Imprumut rapid si sigur – Ocean Credit

Daca ai nevoie de bani rapid si sigur, poti apela la Ocean Credit IFN, societate ce ofera credite nebancare avantajoase

Pe langa faptul ca avem de-a face cu un imprumut rapid si sigur oferit persoanelor cu varsta minima de 18 ani, ce detin un cont bancar si un card valid, mai avem de-a face cu un produs financiar ce poate fi accesat si de catre studenti. Ai nevoie, de asemenea, de un cont valid de Facebook cu care sa te loghezi in platforma online a IFN-ului.

Un credit discret, pentru situatii de urgenta pe care cei de la Ocean Credit ni-l ofera cu o accesare simpla. Daca nu te descurci, poti solicita ajutor la completarea formularelor online.

Suma de bani ce poate fi accesata de la Ocean Credit poate varia intre 500 si 3.500 de lei, iar perioada de accesare este de fix 3 luni, indiferent de suma imprumutata. Asadar, tinand cont de conditiile de eligibilitate solicitate de Ocean Credit, putem spune ca avem de-a face cu un nou credit rapid doar cu buletinul.

Practic, cu 5 minute ‘pierdute’ din timpul tau, adica timpul pe care-l aloci completarii formularelor online, poti sa accesezi un imprumut rapid nebancar doar cu buletinul, iar raspunsul IFN-ului va fi unul promt, garantat.

Nu ai nevoie de multe acte, nu iti trebuie nici adeverinta de venit si nici cupon de pensie, daca esti pensionar. Evident, trebuie sa te asiguri ca vei completa corect datele solicitate online, ca ai 18 ani si un cont bancar, precum si un telefon la care sa fi apelat de un reprezentant al Ocean Credit.

In cazul in care ai un venit minim de 1065 de lei net lunar poti sa aplici pentru un imprumut nebancar rapid la Ocean Credit, important e sa ai un scoring pozitiv in Biroul de Credit. Da, da, ati auzit bine, aceste imprumuturi ale celor de la Ocean Credit nu sunt accesibile si restantierilor.

Daca rambursezi la timp imprumutul, cei de la Ocean Credit te vor recompensa cu incredere. Daca insa intarzii cu rambursarea, vei plati penalizari de 0,5% pe zi..

Acest IFN aparut in piata in 2016, si-a diversificat oferta, adaptandu-se noilor cerinte ale clientilor dar si normativelor impuse de BNR. Ocean Credit ne ofera un imprumut nebancar ce se acceseaza utilizand contul de Facebook. De asemenea, trebuie sa ai o adresa de email valida, un buletin valabil si un venit net stabil.

Sumele care iti vor fi accesibile se vor raporta intotdeauna la venitul tau lunar, astfel incat sa nu ajungi in imposibilitatea de a nu-ti putea onora datoriile.

De remarcat ca poti accesa creditul nou de la Ocean Credit doar daca nu ai restante, adica daca ai un scoring pozitiv in Biroul de Credit.

Ocean Credit IFN este o societate nebancara intregistrata in registrul comertului in 2015, si in registrul BNR, si isi are sediul in Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca nr. 112, etaj 2.

Costul imprumutului Ocean Credit este fix. Dobanda lunara perceputa de IFN este de 5,97% pe luna.

Puteti sa va calculati singuri costurile asociate creditului dorit in functie de suma pe care doriti sa o imprumutati. Tineti minte ca perioada de accesare este fixa – 3 luni.

Acest IFN este unul destul de inedit in peisajul financiar nebancar romanesc. Creditul lor fiind usor diferit de celelalte oferte nebancare din piata.

Adresa Ocean Credit: Calea Floreasca 112, Bucuresti, 014463

Program de lucru: Luni – Vineri: 900 – 1700

email: info@oceancredit.ro

Pentru alte informatii puteti vizita website-ul IFN-ului: oceancredit.ro.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies