Credite nebancare cu sau fara garantii

Credit Fulger fara garantii, ori creditul de nevoi personale cu garantii imobiliare; aceasta este oferta Fast Finance

Fast Finance este o institutie financiara nebancara ce are in portofoliu doua tipuri de credite: cu garantii si fara garantii. Imprumutul fara garantii poarta numele de Credit Fulger - asa este cunoscut in piata.

Daca ai nevoie de bani rapid, poti opta pentru Creditul Fulger de la Fast Finance. Acest produs financiar este un rapid, exclusiv online, un produs deja popular. Sumele ce pot fi accesate variaza intre 100 si .3.000 de lei, fara comisioane ori costuri ascunse.

Creditul Fulger se acorda in 3 ore, fara deplasari, fara adeverinta de venit, ce sa mai, intr-un cuvant - RAPID. Nu este nevoie pentru accesarea lui nici de giranti si nici de garantii.

 

Creditul Fulger este disponobil pentru orice persoana fizica cu domiciliu in romania, cu o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani. Sunt acceptate inclusiv persoane raportate la Biroul de Credit, deci restantieri ai altor credite.

Pentru accesarea Creditului Fulger de la Fast Finance, trebuie sa aveti un venit lunar stabil, care sa fie incasat pe card in cuantum de minim 800 de lei.

Perioada de creditare este de maxim 0 de zile, iar dobanda este fixa si are valoarea de 1,2% pe zi. In cazul pensionarilor, dobanda scade progresiv de la 0,9% la 0,5% in functie de numarul de credite deja rambursate la timp.

Informatii detaliate despre creditul fulger gasiti pe platforma online a IFN-ului: https://www.fast-finance.ro.

Creditul urgent cu garnatii imobiliare, aflat in portofoliul celor de la Fast Finance este unul care iti poate aduce sume de bani de pana la 150.000 de euro, in 48 de ore.

Creditul urgent cu garantii imobiliare de la Fast Finance IFN este adaptat nevoilor de tip urgent ce solicita o finantare mare, care nu suporta ritmul birocratic al accesarii unui credit de nevoi personale ipotecare oferit de banci.

Raspunsul pentru creditul urgent se acorda in termen de 24-48 de ore, iar in cazul in care toate actele sunt in regula, primesti banii in urmatoarele zile.

Pot accesa acest credit urgent de la Fast Finance persoanele fizice cu varsta intre 18 si 75 de ani. Se accepta si persoane inscrise in Biroul de Credit. Perioada de creditare variaza intre 6 si 60 de luni. Sunt acceptate ca si garantie exclusiv bunuri imobiliare, apartamente, case, terenuri, cladiri industriale.

Garantia trebuie sa fie de minim 300% raportata la valoarea imprumutuli solicitat.

Dobanda creditului urgent cu garantii imobiliare de la Fast Finance este de 36%, iar DAE-ul aferent este de 43,75%.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies