Credite 100% online Viva Credit

Actualizare martie 17, 2022

Daca doresti bani urgent, poti sa accesezi un credit rapid (pana la salariu e gratis) de la Viva Credit – linie de creditare pe cinci ani.

Un credit rapid pana la salariu (a carui perioada s-a marit intre timp) iti poate oferi in mod lejer Viva Credit, o Institutie Financiara Nebancara ce ofera credite rapide – sume mici de bani, pe perioade scurte de timp.

Aceste credite pana la salariu cunoscute in intreaga lume, reprezinta in fapt un ajutor financiar pe termen scurt, ce costa destul de mult, insa, ce nu are efecte financiare grave daca este pastrat la limita contractului de credit. Daca contractul de credit se prelungeste, atunci, se poate spune ca se trece intr-o zona periculoasa de indatorare, costurile asociate devenind exagerat de mari.

Oferta Viva Credit din 2022, s-a modificat un pic, astfel ca, in prezent acest IFN acorda credite in cuantum maxim de 3.000 de lei, pentru perioade de maxim 5 ani. Prima jumatate de interval are prevazuta o dobanda 0 daca persoana este la prima accesare, iar partea a doua a intervalului (ultimele 31 de zile), dobanda perceputa este de 1,2% pe zi.

Analizand oferta Viva Credit, aflam ca obtinerea unui credit pana la salariu se poate face online, toate documentele solicitate de societate upload-andu-se pe internet.

Conditiile de creditare Viva Credit sunt urmatoarele:

– o varsta de minim 21 ani
– un venit stabil din salarii, din pensii sau PFA
– un cont bancar sau de card unde veti primii banii imprumutati.
– copie dupa buletinul de identitate (copie scanata)
– documente de justificare ale veniturilor

Cum procedezi pentru obtinerea imprumutului?

– accesezi site-ul societatii (www.vivacredit.ro)
– completezi formularul de creditare online
– trimiti documentele solicitate tot prin internet
– astepti sa ti se comunice daca ti s-a aprobat creditul, caz in care banii ii vei primi in contul bancar pe care la-i inscris in formularul online.

Daca intarziati cu plata, poti sa contactezi societatea si sa prelungesti perioada de creditare, caz in care vei plati o dobanda penalizatoare de 1,25% pe zi, iar IFN-ul te poate reclama la Biroul de Credit, daca nu-ti respecti contractul.

O refinantare a creditului initial se poate solicita cu cel putin 5 zile inainte de scadenta creditului, la un comision 0.

Pentru alte detalii legate de creditele pana la salariu, puteti sa sunati la telefonul 0213030080 ori sa intrati pe platforma online Viva Credit.

Avand in vedere ca Viva Credit a fost promotorul creditelor pana la salariu, acestea fiind marca inregistrata a societatii, putem sa spunem ca aceasta societate este specializata in aceste produse de finantare.

mail: info@vivacredit.ro Email Clienți: suport@vivacredit.ro, Viva Credit IFN S.A. Iancu de Hunedoara 8 Sector 1 București

Telefon Viva Credit:
021 303 0080
0372 402 500

Program de lucru Viva Credit:

L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

Pentru alte detalii intrati pe platforma online a IFN-ului: vivacredit.ro.

 

(Visited 401 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies