Restantieri

Ce sanse au restantierii sa obtina credite?

In ultima vreme, IFN-urile detaliaza aceasta idee a creditelor catre reatantieri din ce in ce mai mult. Aproape fiecare institutie nebancara precizeaza pe site-ul propriu daca accepta sau nu persoanele rau-platnice. De altfel, sunt si cateva banci care trec peste faptul ca figurezi in Biroul de Credit ca restantier.

Din pacate, nu toti cei cu probleme pot obtine imprumuturi; sunt situatii din ce in ce mai speciale acceptate de IFN-uri. Marea majoritatea merg pe un anumit scoring din Biroul de Credit.

Cum era de asteptat, alte institutii nebancare acorda credite restantierilor si spun acest lucru foarte clar, chiar in prezentarea site-ului.

Solutii optime de refinantare a creditelor cu intarzieri pentru cei inscrisi in BC

Cei ce cauta finantari, dar sunt inscrisi in Biroul de Credit ca restantieri, pot sa se imprumute din nou, optand pentru o refinantare, de regula la aceeasi institutie financiara.

Mai departe

Poti lua un credit, chiar daca esti restantier!

Multe IFN-uri, dar si unele banci, trateaza deja cu ingaduinta problema restantierilor, nuantandu-si vizibil pozitia fata de acestia.

Mai departe

Poti sa-ti stergi restantele din Biroul de Credit?

Oamenii cauta cumva sa 'se stearga' din Biroul de Credit pentru a se putea imprumuta din nou la banci.

Mai departe

Biroul de Credit

Biroul de Credit a fost creat printr-o colaborare a 25 de banci din Romania, sub forma unei societati private. Baza de date a Biroului de Credit cuprinde date raportate ale persoanelor fizice ce au accesat la un moment dat un credit.

Mai departe

Centrala riscului de credite

CRC-ul sau Centrala Riscului de Credit este o institutie ce functioneaza sub administrarea BNR. Aceasta institutie aduna informatii despre debitorii persoane fizice si juridice, detalii despre creditele contractate si eventualele restante.

Mai departe

Cine mai acorda credite rau-platnicilor?

Preconizam noi ca si in 2018, IFN-urile vor oferi imprumuturi inclusiv persoanelor rau platnice.

Mai departe

Credit fara verificare BC, doar cu buletinul

Daca esti in cautarea unui credit rapid fara verificare la BC, doar cu buletinul, iti oferim cateva informatii ce te-ar putea ajuta.

Mai departe

Imprumuturi rapide pentru rau platnici 2018

Cei cu un istoric negativ au posibilitatea sa acceseze credite pentru rau platnici, rapid, simplu si discret

Mai departe

Imprumut fara acte. Bani pentru restantieri.

Poti sa accesezi un imprumut nebancar, fara acte doveditoare ale venitului, sau adeverinta de salariat? - De principiu, macar buletinul, ce inseamna in fapt un act - act de identitate, tot iti este necesar pentru a obtine un imprumut, fie el si nebancar.

Mai departe

Imprumuturi nebancare 2018

La nivelul anului 2018, imprumuturile nebancare au o reputatie mult mai buna decat acum cativa ani in urma, cand, in special sistemel de acordare a creditelor de catre IFN-uri eraud estul de blamate, si ne referim in special la accesarea online, unde se ascundeau o serie de date importante.

Mai departe

Imprumuturi nebancare pentru restantieri 2018

Se stie ca imprumuturile nebancare sunt mult mai accesibile decat cele bancare, totusi, exista un punct in care nici IFN-urile nu prea mai fac mare rabat de la conditiile de eligibilitate, anume, punctul restantierilor.

Mai departe

Restantierii pot inca sa se imprumute de la Institutiile Financiare Nebancare.

Din pacate, odata cu caderea propunerii legislative legate de injumatatirea ratelor la credite, a cazut si acea principala specificati, dupa parerea noastra, puteam sa reesaloneze un credit, chiar daca depaseai cele 30 de zile de intarzieri.

Se spunea in proiectul de lege ca se acorda un interval intre 30 si 90 de zile, pentru a se reesalona creditele ale caror rate sunt cu intarzier, spre deosebire de cerintele actuale, cand dupa 30 de zile banca demareaza procedurile de executare, fiind interzisa prin lege reesalonarea dupa cele 30 de zile de intarziere.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies