Imprumut versatil Ferratum

Actualizare aprilie 5, 2021

Credite rapide cu banii cash, in numerar ori in contul bancar gasiti la Ferratum.

Oferta de ultima ora!!!

Cei de la Ferratum ofera primul credit gratuit clientilor noi.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Asadar, daca esti client nou, poti accesa gratuit un imprumut Ferratum cu zero costuri.

Cei care nu doresc sa primeasca banii intre-un cont bancar, au la indemana aceasta optiune.

Cei de la Ferratum iti ofera posibilitatea de a ridica banii de la ghiseul unei banci, cu conditia sa ai actul de identitate la tine.

Pentru ca stim ca multi dintre voi cauta sa se imprumute fara extras de cont, ori fara banii in cont, iata o optiune la indemana care sa va scap ede aceste griji.

Ferratum ofera credite in numerar, indiferent de cheltuielile pe care le ai, indiferent de ce doresti sa faci cu banii.

Imprumut versatil Ferratum 1

In unele cazuri un astfel de credit rapid in numerar poate fi alegerea corecta, in cazul in care, spre exemplu, nu detii un cont bancar ori un card pentru a scoate banii de la bancomat.

Ce oferta are Ferratum?

Ferratum este un IFN ce ofera imprumuturi rapide in conditii usor de indeplinit, fara multe acte, fara deplasari. Poti accesa online intr-un timp scurt.

Imprumuturi rapide oferite de societatea non-bancara Ferratum – aceasta este una din cele mai noi oferte tentante din piata financiara.

Intrata in piata ca o Institutie Financiara Nebancara axata pe acordarea de microcredite catre persoanele fizice, Ferratum, ofera credite urgente, materializate in sume cu valori mici, in acord cu veniturile persoanelor carora li se si adreseaza, de fapt.

Sugestia creditorului este de a nu abuza de aceste microcredite, tinand cont de implicarea financiara ce duce la o indatorare excesiva, chiar pe termen scurt.

Astfel, aceste microcredite urgente de la Ferratum pot fi folosite cu incredere, daca sunteti inttr-o situatie dificila de genul: o urgenta medicala, o nevoie imediata de bani, plata unei facturi curente, plata unei amenzi, etc.

Pentru accesarea imprumuturilor de la Ferratum, veti nevoie doar de buletinul de identitate pentru completarea formularului online.

Ce conditii de accesare sunt?

Conditiile de eligibilitate pentru acordare: varsta de minim 24 ani, existenta unui venit lunar.

Aprobarea creditului se realizeaza in mod rapid, iar urmarea este ca trebuie sa te deplasezi la banca sa-ti ridici banii, dupa aprobare. Ridicarea banilor se realizeaza doar pe baza buletinului de identitate, de la orice agentie CEC Bank. Daca esti client vechi (adica ai mai accesat cel putin un credit), poti sa primesti banii direct in contul tau (chiar si cont de card).

Accesarea creditului rapid Ferratum presupune accesul la un gadget legat la internet: smartphone, tableta ori calculator. Poti sa completezi formularul online intr-un timp foarte scurt, iar daca n-ai acces la internet poti sa apelez la SMS (nr 1781), ori la telefon (nr 031005567).

Rambursarea creditului se poate face intr-o singura transa sau in mai multe transe, cu conditia ca acestea sa fie inainte de data scadenta. Pentru plata efectiva a ratei poti sa folosesti sistemul de depunere numerar la o agentie CEC Bank, ori poti sa efectuezi un simplu transfer bancar.

Informatii despre imprumuturile Ferratum

Primul imprumut rapid nebancar de la Ferratum se obtine in 14 zile calendaristice, incepand de la data aprobarii, banii putand sa-i ridici de la o agentie CEC Banc, in baza buletinului de identitate.

Suma maxima a creditului initial poate ajunge la 1290 lei.

Pentru un imprumut de 500 de lei, solicitat pe o perioada de 30 de zile, suma pe care o vei avea de rambursat in final va fi de 709 lei.

Daca valoarea creditului este de 1000 de lei, pe aceeasi perioada de 30 de zile, sume de rambursat ajunge la 1359 lei.

Ferratum este o Institutie Financiara Nebancara, membra a Grupului Ferratum, creat in 2005 in Finlanda. Deci, discutam de o societate non-bancara cu experienta internationala in piata, fiind prezenta in peste 19 tari si avand peste 1,5 milioane de clienti.

Intrata in forta pe piata romaneasca, Ferratum se remarca prin lejeritatea de acordare a creditelor (caracterstica comuna, de altfel, noilor IFN-uri din piata). De asemenea, este important de subliniat ca la Ferratum discutam exclusiv de credite rapide pe termen scurt, deci de microcreditare pentru persoanele fizice.

De curand cei de la Ferratum au lansat si creditul in rate, in cuantum de pana la 10.000 de lei, ce poate fi accesat pentru o perioada de 12 luni.

 • Telefon: 021 9090
 • Program de lucru:
  • luni-vineri: 09:00 – 21:00,
  • sambata-duminica: 09:00 – 17:00;
 • Prin e-mail: clienti@ferratum.ro sau office@ferratum.ro.
 • Web: https://www.ferratum.ro

 

(Visited 336 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. P M Reply
 2. H I Reply
 3. V S Reply
 4. H I Reply
 5. H I Reply
 6. H I Reply
 7. H I Reply
 8. H D Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies