima ce se acorda printr-un astfel de credit este de 1000 de lei, iar cea maxima de 10000 de lei.

Creditul de consum pentru persoane fizice este destinat unor cheltuieli diverse, de genul: calatorii, studii, medicale, etc. Pentru acest imprumut se solicita justificarea destinatiei banilor.

Pot beneficia de un asemenea credit persoanele fizice. Suma minima imprumutata este de 20001 lei, rambursarea executandu-se in rate lunare egale sau atipice. Pentru acest produs financiar se solicita ipoteca de rang asupra bunurilor imbile aflate in proprietatea imprumutatului sau altor parti terte.

Accesarea unui credit de consum inseamna:

– copie dupa buletinul de identitate
– cerere credit tip
– vechime de minim 3 luni la ultiul loc de munca
– adeverinta de tip RoCredit tip, nu mai veche de 3 luni
– talon de pensie
– extras de cont
– alte acte doveditoare ale veniturilor, altele decat cele saalriale

Update 2019:

RoCredit si-a modificat destul de mult portofoliul de credite.

Astfel, la RoCredit gasim in prezent doar credite pentru persoane juridice.

Dintre creditele destinate persoanelor juridice amintim aici: linia de scont, linii de credit, creditul pe obiect, creditul de trezorerie, produsele destinate persoanelor fizice autorizate si asociatiilor familiale, creditul de investitii.

Pentru a accesa un credit, puteti sa accesati site-ul IFN-ului si sa completati formularul online, in care veti gasi urmatoarele rubrici: tipul de credit dorit, valoarea, durata, salariul lunar, alte venituri, total venituri, nume si prenume, varsta, adresa, telefon si email. De asemenea, daca aveti intrebari, nelamuriri, puteti suna la telefoanele 0362-809.995 sau 0362-404948.

Alte informatii cu privire la tipurile de imprumuturi detaliate mai sus, dar si despre alte produse financiare, puteti gasi pe platforma online www.rocredit-ifn.ro/ro/

(Visited 335 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies