Credite de nevoi de la Simplu Credit

Actualizare martie 10, 2022

La Simplu Credit pot gasi finantare atat persoanele fizice cat si intreprinzatorii – firmele. Creditele acestui IFN sunt de tip rapid si pot fi accesate online.

Simplu Credit este o societate nebancara autorizata de BNR ce acorda credite de nevoi personale dar si finantari pentru persoanele juridice.

Creditele de nevoi personale iti ofera posibilitatea de a obtine sume de bani de la 1500 la 25.000 de lei. Daca ai nevoie de bani rapid, in maxim 48 de ore ii poti obtine fara garantii, fara birocratie.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Creditul de nevoi personale inseamna flexibilitate si rapiditate, cu alte cuvinte, in 24 de ore poti primi imprumutul solicitat, doar completand formularele online puse la dispozitie.

Creditele de nevoi personale de la Fast Finance se acorda pe perioade de timp cuprinse intre 12 si 48 de luni.

Pentru un credit de nevoi personale trebuie sa completezi solicitarea pentru credit si acordul de prelucrare in Biroul de Credit. Ai nevoie de asemenea de buletin si acord ANAF.

Firmele pot imprumuta de la Fast Finance intre 10.000 si 500.000 euro, pentru perioade cuprinse itnre 12 si 60 de luni. Platesti dobanda doar pentru sumele utilizate. Raspunsul il poti avea in cel mult 10 zile.

Credite de nevoi de la Simplu Credit 1

Informatii suplimentare despre accesari poti obtine de la office@smilucredit.ro.

Pe langa adeverinta de venit pe care o puteti descarca online pe site-ul IFN-ului, trebuie sa mai semnati si un acord Birou de Credit, formular pe care-l gasiti tot pe site-ul Simplu Credit.

In cazul creditelor de nevoi personale trebuie sa ai un venit minim de 650 de lei net lunar si trebuie sa dispui de copie dupa buletin, fluturas de salariu sau adeverinta de venit, cupon de pensie daca e cazul si un acord Biroul de Credit.

Haideti sa vedem si cat costa acest credit de nevoi personale, prin exemplificarea uei sume imprumutate:

Pentru un credit rapid de nevoi personale de la Fast Finance in cuantum de 20.000 de lei contractat pentru perioada de 36 de luni, DAE-ul este de 74,14%. Suma totala de rambursat la finalul perioade de creditare ajungand la 37.533,24 lei.

Cei de la Simplu Credit ofera doua tipuri de imprumuturi, pentru persoane si pentru firme.

Pentru firme, imprumutul Simplu Credit are mai multe variante: cu garantii materiale, scontare BO si CEC ori factoring.

Linia de creditare fara garantii pentru afaceri se acorda pe perioade de 1-2 ani, cu ipoteca pe bunuri materiale.

Scontarea reprezinta o metoda de a incasa 80% din valoarea instrumentelor de plata primite de clienti.

Factoringul da accesul firmei tale la un avans de 80% din facturile emise catre clienti.

Pentru persoanele juridice, Simplu Credit ofera de asemenea solutii de finantare de tipul: factoring, scontare BO si CEC si linie de finantare cu garantii materiale.

Pentru alte informatii puteti sa accesati platforma online: simplucredit.ro, sau sa sunati la numerele de lelefon: 0214048292 sau 0214048294.

(Visited 208 times, 1 visits today)

One Response

  1. R R Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies