Informatii despre CAR Faur IFN – Casa de Ajutor Reciproc

Actualizare iulie 21, 2021

CAR Faur IFN este o Casa de Ajutor Reciproc, o instituie loiala membrilor sai

De cativa ani, Casele de Ajutor functioneaza sub statutul de Institutie Financiara Nebancara, fiind prin urmare inregistrate si ele la BNR.

Exista la BNR ceea ce se cheama Registrul C.A.R.-urilor, unde puteti gasi informatii despre orice astfel de societate din tara, care a fost candva inregistrata aici. Puteti gasi adresa, numerele de telefon, transformarile suferite in timp.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie luna mai 2024

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu rate fixe de la 19 lei pe saptamana si ProviAsigurare, daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Cei ce se intreba ce inseamna CAR Faur IFN, le putem spune ca este o institutie care a rezistat destul in piata, facandu-si clienti fideli, cu disciplina financiara si resurse umane suficiente.

Puteti apela la acest CAR penru a va satisface nevoile financiare de economii, dar si de imprumuturi.

In Romania exista deja o traditie in privinta Caselor de Ajutor Reciproc, avand in vedere numarul mare al acestor institutii organizate in mod legal si inregistrate la BNR. Sunt peste 3.000 de astfel de societati ce deservesc populatia la nivel national.

Aceste institutii sunt infiintate in general de salariati, ele functionand ca organizatii fara profit, ajutand in timp membrii pentru indeplinirea unor obiective personale si realizarea unor planuri.

Car Faur IFN functioneaza in baza Legii 246/2005 si a Legii 122/1996, legi ce fizeaza functionarea C.A.R.-urilor pe teritoriul Romaniei.

Aceasta societate pe care v-o descriem noi astazi s-a dezvoltat in timp, modernizandu-se si evoluand ca majoritatea societatilor financiare.

Informatii despre CAR Faur IFN - Casa de Ajutor Reciproc 1

Si-a diversificat de asemenea si produsele financiare, incercand pe cat posibil sa se muleze pe nevoile membrilor si in acord cu evolutia pietei si a economei in general.

Principiul dupa care se ghideaza C.A.R. Faur IFN este similar cu al altor case de ajutor reciproc – membrii se ajuta intre ei, imbunatatindu-si astfel situatia economica si sporindu-si confortul.

Persoanele fizice ce indeplinesc conditiile legii 122/1996 pot deveni membri ai acestei societati, bucurandu-se de avantajele acestei alegeri.

C.A.R. Faut IFn acorda imprumuturi membrilor in acord cu necesitatile acestora.

La acordare se face o analiza a situatiei persoanei solicitante in functie de:

– bonitatea clientului
– situatia financiara actuala
– situatia locului de munca
– garantiile pe care le poate prezenta
– istoricul platilor anterioare.

Cu aceste cerinte, practic acest IFN determina pe cont propriu un scor de client, in functie de care accepta la finantare mmbrii.

Avantajele pe care o persoana fizica le poate obtine apeland la acest CAR

– obtine costuri bune pentru imprumuturile solicitate
– rambursare flexibila in functie de nevoile fiecaruia
– acces ultra-rapid la creditare
– accesare permisiva cu formulare putine
– aprobare in functie de bonitatea clientului

Pentru accesare, aveti nevoie de urmatoarele acte

– adeverinta de venit ce se regaseste pe site-ul societatii
– raport Revisal ori contractul de munca cu ultimul act aditional
– adeverinta de venit pentru anul trecut
– factura de utilitati

Aceste acte necesare trebuie semnate si stampilate – dupa modelul conform cu originalul.

Pensionarilor li se solicita:

– ultimul talon de pensie
– decizia de pensionare
– factura de utilitati

Imprumuturile prezinta costuri in functie de istoricul de plata al imprumutatului. Spre exemplu, daca imprumutul este garantat in totalitate din fondul social, dobanda este de 5%, daca imprumutul se acorda unui cetatean ce a avut restante anterioare mai mari de 5 ani, atunci dobanda este de 11%.

Din 2020, CAR Faur IFN ofera si co plata la serviciile medicale ale membrilor sai, daca acestia indeplinesc niste conditii: sa aiba peste un an vechime si sa aiba minim un fond social de 1.000 lei, constituit cu cel putin jumatate de an inaintea acordarii ajutorului. Cuantumul co-platii medicale este de 100 de lei pentru 2021.

In cazul in care un membri decedeaza, urmasii acestora pot primi ajutoare nerambursabile in valoare de 1.000 de lei. Conditiile sunt: sa fii fost membru de cel putin 3 ani, sa fi avut un fond social de cel putin 3.000 de lei la data decesului.

Adresa celor de la CAR Faur IFN: Bd. Basarabia, nr. 256 (peste drum de statia de metrou Republica). Telefoanele lor: 021-255.40.50 ; 021-255.42.88 ; 021-255.42.89. Informatii suplimentare gasiti pe platforma lor online carfaur.ro.

(Visited 1.455 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies