Hora Credit – un IFN pragmatic

Actualizare ianuarie 20, 2020

Hora Credit este o societate nebancara relativ tanara, avand in portofoliu imprumuturi rapide acordate in conditii usor de indeplinit.

Va vom vorbi asta despre un alt IFN autorizat de BNR sa functioneze inca de acum patru ani.

Hora Credit a intrat la inceput in piata avand in portofoliu microcredite, dupa care si-a diversificat oferta.

Conditiile de creditare oferite de acest IFN sunt transparente, aspect important, ce merita mentionat.

In prezent acest IFN acorda credite in cuantum de la 100 la 10.000 de lei, in doua tipuri de produse, primul cu sume in intervalul 100 – 1.500 si perioade de acordate intre 1 si 30 de zile, iar al doilea intre 1.500 si 10.000 de lei si perioade de acordare de 70 de zile.

Din incursiunile noastre online am observat ca exista interes pentru acest IFN in randul clientilor romani. Exista si multe review-uri pozitive din partea celor care au apelat la produsele lor. Parerile pozitive ale clientilor sunt cea mai buna reclama.

Daca vreti parerea noastra, va spunem ca Hora Credit pare o societate serioasa, cu avantaje (primul imprumut acordat fara dobanda, conditii lejere de accesare, rapiditate) si dezavantaje (dobanda mare de la al doilea credit in sus ori daca vrei o suma mai mare, penalizari usturatoare in caz de naplata la timp).

Am vazut ca si pe forumuri oamenii sunt interesati de imprumuturile oferite de Hora Credit.

Ce avantaje aduce Hora Credit in privinta finantarilor?

– dobanda 0 la creditele de pana in 1.500 lei acordate clientilor noi
– procesul de creditare este unul simplu, usor de inteles
– accesarea se poate realiza in 15 minute, incluzand completarea cererii de credit si primirea banilor in cont.

Ar mai fi de subliniat aici si faptul ca acest IFN acorda sume de pana la 10.000 de lei. De ce trebuie sa subliniem? Pentru ca nu sunt multe IFN-urile ce au in portofoliu acorda de imprumuturi de 10.000 lei.

Ca orice institutie financiara care se respecta, si cei de la Hora Credit atunci cand acorda imprumuturi se asigura ca clientii vor avea posibilitatea de a le rambursa.

In aceasta idee, exista un minim de cerinte pentru a ti se aproba un imprumut la Hora Credit:

– trebuie sa ai o varsta intre 19 si 75 de ani
– sa fii cetatean roman – ti se cere si o fotografie dupa CI (CI valabil)
– ti se solicita o copie dupa un extras de cont bancar unde iti incasezi salariul ori alte venituri
– poti dovedi ca ai venituri si in alte moduri
– ti se acorda credite chiar daca ai un scor negativ la Biroul de Credit, dar in functie de scorul din BC ti se stabileste suma maxima pe care o poti imprumuta
– sa ai o adresa de email
– sa ai un numar de telefon mobil
– sa ai un cont bancar
– nu ti se solicita garantii ori giranti.

Cei de la Hora Credit precizeaza in descrierea proprie de pe platforma online ca ei recurg la inteorgarea bazelor de la ale ANAF si consultarea bazei de date a Biroului de Credit. Clientii trebuie sa-si dea acordul pentru aceste interogari.

Pentru un imprumut (in cele doua variante) de la Hora Credit poti aplica online, de pe platforma online a IFN-ului.

Mai intai trebuie sa-ti creezi un cont si apoi sa dai login in acel cont pentru a putea solicita un imprumut.

Daca intri pe site-ul Hora Credit, vei descoperi un mic calculator de credit in partea dreapta a ecranulu, unde poti selecta unul dintre cele doua produse, si apoi sumele si respectiv perioadele de acordare.

Dupa ce ai selectat aceste date, vei fi directionat catre un formular unde trebuie sa-ti lasi datele personale si sa astepti confirmarea creditului.

Vei primi in scurt timp contractul de credit pe care te sfatuim sa-l citesti cu atentie.

In contractul de credit vei afla ca in caz de nerambursale la timp, vei suporta Consecintele neindeplinirii obligatiilor de plata’. Cu alte cuvinte, vei plati 1% penalizari din valoarea soldului restant, precum si penalizari de intarziere de 1% pentru fiecare zi de intarziere.

Despre felul in care poti rambursa creditului poti citi pe platforma celor de la Hora Credit in sectiunea dedicata acestei actiuni intitulata sugestiv „Cum platesc”.

Selectand acest buton – Cum platesc -, vei fi directionat catre contul tau, unde apasand butonul plata, va trebui sa-ti introduci datele cardului de pe care doresti sa faci transferul.

Poti plati si de la o sucursala a bancii unde ai tu contul, prin transfer bancar, ori poti folosi ZebraPay – un terminal utilizat pentru plata facturilor.

Program de lucru Hora Credit:

luni-vineri: 9 – 20
sambata: 9 – 18
duminica: inchis

Contact:

Adresa la care ii puteti gasi este Splaiul Unirii, nr. 16, Cladirea Muntenia, Sector 4, Bucuresti, telefon 031 18181818. Pentru mai multe informatii puteti accesa platforma online a acestui IFN horacredit.ro. Puteti sa le trimiteti si mesaje la adresa de email info@horacredit.ro.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies