Claret – un IFN cu un portofoliu multiplu de produse financiare

Cei de la Claret Euro Credit au in portofoliu diversificat din care poti alege creditul potrivit pentru tine.

La ei, spre deosebire de alte IFN-uri, gasim credite cu garantie auto, dar si credite de achizitie auto, gasim si credite cu garantie imobiliara, dar si credite rapide, plus produsul de finantare pentru antreprenori.

Claret Euro Credit IFN este o societate nebancara apreciata de clienti, cel putin asa reiese din parerile citite de noi pe internet. Oamenii par multumiti de interactiunea cu acest IFN si il recomanda si altora.

Aceasta societate a luat fiinta in 2013, insa de-a lungul vremii si-a schimbat portofoliul de creditare, astfel ca ultima inregistrare la BNR o gasim in 2018.

Ne-am bucurat sa descoperim si pe platforma lor online o sectiune dedicata creditarii responsabile, unde IFN-ul explica care sunt consecintele neachitarii la timp ale ratelor produselor pe care le acorda.

Sa intram insa un pic in descrierea produselor pe care le puteti accesa de la aceasta firma.

1. Creditul de achizitie auto iti permite cumpararea unei masini noi ori second-hand. Pentru acest produs ai nevoie de un avans de minim 15%. El este dedicat atat persoanelor fizice cat si juridice. Sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ in BC.

2. Creditul cu garantie auto iti da accesul la sume de bani intre 2.500 si 100.000 lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni, daca detii un automobil pe care esti dispus sa-l lasi drept gaj. Si pentru acest imprumut sunt acceptate persoanele rau platnice. Pe parcursul derularii creditului, masina ramane la tine. Ratele sunt fixe pe intreaga perioada a creditarii.

3. Creditul cu garantie imobiliara este disponibil si restantierilor, adica celor inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ. Finantarea in acest caz se deruleaza tot pe cinci ani maxim. Sumele disponibile viaraza intre 5.000 si 900.000 lei. Imobilul cu care vei constitui garantia imobiliara poate fi proprietatea ta ori a altei persoane.

4. Creditul antreprenor este un produs ce se achita in rate fixe pe perioade de pana la 10 ani.Poti obtine rapid finantarea – in maxim 24 de ore. Poti aplica indiferent de afacerea pe care o ai ori vrei sa o dezvolti.

5. Creditul rapid de la Claret Euro Credit este disponibil si celor cu istoric negativ in Biroul de Credit. Acest produse iti da accesul la sume de bani cuprinse intre 5.000 si 10.000 lei, pe perioade de la 6 la 24 de luni. Acest produs este unul fara garantii, cu aprobare rapida in maxim 2 ore. Suma imprumutata ti se vireaza in cont daca imprumutul ti-a fost aprobat. Pentru acest credit se cere un minim de acte, nu exista comisioane ascunse, costurile fiind transparent.

Cum va spuneam, cei de la Claret Euro Credit au o vizibilitate buna in online, noi cel putin am identificat multe pareri exprimate de clientii acestui IFN. Majoritatea lor fiind favorabile IFN-ului. Am vazut ca au si o pagina de facebook bine pusa la punct, unde clientii pot adresa intrebari si comunica strans cu reprezentantii acestei societati.

Puteti sa-i contactati simplu pe cei de la Euro Credit prin telefon ori prin email. Mai multe informatii puteti sagasiti voi pe platforma online a societatii. Detalii puteti solicita si la numarul de telefon 031 9667 pentru Bucuresti, ori 0332911 pentru Iasi. Adresa de email la care pot fi contactati: office@clare.ro.

Claret Euro Credit are sedii in: Bucuresti, Iasi, Constanta, Ploesti, Timisoara, Arad si Cluj Napoca.

Program de lucru Claret Euro Credit:
– luni – vineri intre 9 si 18
– sambata si duminica: inchis.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies