Institutii ce ofera carduri nebancare

Actualizare martie 23, 2022

Tipuri de carduri nebancare sub licenta proprie, ori in co-branded. Ce avantaje ofera aceste produse?

Spre deosebire de vechiul card, noul card de credit nebancar poate fi folosit atat national cat si international, pentru retrageri de numerar la ATM, dar si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard si pentru plati on line.

PROMPT ACTIV, card de credit in RON
– Card de credit nebancar(are atasata o line de credit) pentru persoane fizice,cu utilizare nationala, ce poate fi folosit atat pentru tranzactii la comerciantii parteneri, cat si pentru retrageri de numerar (numai de la ATM-urile BANCPOST).
– Cardul Prompt Activ se ofera rapid, direct la comerciantii parteneri EFG Retail Services IFN SA(magazinelor Altex si Altex Megastore etc).

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Cardul Beauty made easy, card de credit in RON
– Card de credit cu cip emis in lei pentru persoane fizice ce poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate pentru tranzactii la comercianti si pentru retrageri de numerar.
– Este un card nebancar co-branded rezultat al colaborarii dintre Oriflame si Fin Group Credit IFN.

Estima Bonus – Tina R, card de credit in RON
– Card de credit nebancar (de tip proprietar) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala in reteaua de magazine Tina R si la magazinele partenere EstimaBonus
– Ofera facilitatea Plata in rate cu ajutorul careia orice produs din magazinele Tina R poate fi cumparat in 10 rate cu dobanda zero
– Cardul se poate obtine in magazinele Tina R cu fluturasul de salariu, in urma completarii unei cereri de emitere card

Estima Bonus DOMO, card de credit in RON
– Card de credit nebancar (de tip proprietar) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala in reteaua de magazinele DOMO si alte magazine partenere EstimaBonus.
– Cu cardul de credit EstimaBonus DOMO, clientii magazinelor DOMO pot cumpara in 4 rate fara dobanda.
Daca prefera sa-si esaloneze datoria in mai multe rate, clientii pot opta pentru achizitie in 5 sau 48 rate, caz in care isi vor suporta costul finantarii (2,2%/luna).

Dedeman – Cetelem, card de credit in RON
– Card de credit (co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
– Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu DEDEMAN si se obtine in magazinele DEDEMAN .

Cetelem-Cora, card de credit in RON
– Card de credit co-branded emis in LEI, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.

BRICOSTORE – CETELEM, card de credit in RON
– Card de credit co-branded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comercianti, unde este afisata sigla MasterCard.
– Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A si BRICOSTORE si se poate obtine in magazinele BRICOSTORE

Flamingo – Cetelem , card de credit in RON
– Card de credit co-branded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
– Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu FLAMINGO si se obtine in magazinele FLAMINGO .

Card RENAULT, card de credit in RON
Card de credit nebancar, cobranded dedicat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, atat pentru plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard, cat si pentru retrageri de numarar la ATM/bancomate.
– Cardul se emite gratuit in reteaua Renault din Romania posesorilor de astfel de automobile.
Perioada de gratie de pana la 47 de zile este doar pentru tranzactiile efectuate la comerciantii Renault (service/puncte vanzare Renault din Romania)

Card DACIA, card de credit in RON
Card de credit co-branded nebancar in lei destinat personalor fizice emis sub sigla MasterCard ce poate fi folosit atat in tara cat si-n strainatate pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.

Institutii ce ofera carduri nebancare 1

DBRD – REAL, card de credit in RON
– Card de credit(co-branded) destinat persoanelor fizice cu utilizare nationala si internationala atat pentru retrageri de numerar, cat si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.

carduri nebancare cobranded

– Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum si Real.
– Ofera optiunea Plata in rate, stabilindu-se o suma minima lunara in functie de valoarea cumparaturilor.
– Cardul poate fi obtinut in magazinele Real, odata cu completarea cererii afland si limita de creditare aprobata, putand astfel cumpara produsul dorit.
– Cardul in sine va fi trimis prin posta odata cu codul PIN (in plicuri seprate).

BRD – ROMBIZ, card de credit in RON
– Card de credit (co-branded), cu utilizare nationala, destinat persoanelor fizice pentru achizitionarea de produse numai din cele 160 magazine Rombiz si pentru retrageri de numerar.
– Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Rombiz.

BRD – DANIEL EXPERT, card de credit in RON
– Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
– Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Daniel Expert.

BRD – DIVERTA, card de credit in RON
– Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
– Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Diverta.
– In reteaua Diverta ofera si optiunea Plata in rate: 4 luni in rate egale sau credit cu plata in rate pe max 60 luni si perioada de gratie de 90 zile la prima cumparatura

TBI MASTERCARD, card de credit in RON
Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti

BRD – BOOM, card de credit in RON
– Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
– Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu Boom.

BRD – STAER, card de credit in RON
– Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
– Are la baza parteneriatul BRD Finance Credite de Consum cu STAER.

MAXIMA, card de credit in RON
Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala pentru achizitionarea de produse si pentru retrageri de numerar de la ATM care afiseaza sigla MasterCard.

FLANCO – Cetelem, card de credit in RON
– Card de credit(co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
– Este un card de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu FLANCO si se obtine in magazinele FLANCO .

Cardulescu – MasterCard AURA, card de credit in RON
– Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti;
– Este un card de fidelizare si se obtine doar in urma obtinerii unui credit de consum cu plata in rate .

Euroline, card de credit in RON
– Card de credit (de tip proprietar)emis in LEI, cu utilizare exclusiv nationala pentru plati la comercianti si pentru retrageri de numerar.
– Intrucat nu este emis sub licenta Visa sau MasterCard, reteaua de acceptare este formata doar din ATM/Bancomatele BANCPOST si POS-urile instalate la casieriile Bancpost sau la sediile Euroline (pentru retrageri de numerar), precum si la comerciantii afiliati la reteaua Euroline (pentru plati prin card).

EUROLINE STYLE, card de credit in RON
-Card de credit, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii la comercianti.
– Intrucat nu este emis sub licenta Visa sau MasterCard, reteaua de acceptare este formata doar din ATM/Bancomatele BANCPOST si POS-urile instalate la casieriile Bancpost sau la sediile Euroline (pentru retrageri de numerar), precum si la comerciantii afiliati la reteaua Euroline (pentru plati prin card).
– Este primul card umanitar de credit din Romania.
– Ofera posibilitatea de a cumpara bunuri in rate (intre 6 si 60 de rate egale), fara a mai fi necesara nici o alta aprobare prealabila

(Visited 955 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies