Credit rapid nebancar simplu

Simplu Credit va imprumuta in mod rapid, online si fara batai de cap

Simplu Credit este o societate nebancara autorizata de BNR ce acorda credite rapide pana la salariu, de nevoi personale dar si finantari pentru persoanele juridice.

Creditele pana la salariu iti ofera posibilitatea de a obtine sume mici de bani, de pana la 500 de lei. Daca ai nevoie de bani rapid, in maxim 48 de ore ii poti obtine fara garantii, fara birocratie.

Creditul pana la salariu inseamna flexibilitate si rapiditate, cu alte cuvinte, in 24 de ore poti primi imprumutul solicitat, doar completand formularele online puse la dispozitie.

Creditele pana la salariu sunt insa produse destul de controversate in tarile occidentale, motiv pentru care, este bine sa fiti atenti atunci cand solicitati unul si mai ales, sa aveti grija cat de mult va indatorati.

Documentele necesare pentru accesarea unui credit rapid pana la salariu:- copie dupa buletin
- o dovada de venit, fie fluturas de salariu sau adeverinta de venit / talon de pensie.

Aceste acte se trimit in forma scanata la adresa de email office@smilucredit.ro.

Pe langa adeverinta de venit pe care o puteti descarca online pe site-ul IFN-ului, trebuie sa mai semnati si un acord Birou de Credit, formular pe care-l gasiti tot pe site-ul Simplu Credit.

Daca solicitati o suma de 200 de lei, pe o perioada de 10 zile, considerand ca aveti un venit lunar de 500 lei, suma pe care o veti avea de rambursat va fi de 226,66 lei, deci sotul imprumutului este de 26,66 lei.

Daca solicitati o suma de 500 de lei pe un interval de 35 de zile, considerand tot un venit de 500 de lei pe luna net, atunci veti plati o suma totala de 593,27 de lei la capatul celor 35 de zile, deci costul real al imprumutului este de 93,27 lei.

In cazul creditelor de nevoi personale documentele solicitate sunt aceleasi ca si in cazul imprumutului pana la salariu, adica, copie dupa buletin, fluturas de salariu sau adeverinta de venit, cupon de pensie daca e cazul si un acord Biroul de Credit.

Haideti sa vedem si cat costa acest credit de nevoi personale, prin exemplificarea unor sume imprumutate:

- pentru o suma de 2.000 de lei, contractata pe o perioada de 12 luni, venitul lunar net presupunem ca este de 1000 lei, rata lunara a creditului va fi de 219,17 lei, si veti mai plati si un comision de acordare de 220 lei.

- pentru un imprumut de 3000 de lei, calculat la un venit net lunar de 1000 de lei, pe o perioada de 12 luni, rata lunara va ajunge la 311,76 lei, si veti plati si comisionul de acordare de 220 lei.

- pentru un credit de 5000 de lei, contractat pe o perioada de 36 de luni, rata lunara va fi de 275,56 lei, si veti plati si un comision de acordare de 330 lei.

Pentru persoanele juridice, Simplu Credit ofera de asemenea solutii de finantare de tipul: factoring, scontare BO si CEC si linie de finantare cu garantii materiale.

Pentru alte informatii puteti sa accesati platforma online: simplucredit.ro, sau sa sunati la numerele de lelefon: 0214048292 sau 0214048294.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies