Bani imprumut online de la Telecredit

Simplu, rapid, online, acestea ar fi principalele trasaturi ale imprumutului online Telecredit.

O oferta online de imprumut, care iti da accesul rapid la suma de bani dorita, este cea prezenta in portofoliul Telecredit.

Telecredit este un IFN cunoscut, cu vizibilitate in piata in ultimii ani. Desi nu este o societate nu foarte mare vechime in piata (fiind inscrisa in registrul BNR in 2014), totusi, cei de la Telecredit au reusit sa-si faca un nume in piata nebancara, in special datorita facilitatilor de creditare online.

La Telecredit gasiti credite simple, imprumuturi online acordate rapid, in conditii transparente dar discrete. Produsul lor poate fi accesat online folosind diverse gadgeturi, obtinerea unui credit nedurand mai mult de cateva minute.

Sumele puse la dispozitie prin creditul lor online de Telecredit variaza intre 100 si 2.000 de lei, iar perioada maxima de acordare este de 30 de zile.

Societatea recomanda imprumutul propriu doar pentru situatii de urgenta, nu pentru mofturi personale.

Produsul lor este disponobil pentru toata lumea, pentru salariati si pentru pensionari ori alte persoane ce pot face dovada unui venit taxabil cert.

In acceptiunea publicului larg, imprumutul online oferit de Telecredit s-ar putea asimila creditului pana la salariu, daca ar fi sa ne legam strict de perioada de acordare. Este un produs fara garantii, acordat pe termen scurt in cuantum redus.

Pentru a aplica la Telecredit trebuie sa folosesti calculatorul disponobil pe platforma online a IFN-ului. Selectezi suma dorita si perioada si aflii astfel costul asociat.

Odata ce ti-ai calculat costuri, poti trece mai departe cu aplicarea, prin completarea formularului online. Pentru a trece la pasii de accesare propriu-zisa, trebuie sa aveti un cont pe platforma online Telecredit. Daca nu aveti cont, puteti sa va deschideti unul.

Ca sa va confirmati contul, folositi o adresa de email ori un SMS, pe telefon.

Dupa ce ati intrat in contul personal, completati campurile disponibile si incarcati documentele necesare.

Dupa ce ai terminat aplicarea astepti sa fii anuntat daca ti-a fost sau nu aprobat creditul.

Odata ce ai accesat, daca cumva se apropie perioada de expirare a termenului, adica data scadenta si nu reusesti sa rambursezi la timp, este bine sa iei legatura cu cei de la Telecredit pentru a gasi o solutie impreuna. Poti sa activezi chiar din contul personal o refinantare.

Dupa ce ai aplicat si creditul ti-a fost aprobat, poti sa primesti banii chiar in ziua accesarii, daca ai contul deschis la una din bancile comerciale: Banca Transilvania, BCR, BRD, ING sau Raiffeisen Bank.

Pentru accesarea unui credit online Telecredit, aveti nevoie de:
– un cont bancar si un card aferent
– un venit stabil din salarii ori pensie
– un numar de telefon activ si o adreda de email
– varsta minim de 18 ani.

Actele necesare:
– copie dupa cartea de identitate
– semnatura olograf printata si semnata pe fiecare pagina a acordului de consultare ANAF.

Daca nu aveti venituri inregistrate la ANAF, Telecredit va vor solicita alte documente care sa va dovedeasca bonitatea: fluturas de salariu, cupon de pensie, alte dovezi cert de venit, etc)

Aprobarea ori respingerea creditului iti va fi anuntata online, prin email si prin SMS.

Vestea buna pentru restantieri din partea Telecredit este ca acest IFN acorda credite online si persoanelor ce figureaza in Biroul de Credit.

Dupa parerea noastra, Telecredit este un IFN care si-a pastrat o constanta in piata. Noi i-am urmarit pe parcursul a cativa ani si ne-am lamurit ca sunt seriosi, constanti, cu deschidere catre clienti.

Pentru informatii detaliate despre imprumutul Telecredit, puteti suna la numarul de telefon 021 9933, ori trimite un email pe adresa support@telecredit.ro. De asemenea, aveti la dispozitie si un numar pentru SMS-uri. Alte informatii puteti gasi pe platforma online: telecredit.ro.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies