Cerinte credit Provident, acte necesare, pareri

Actualizare martie 4, 2024

Pentru accesarea unui imprumut Provident sunt necesare dovezi de venit si un act de identitate.

Provident este una din cele mai vizibile Institutii Financiare Nebancare din Romania, fiind printre singurele societati nebancare cu reclama TV. Este de asemenea prezenta constant in mediul online si pe alte canale de informare.

Se stie deja ca de la Provident poti obtine imprumuturi nebancare in conditii destul de lejere, insa, se stie de asemenea ca aceste imprumuturi costa destul de mult, motiv pentru care romanii apeleaza la aceasta societate doar in cazuri de urgenta majora.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 51.000 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

ProviOnline

[DETALII CREDIT]

Poți obține între 500 și 15.000 de lei, dacă ai peste 18 ani și un venit fix. Banii îi primești în 30 de minute direct pe card.

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Fiind printre cele mai flexibile IFN-uri din piata, avand printre altele si cele mai lejere conditii de eligibilitate, Provident solicita pentru acordarea unui imprumut doar doua acte: buletinul si fluturasul de salariu.

Indiferent de motivul care te indeamna catre apelarea la un imprumut Provident, fie ca il folosesti pentru educatie, sanatate, vacanta, amenajarea locuintei, eveniment in familie sau altele, poti sa o faci doar daca ai toate actele necesare solicitate de IFN si daca indeplinesti toate conditiile impuse.

Pentru ca de multe ori am fost intrebati care sunt actele necesare solicitate de Provident pentru accesarea unui imprumut, ne-am gandit sa clarificam un pic lucrurile si sa va explicam pe indelete ce este de facut.

Pentru ca informatiile pe care vi le oferim sa fie intru totul de acord cu societatea nebancara Provident, va indrumam sa cititi si informatiile publicate pe platforma online a IFN-ului.

Iata care sunt actele necesare accesarii unui imprumut Provident

Provident este una din cele mai cunoscute Institutii Financiare din Romania, specializata in creditele de consum cu optiunea de credite la domiciliu. Ratele creditelor Provident au frecventa saptamanala sau lunara, ratele putand sa le platesti de acasa, daca alegi gestionarea creditului la domiciliu.

De ce documente ai nevoie pentru a solicita un imprumut de la Provident Financial?

– act de identitate: act ce va certifica faptul ca detii cetatenia romana si ai un domiciliu stabil intr-unul din orasele in care activeaza Provident;
– dovada unui venit: fluturas de salariu sau cupon de pensie;

Retineti insa, ca pe langa aceste acte necesare, pentru a spera la un imprumut Provident, trebuie sa mai indepliniti si alte conditii:

– sa ai un venit minim de 300 lei;
– sa ai o varsta minim de 18 ani.

Cerinte credit Provident, acte necesare, pareri 1

Retineti ca in mod deosebit Provident pune accentul pe existenta unui venit. Daca nu treceti de evaluarea veniturilor realizata de coonsultantii Providnet, nu veti obtine imprumutul. Evaluarea veniturilor se face la domiciliu clientului.

De retinut este o informati pretioasa de la Provident, anume ca, in urma analizei de bonitate, multi clienti sunt respinsi, iar valoarea medie a imprumuturilor acordate se invarte in jurul valorii de 1.550 lei, desi, valoarea maxima pentru primul imprumut nebancar de la Provident poate ajunge la 15.000 lei.

Costul unui imprumut depinde de tipul acestuia, adica de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea. Costul total este fix pentru fiecare tip de imprumut si include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.

Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare.

Provident 2024: eligibilitate, acte, dobanda, forum, pareri

Pentru aspirantii la un imprumut Provident 2024 exista posibilitatea de a afla ce-i intereseaza citind in primul rand parerile clientilor vechi exprimate din plin pe forum, pe facebook si pe celelalte medii de socializare.

Una dintre cele mai vechi companii nebancare ce acorda imprumuturi la noi in tara, Provident si-a creat un renume in piata, fiind vazuta, (dupa parerea noastra dar si dupa parerile pe care noi insine le-am citit de-a lungul vremii pe diverse forumuri) ca o societate de incredere, stabila, cu un cost rezonabil pentru clasa de credite rapide aflata in portofoliu.

Dupa parerea noastra, un rol important in vizibilitatea Provident, pe langa reclamele audio-vizuale dar si in online, este reprezentat de aceasta adaptare a produselor in timp.

Citind pe forumuri diverse pareri despre imprumuturile Provident, am ajuns sa intelegem de ce acest IFN este atat de cautat: se adreseaza mai multor categorii de clienti, si clienti cu venituri mici si celor cu venituri mare. Cei de la Provident accepta si venituri mici, acest fapt corelat cu plata saptamanala a ratelor atrage o clasa de clienti care altfel n-ar avea acces la credite, fie ele bancare ori nebancare.

Ce numar de telefon are Provident? Cum aflu numarul de telefon al filialei Provident din orasul meu?

La data articolului curent, numerele de telefon afisate pe site-ul Provident sunt:

– Numar scurt: 021 98 77

– Numar Romtelecom: 021 275 75 75

– numar SMS: 1805

Programul nostru de Relatii cu Clientii Provident:

  • luni-vineri: 8:00 – 20:00
  • sambata: 9:00 – 17:00

Casuta postala: Provident Financial România, Departamentul de relatii cu clientii, str. Serban Voda nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucuresti

E-mail: relatiicuclientii@provident.ro

Va punem la dispozitie informatiile furnizate de Provident Romania. Nu stim perioada de valabilitate a numerelor de telefon.

Acte necesare imprumut Provident

– carte de identitate

– adeverinta de venit (se poate descarca de pe platforma online Provident.ro.)

(Visited 241 times, 2 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies