Credit Viaconto – aprobare in cateva minute

Actualizare martie 5, 2024

De la Viaconto poti obtine un credit nebancar doar cu cartea de identitate aplicand online in doar cateva minute.

Viaconto este o societate nebancare ce are in portofoliu un singur produs de credite.

Acest credi nebancar accesabil doar cu actul de identitate de la Viaconto este un produs ce-ti poate solutiona o situatie financiara dificila.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Intr-un timp scurt poti gasi raspunsul la problemele tale!

Daca ai nevoie de o suma mica de bani pentru o perioada scurta de timp, pana iei salariul ori ceva mai scurta, poti opta pentru aceasta varianta de finantare oferita de Viaconto.

Accesezi online depunand o cerere. Formalitatile sunt simple, nu ti se solicita acte numeroase, procesul decurge online.

Practic, te legi la internet prin intemediul unui gadget (telefon, tableta, laptop, etc), apoi intri pe platforma online Viaconto, urmeaza sa selectezi suma de care ai nevoie si perioada. Dupa ce ai realizat acesti pasi, treci la completarea formularului online cu datele tale. Dupa ce completezi mai ai de transmis prin email un scan dupa actul de identitate si o dovada lunara de venit (salariu, pensie, somaj, alocatie, etc.). Daca totul este in regula si ai completat corect formularul online, vei primii banii in contul tau bancar.

Poti imprumuta orice suma doresti in intermevalul permis de IFN. Poti returna in cate zile doresti, incadrandu-te in limita maxima admisa de Viaconto.

Pentru prima accesare poti imprumuta maxim 4000 de lei (vezi ce alte alternative de a imprumuta 1500 de lei mai ai in piata nebancara).

Conditii de eligibilitate credit Viaconto:

– sa fii ceatean Roman cu rezidenta in Romania
– sa ai intre 20 si 70 de ani
– sa demonostrezi ca ai un venit lunar
– sa nu ai datorii active
– sa ai un cont bancar valabil
– sa ai un card activ atasat respectivului cont bancar
– sa poti utiliza serviciul banking.

Acte necesare imprumut Viaconto:

– copie scanata ori fotografiata dupa CI/BI
– extras bancar pe ultima luna ori pe ultimele trei luni dupa contul unde iti incasezi veniturile salariale, din pensie ori alte venituri.

Daca esti deja client Viaconto, poti solicita o suma suplimentara de bani, suma care nu poate depasi 4000 de lei.

In cazul in care se apropie data rambursarii si nu poti plati, poti recurge la a-ti plati 5% din valoarea sumei folosite si dobanda acumulara (nu mai putin de 50 de lei).

Acest credit nebancar doar cu actul de identitate de la Viaconto este in fapt o linie de creditare, avand in vedere posibilitatea prelungirii contractului de credit, platind o parte din indatoriirile de plata.

Costurile acestui credit sunt formate din: comision analiza de 35 de lei, dobanda zilnica de 1%. Daca intarzii cu rambursarea, vei plati o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi.

Sumele ce pot fi imprumuta te de la Viaconto pot varia intre 200 si 4.000 de lei.

Aceasta solutie financiara poate fi folosita in cazul in care te confrunti cu o situatie dificila si vrei sa faci rost de bani urgent. Poate ai o urgenta medicala, poate n-ai bani suficienti pentru concediu, poate n-ai bani de rechizitele scolare ale copiilor la inceperea scolii. Pentru astfel de situatii exista acest credit de la Viaconto. O oportunitate de care poti profita, fara insa a abuza.

Credit Viaconto - aprobare in cateva minute 1

Pe cei de la Viaconto ii puteti contacta de luni pana vineri intre 9 si 18. Sambata si duminica nu lucreaza. Puteti sa le trimiteti un email pe adresa info@viancon.ro, ori puteti sa-i sunati la numarul de telefon 031 2295849. Mai multe informatii gasiti pe platforma lor online: viaconto.ro.

(Visited 310 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies