Stii sa alegi cel mai bun credit rapid nebancar?

Actualizare mai 20, 2019

Cel mai bun credit rapid nebancar este acela care se potriveste nevoilor tale imediate, acela se pliaza perfect planurilor tale

Cum stii care este cea mai buna oferta de la IFN-uri? Cum alegi cel mai bun credit rapid nebancar? Aceste intrebari si le pune un om atunci cand vrea sa faca rost de bani de la societatile nebancare. Nimic de comentat. Si totusi, multi nu stiu cum trebuie sa aleaga cea mai buna oferta de creditare.

In ciuda aparentelor, cea mai mica dobanda nu inseamna ca ai dat peste cel mai bun credit rapid nebancar. Sunt o multitudine de alti factori ce trebuiesc luati in considerare pentru a obtine cea mai buna solutie de creditare.

Evident, pentru a confrunta niste oferte, ar trebui sa mergi pe o linie asemanatoare, spre exemplu, nu poti sa compari dobanda unui credit rapid fara garantii cu cea a unui imprumut rapid ipotecar, adica garantat cu o ipoteca.

Deci, din start trebuie sa compari niste oferte similare, atat din punctul de vedere al garantiilor, dar nu numai. Ar trebuie sa fie asemanatoare si in privinta sumele de bani implicate, a perioadelor de acordare, a timpului de acordare a modului de gestionare a imprumutului, a conditiilor de eligibilitate, etc.

In momentul in care incerci o astfel de abordare, iti va fi aproape imposibil sa mai poti compara niste oferte, din simplu motiv ca este greu sa gasesti doua credite rapide nebancare care sa aiba asemenea similaritati (sumele de bani acordate, perioadele de acordare, modul de gestionare al imprumutului, timpul de acordare, documente solicitate, etc.).

Si atunci, ma veti intreba, cum poti sa stii care este cel mai bun credit rapid nebancar din piata? Raspunsul este unul: cel mai bun credit rapid din piata este cel care ti se potriveste tie cel mai bine, adica cel care iti indeplineste nevoile tale.

Si acum, pentru ca, notiunea de „cel mai bun” am hotarat ca o definim raportandu-ne la nevoile dumneavoastra, ale fiecaruia in parte, haideti sa vedem cateva posibilitati de creditare care s-ar putea apropia de cel mai bun credit rapid nebancar.

1. Creditul online de la Cetelem – este o oferta tentanta cu dobanda foarte mica. C-net, cum se mai numeste el, iti poate aduce ideea de cel mai bun credit daca reusesti sa te incadrezi in cerintele impuse de Cetelem pentru un imprumut si daca-ti convin si conditiile de acordare. Spre exemplu, pentru a solicita un astfel de credit, trebuie sa aveti o vechime de 6 luni minim ca angajat pe perioade determinata, iar pentru angajatii pe perioada nedeterminata este nevoie de un minim de 3 luni. De asemenea, daca sunteti inregistrati in Biroul de Credit cu restante la alte credite bancare, atunci vi se poate refuza cererea de credit, in anumite conditi. Si nu uitati, pentru acest credit ieftin de la Cetelem, aveti nevoie de documente doveditoare ale venitului, inclusiv fisa fiscala pe anul anterior. Asadar, sunt o serie de obligatii pe care trebuie sa le indepliniti pentru a va califica pentru acest imprumut.

2. Creditul la domiciliu de la Provident – este o oferta tentanta in special pentru persoanele care nu au si nu au avut vreodata de-a face cu vreo banca, care nu au un cont bancar, care nu se pricep nici la internet si nici la calculatoare. Gestionarea la domiciliu a unui credit este un factor determinant pentru anumiti clienti de a obta pentru acest credit de la Provident. In ciuda aparentelor, acest imprumut urgent marca Provident cu gesitonare la domiciliu, poate fi varianta optima in cazurile descrise mai sus. Asadar, pentru acestia si nu numai, acesta poate fi cel mai bun credit rapid nebancar.

3. Cardul de credit de la TBI Credit – sau cardul SMART, spoate fi solutia optima de creditare pentru anumite persoane. Evident, conditiile sunt si ele prezente si trebuiesc indeplinitie. Asadar, trebuie sa ai o vechime de 12 luni neintrerupte in munca, sa ai o varsta minima de 25 de ani si un venit minim lunar de 2.000 de lei. Acest card de credit poate reprezenta pentru o anumita categorie de clienti, cel mai bun credit rapid nebancar. Avantajele cardului sunt de necontestat, cu conditia sa il poti accesa.

4. Creditul rapid nebancar de consum cu garantie imobiliara de la Easy Credit, reprezinta solutia optima pentru o clasa de clienti. Cei care vor sa imprumute sume mai mari de bani pe termen mai lung, la o dobanda foarte mica, atunci, acest credit garantat cu ipoteca reprezinta solutia ideala de a obtine sumele dorite de bani. Evident, si aici trebuie sa indeplinesti niste conditii, insa, partea cea mai importanta a acestui credit este data de prezenta ipotecii cu care iti garantezi imprumutul. Pentru acest credit nu conteaza intr-o proportie asa de mare veniturile tale.

(Visited 190 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies