Credite urgente Fast Finance

La Fast Finance putem identifica credite urgente cu sau fara garantii ce se obtin intr-un mod simplu, fara multe acte

Fast Finance este o institutie financiara nebancara ce are in portofoliu doua tipuri de credite: cu garantii si fara garantii. Imprumutul fara garantii poarta numele de Credit Fulger – asa este cunoscut in piata.

Daca ai nevoie de bani rapid, poti opta pentru Creditul Urgent de la Fast Finance. Acest produs financiar este un rapid, exclusiv online, un produs deja popular. Sumele ce pot fi accesate variaza intre 1.500 si 15.000 de lei, fara comisioane ori costuri ascunse. Perioada de imprumut este intre 3 si 36 de luni.

Creditul Urgent se acorda in 3 ore, fara deplasari, cu acte putine, fiind acceptata o plaja larga de venituri – RAPID. Nu este nevoie pentru accesarea lui nici de giranti si nici de garantii.

Creditul Urgent este disponibil pentru orice persoana fizica cu domiciliu in Romania, cu o varsta cuprinsa intre 25 si 65 de ani. Sunt acceptate inclusiv persoane raportate la Biroul de Credit, deci restantieri ai altor credite.

Pentru accesarea Creditului Urgent de la Fast Finance, trebuie sa aveti un venit lunar stabil, care sa fie fiscalizat. Ti se solicita de asemenea sa ai o vechime minima in munca de o luna.

Creditul urgent cu garantii imobiliare, aflat in portofoliul celor de la Fast Finance este unul care iti poate aduce sume de bani de pana la 150.000 de euro, in 48 de ore.

Creditul urgent cu garantii imobiliare de la Fast Finance IFN este adaptat nevoilor de tip urgent ce solicita o finantare mare, care nu suporta ritmul birocratic al accesarii unui credit de nevoi personale ipotecare oferit de banci.

Raspunsul pentru creditul urgent se acorda in termen de 24-48 de ore, iar in cazul in care toate actele sunt in regula, primesti banii in urmatoarele zile.

Pot accesa acest credit urgent de la Fast Finance persoanele fizice cu varsta intre 18 si 75 de ani. Se accepta si persoane inscrise in Biroul de Credit. Perioada de creditare variaza intre 6 si 60 de luni. Sunt acceptate ca si garantie exclusiv bunuri imobiliare, apartamente, case, terenuri, cladiri industriale.

Un punct in plus in dreptul celor de la Fast Finance il acordam noi pentru sectiunea dedicata de acest IFN creditarii responsabile.

In aceasta sectiune, cei de la Fast Finance ne explica cand este bine sa accesez un imprumut urgent si cand trebuie sa-l rambursam pentru a nu ne perlicita situatia financiara.

Nu este bine sa folositi astfel de produse financiare pentru a va achiziona obiecte casnice, telefoane, etc.

Garantia trebuie sa fie de minim 300% raportata la valoarea imprumutuli solicitat.

Dobanda creditului urgent cu garantii imobiliare de la Fast Finance este de 36%, iar DAE-ul aferent este de 43,75%.

Fast Finance telefon: Tel.: 021 9398, eMail: suport@fast-finance.ro. Informatii detaliate despre creditele urgente gasiti pe platforma online a IFN-ului: https://www.fast-finance.ro.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies