Credit de top pentru pentru cei cu eligibilitate scazuta

Actualizare mai 20, 2019

Chiar daca nu ai un venit fix, chiar daca esti inscris in Biroul de Credit ori esti pensionar, poti obtine un imprumut de la TOP Credit Finance

Obtinerea unui credit pentru cei cu eligibilitate scazuta (restantieri, cei cu venituri precare, etc) este posibila la TOP Credit Finance.

Acest IFN ofera clientilor trei tipuri de credite: garantate, negarantate si imobiliare.

TOP Credit Finance este un IFN inregistrat la BNR ce ofera credite pentru persoane fizice si companii, inclusiv pentru persoane cu venituri nedovedibile ori aflate in Biroul de Credit. Sunt acceptati chiar si pensionarii.

Pentru accesarea unui imprumut de la Top Credit Finance trebuie sa completezi online un formular si vei fi constatact de un consultant al IFN-ului care te va indruma si-ti va oferi detaliile necesare.

In cazul creditelor ipotecare, ai de parcurs mai multi pasi: sa depui actele, sa obtii o pre-aprobare, sa astepti evaluarea si in final aprobarea.

Conditiile de eligibilitate:
– varsta mai mare de 18 ani
– venit din salariu, activitati independente, PFA, drepturi de autor, chirii, pensii, etc.
– garantie imobiliara
– salariatii trebuie sa aiba minim 3 luni vechime la locul actual de munca, trebuie sa aduca si o adeverinta de la locul de munca

Acte necesare:
– cerere de creditare
– copie dupa buletin
– talon de pensie din ultima luna curenta
– extras de cont de la banca.
– adeverinta de venit in origial pentru veniturile obtinute din activitati independente, pentru PFA, etc.
– actul legat pentru cei cu profesii liberale

Pentru creditele garante se solicita adeverinta de salariu ori talon de pensie si extras de cont cu incasarile pe ultimile sase luni ale salariului ori ale pensiei.

Creditele garnatate presupun pe langa actele doveditoare ale veniturilor si actele de proprietate ale bunului cumparat.

Creditul negarant este un imprumut de nevoi personale ce-ti da accesul la sume de bani intre 3.000 si 10.000 de lei pe perioade de la 6 la 60 de luni.

Pot solicita un credit negarant persoanele fizice ce obtin venituri din salarii ori pensii si pot sa dovedeasca aceste venituri cu un extras de cont ori o adeverinta de salariu ori talon de pensie. Se cere domiciliul in Bucuresti ori Ilfov si locul de munca in Bucuresti.

Accesarea unui credit negarantat se face pe baza copiei dupa buletin, a extrasului de cont si a adeverintei de salariu ori a talonului de pensie.

Costurile creditului negarantat sunt urmatoarele: dobanda anuala de 25%, comision de administrare de 3%, comision de analiza in cuantum de 800 lei, comision de rambursare anticipata de 1% pentru primii ani si de 0,5% in ultimul an.

Contractul de imprumut presupune printre altele si existenta unui debitor si a unui codebitor.

Creditul garantat este un produs ce ofera sume de bani intre 10.000 si 160.000 de lei. Creditul presupune existenta unei garantii imobiliare.

Ca sa beneficiezi de acest credit trebuie sa ai venituri suficiente sa acopere rata lunara aferenta.

Actele necesare:
– actele doveditoare ale proprietatii
– buletinul

Dobanda creditului ganrat este de 25%. Alte costuri: comision de administrare de 3% din suma acordata, comision de analiza de 500 lei, daca sumele imprumutate sunt sub 30.000 lei, ori de 1000 lei, daca sumele imprumutate trec de 30.000 lei. Comisionul de rambursare anticipata este 0.

Creditul garantat se acorda in lei.

Creditul imobiliar oferit de Top Credit Finance pune la dispozitia clientilor sume de bani pe termen lung, in cuantum de pana la 450.000 lei, cu rambursare de la 5 la 20 de ani. Creditul este garantat cu ipoteca imobiliara asupra proprietatii ce se achiztioneaza.

Creditul imobiliar se adreseaza persoanelor fizice, ce pot aduce un avans de minim 25% din valoarea de achizitie a imobilului.

Pentru creditul imobiliar nu se solicita giranti ori alte garantii suplimentare.

Actele necesare: actele doveditoare ale proprietatii, buletinul.

Costul creidtului imobiliar: 25% dobanda, comision de administrare de 3%, comision de analiza de 1000 lei, comision de rambursare anticipata 0 lei.

Cei de la Top Credit Finance au adresa pe Str. Viesparilor, nr 26, Sector 2, Bucuresti. Puteti sa le screti pe adresa contact@creditrapidipotecar.ro, puteti sa-i sunati la numarul de telefon 0730 915 403. Mai multe informatii gasiti pe platforma online a IFN-ului: https://creditrapidipotecar.ro/. Programul de lucru cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00.

(Visited 221 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies