Imprumut rapid online Zaplo

Zaplo ofera credite online, cu dobanda 0 la prima accesare, cash ori pe card

Imprumutul rapid online de la Zaplo vine cu dobanda 0 la prima accesare, iar banii ii poti primi in contul tau bancar ori cash, prin ridicare de la orice unitate CEC Bank.

Cu procedezi pentru a solicita un credit Zaplo? In primul rand ai nevoie de un device cu care sa poti accesa online platforma IFN-ului. Poti sa intri fie dupa calculator, fie dupa smartphone ori tableta. Asadar, primul credit are dobanda 0.

Primul pas este sa intri pe site-ul zaplo.ro, dupa care sa selectezi suma de bani dorita si perioada si sa apesi butonul 'solicita imprumut online'.

Urmatorul pas te va duce la completarea datelor personale. Mai apoi vei fi indrumat sa alegi felul in care vrei sa primesti banii: in cont bancar ori cash la casieria CEC Bank.

In cazul in care elegi sa primesti banii in cont, poti primi banii in 15 minute de la aprobarea creditului. Tot ce trebuie sa faci este sa upload-ezi o copie scanata ori fotografiata dupa buletin. Daca totul este in regula, banii iti vor fi transferati rapid in cont.

In cazul in care alegi varianta de a primi banii cash in mana, la caseria CEC Bank, vei avea nevoie de o copie dupa buletin, dar si de o copie dupa un extras de cont. Vei fi notificat in aceeasi zi ori in ziua urmatoare, in cazul in care ti se aproba imprumutul, pentru a merge sa-ti ridici banii de la CEC. Trebuie sa te prezinti la o sucursala CEC Bank cu buletinul in original.

Suma ce poate fi imprumutata variaza intre 150 si 1500 de lei, pe o perioada de la 5 la 30 de zile.

Cei de la Zaplo ofera un imprumut rapid online usor de accesat, chiar si pentru cineva care doreste banii in mana, nu in cont.

Pentru mai multe informatii legate de creditul rapid online Zaplo, va invitam sa vizitati platforma online a IFN-ului: https://www.zaplo.ro.

Un astfel de credit pe termen scurt este o optiune pentru a face rost de bani atunci cand ai o nevoie urgenta. Si da, acest credit Zaplo iti permite sa faci rost de bani chiar si in cateva ore de la accesare.

Pentru ca oricine se poate gasi uneori intr-o situatie financiara dificila, este bine sa ai informatiile necesare pentru a te descurca. Cheltuieli neprevazute se gasesc intotdeauna, insa, este bine ca astfel de credite rapide sa fie accesate doar in cazul de extrema necesitate. Ti s-a stricat masina de spalat, ori trebuie sa-ti cumperi o centrala termica noua, poate ti s-a spart o teava ori trebuie sa platesti o amenda auto - astfel de cazuri speciale necesita si modalitati speciale de a face rost de bani, iar aici intervin cei de la Zaplo cu al lor credit rapid online simplu de accesat.

Va mai spunem ca programul de lucru al celor de la Zaplo este de luni pana vineri 9:00 - 21:00, iar sambata si duminica 9:30 - 18:00. Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 031 229 51 11.

Asadar, pentru un credit rapid online Zaplo, puteti accesa prin intermediul internetului, de pe computer, telefon ori tableta, si puteti primi banii chiar in ziua accesari, depinde evident si de programul bancilor, in cazul in care alegeti varianta de a primi banii intr-un cont bancar.

Trebuie sa mai stiti ca in caz de intarzieri la rambursare, cei de la Zaplo solicita penalizari in cuantum de 0,93% pe zi calculate din creditul principal restant. De asemenea, Zaplo furnizeaza si informatii catre Biroul de Credit, in cazul in care ai depasit 30 de zile calendaristicie intarziere in rambursarea imprumutului.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies