George BCR – Serviciu de mobile si online banking

Actualizare martie 6, 2024

George BCR - Serviciu de mobile si online banking 1

Ce este George BCR?

George BCR este un serviciu de mobile si online banking oferit de BCR Bank. Acesta poate fi utilizat pentru a va gestiona finantțele, a efectua plați si a transfera bani catre alte persoane.

De asemenea, il puteți utiliza pentru a plati facturi si pentru a va vizualiza informațitile despre cont. Acest articol va va explica cum sa va inregistratți pentru un cont, ce tipuri de conturi sunt disponibile si cateva dintre avantajele utilizarii George BCR fața de conturile bancare traditționale.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Promotie de Paște la credite

[DETALII CREDIT]

Poti obtine intre 1.000 si 4.000 de lei cu dobanda redusa la jumatate, rate fixe de la Provident daca ai peste 18 ani

 

Banii pe card in 15 minute

[APLICA ONLINE]

Obtii banii rapid, fara garantii si fara giranti. Ai nevoie de un venit de minim 1000 de lei declarat la ANAF, CI, card. Mai Mai Credit acorda pana la 15.000 de lei imprumut.

Acesta este un serviciu bancar mobil si online care va permite sa va gestionați finanțele de oriunde. Este simplu, sigur si securizat.

George BCR este un serviciu romanesc de mobile si online banking care va permite sa accesati contul dvs. de pe orice dispozitiv cu acces la internet, inclusiv telefoane, tablete si laptopuri.
Caracteristici cont online George

George BCR este un serviciu bancar mobil si online care ofera o gama de produse, servicii si solutții pentru nevoile zilnice ale unei persoane fizice. Serviciile sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an.

Principalul avantaj al acestui cont este ca este gratuit, deci nu exista niciun fel de comisioane. Poți face depozite sau retrageri, poți transfera bani intre conturi, poți plati facturi si poți face transferuri in strainatate fara a suporta niciun cost. Singurul lucru pentru care va trebui sa platiți sunt platțile internatționale – dar chiar si atunci, acestea sunt foarte accesibile in comparatție cu ceea ce percep alte banci. Un alt avantaj al lui George BCR este ca functționeaza pe orice dispozitiv cu conexiune la internet: telefon, tableta sau calculator. Acest lucru inseamna ca nu va trebui sa va facetți niciodata griji ca nu veți avea la indemana cardurile bancare sau banii la indemana atunci cand aveți nevoie de ei! De asemenea, il poți folosi oriunde in lume unde exista o conexiune la internet – ceea ce inseamna ca, indiferent unde te poarta calatoriile tale, finantțele tale vor fi mereu la indemana!

La orice retragere ATM din lume ori la transferurile in lei catre orice banca din Romania, ai zero comision.

De asemenea, nu aveti nimic de platit pentru administrare cont, pentru administrare cont curent in euro, pentru emitere ori administrarea a doua carduri suplimentare Card George Standard.

Plus de asta, aveti schimb preferintial la euro, puteti folosi banii aproape instant.

Nu mai vorbim de faptul ca primesti si banii inapoi la cumparaturi.

Iar partea buna abia acum vine: nu trebuie sa faci niciun drum la banca pentru a deschide acest cont.

Deschizi contul George !00% online, iar cardul il primesti direct acasa.

Dispui chiar si de o asigurare de calatorie inclusa, daca pleci in vacanta ori calatoresti cu serviciul.
Avantajele contului George

Principalul avantaj al utilizarii contului George BCR fața de conturile bancare traditționale este ca va permite sa va accesatți fondurile de oriunde in lume si in orice moment. Nu trebuie sa mergi la o sucursala sau sa asteptți ca altcineva sa te ajute cu finanțtele tale; totul se poate face online sau cu ajutorul dispozitivului tau mobil! Un alt avantaj este ca nu exista comisioane lunare asociate utilizarii unui cont George; se va aplica doar un singur comision pe luna daca utilizarea cardului de credit/debit depaseste un anumit prag in perioada respectiva (a se vedea mai jos).

 • Poti sa il folosesti din mers, 24/7
 • Tranzactțiile dvs. sunt intotdeauna 100% sigure
 • Sa deschideti un cont in doar 10 minute – nu este nevoie de documente!
 • Transferati bani intre conturi folosind un simplu mesaj text sau o adresa de e-mail.
 • Platiti facturi direct din contul dumneavoastra.
 • Obținetți o imagine de ansamblu a tuturor conturilor dvs. financiare intr-un singur loc (depozite, imprumuturi, carduri de credit)
 • Facetți depozite prin intermediul telefonului mobil cu un singur click
 • Vezi tranzactțiile pe categorii (detalii despre tranzactii)
 • Transferati bani intre conturile dvs. in orice moment
 • Nu este nevoie sa avetți la dvs. numerar sau carduri. Poți efectua plati folosind numarul tau de telefon mobil descarcand aplicatția sau conectandu-te online la George.
  Pasi pentru a va inregistra

Trebuie mai intai sa descarcatți aplicatția din Google Play sau Apple App Store, in funcție de sistemul de operare pe care il utilizatți pe telefon/tableta, inainte de a continua cu pasii de inregistrare de mai jos:

George BCR – Cel mai bun serviciu de mobile si online bankig

George este platforma digitala BCR, intuitiva, smart si personalizabila. Platforma digitala George a fost construita cu misiunea de a sprijini clienții Erste si ai bancilor din portofoliul grupului sa ințeleaga cum isi utilizeaza finanțtele proprii, sa-i ajute sa-si administreze bugetul mai eficient, sa isi imbunatațeasca situatția financiara si sa economiseasca mai mult.

 • ai ZERO comision de administrare
 • ZERO comision de retragere de la orice ATM
 • ZERO comision la transferuri in lei catre orice banca din Romania
 • transfer instant de banci intre orice cont aflat la oricare alta banca
 • usor de utilizat 100% online
 • primesti bani inapoi cand faci cumparaturi

Acest lucru inseamna ca nu va trebui sa va facetți niciodata griji ca nu veți avea la indemana cardurile bancare sau banii la indemana atunci cand aveți nevoie de ei! De asemenea, il potți folosi oriunde in lume unde exista o conexiune la internet – ceea ce inseamna ca, indiferent unde te poarta calatoriile tale, finanțtele tale vor fi mereu la indemana!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies