Reflectii despre IFN-uri. Te-ar putea interesa.

Actualizare octombrie 14, 2019

Pareri despre IFN-uri gasesti pretutindeni pe internet, de la speciliasti de seama pana la clienti nemultumiti.

Ficare parere conteaza, indiferent de natura ei ori de scopul urmarit. In definitiv este dificil sa analizezi o persoana prin prisma unei pareri exprimate, pentru a sti daca a fost de buna credinta ori nu.

Noi cercetam zilnic piata financiara si facem la randul nostru multe observatii, incercand pe cat posibil sa aducem mai aproape de voi informatia nealterata.

Bineinteles ca nu ne reuseste de fiecae data, liberul arbitru oricat ar fi el de arbitrar tot este influentat de mici disensiune internete ori externe.

Despre IFN-uri s-au scris multe. In ultimii ani aceste societati financiare si-au schimbat mult abordarea in piata, fapt ce le-a adus si multe pareri pozitive din partea publicului.

Odinioara, IFN-urile nu erau vazute cu ochi tocmai buni. Oamenii erau circumspecti si parerile erau impartile despre imprumuturile nebancare.

Ineosebi in online era o degriongolada in privinta IFN-urilor destul de vizibila. Creditele online de la IFN nu erau vazute cu ochi buni, iar asta nu se datora unui mit ori legenda, ci avusese la baza cu siguranta niste fapte reale, razlete poate, dar certe.

Candva ca sa accesezi online un credit de la IFN era destul de complicat, pentru multe dintre aceste societati nu-si afisau corespunzator costurile, nu puteai afla mare lucru despre produsele lor.

Astazi lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade. Din punctul nostru de vedere, creditele onine nebancare sunt printre cele mai transparente produse din piata.

Majoritatea IFN-urilor au costurile la vedere, au calculatoare de credite care permit clientilor sa-si determine costurile lunare si cele finale.

Evolutia spre transparenta a imprumuturilor nebancare este una de salutat.

O contributie la aceasta transparenta de azi o are in mod deosebit banca nationala care a intervenit la un moment dat cu tot felul de masuri in aceasta directie si care monitorizeaza atent acest segment de creditare.

Este usor astazi pentru un cliet sa afle care este cel mai avantajos credit nebancar pe care il poate afisa. Comparand mai multe ofertele pentru care se califica, o persoana poate alege cea mai avantajoasa oferta, in primul rand prin alegerea celui mai mic cost (comparatia se face pe dobanda anuala efectiva care reprezinta costul total al unui credit).

Vazute din afara, aceste credite nebancare au evoluat in mod pozitiv. Parerile multora se indreapta catre aceasta afirmatie.

Chiar si in perioade de laghete din punct de vedere al conditiilor de eligibilitate, multe IFN-uri au impus standarde ridicate pentru clienti, eliminand astfel riscul de nerambursare.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies