Credit Viaconto – aprobare in cateva minute

De la Viaconto poti obtine un credit nebancar doar cu buletinul aplicand online in doar cateva minute.

Creditul nebancar doar cu buletinul de la Viaconto este un produs ce-ti poate solutiona o situatie financiara dificila.

Intr-un timp scurt poti gasi raspunsul la problemele tale!

Daca ai nevoie de o suma mica de bani pentru o perioada scurta de timp, pana iei salariul ori ceva mai scurta, poti opta pentru aceasta varianta de finantare oferita de Viaconto.

Accesezi online depunand o cerere. Formalitatile sunt simple, nu ti se solicita acte numeroase, procesul decurge online.

Practic, te legi la internet prin intemediul unui gadget (telefon, tableta, laptop, etc), apoi intri pe platforma online Viaconto, urmeaza sa selectezi suma de care ai nevoie si perioada. Dupa ce ai realizat acesti pasi, treci la completarea formularului online cu datele tale. Dupa ce completezi mai ai de transmis prin email un scan dupa buletin si o dovada lunara de venit (salariu, pensie, somaj, alocatie, etc.). Daca totul este in regula si ai completat corect formularul online, vei primii banii in contul tau bancar.

Poti imprumuta orice suma doresti in intermevalul permis de IFN. Poti returna in cate zile doresti, incadrandu-te in limita maxima admisa de Viaconto.

Pentru prima accesare poti imprumuta maxim 600 de lei, iar de la a doua in sus poti ajunge la maxim 1500 lei (vezi ce alte alternative de a imprumuta 1500 de lei mai ai in piata nebancara).

Conditii de eligibilitate credit nebancar doar cu buletinul Viaconto:

– sa fii ceatean Roman cu rezidenta in Romania
– sa ai intre 20 si 65 de ani
– sa demonostrezi ca ai un venit lunar
– sa nu ai datorii active
– sa ai un cont bancar valabil
– sa ai un card activ atasat respectivului cont bancar
– sa poti utiliza serviciul banking.

Acte necesare imprumut Viaconto:

– copie scanata ori fotografiata dupa CI/BI
– extras bancar pe ultima luna ori pe ultimele trei luni dupa contul unde iti incasezi veniturile salariale, din pensie ori alte venituri.

Daca esti deja client Viaconto, poti solicita o suma suplimentara de bani, suma care nu poate depasi 4000 de lei.

In cazul in care se apropie data rambursarii si nu poti plati, poti recurge la a-ti plati 5% din valoarea sumei folosite si dobanda acumulara (nu mai putin de 50 de lei).

Acest credit nebancar doar cu buletinul de la Viaconto este in fapt o linie de creditare, avand in vedere posibilitatea prelungirii contractului de credit, platind o parte din indatoriirile de plata.

Costurile acestui credit sunt formate din: comision analiza de 35 de lei, dobanda zilnica de 1%. Daca intarzii cu rambursarea, vei plati o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi.

Sumele ce pot fi imprumuta te de la Viaconto pot varia intre 200 si 4.000 de lei.

Aceasta solutie financiara poate fi folosita in cazul in care te confrunti cu o situatie dificila si vrei sa faci rost de bani urgent. Poate ai o urgenta medicala, poate n-ai bani suficienti pentru concediu, poate n-ai bani de rechizitele scolare ale copiilor la inceperea scolii. Pentru astfel de situatii exista acest credit nebancar doar cu buletinul de la Viaconto. O oportunitate de care poti profita, fara insa a abuza.

Pe cei de la Viaconto ii puteti contacta de luni pana vineri intre 9 si 18. Sambata si duminica nu lucreaza. Puteti sa le trimiteti un email pe adresa info@viancon.ro, ori puteti sa-i sunati la numarul de telefon 031 2295849. Mai multe informatii gasiti pe platforma lor online: viaconto.ro.

(Visited 191 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies