Refinantare Cetelem

Actualizare septembrie 29, 2020

Incerci o redresare? Vezi cum te poate ajuta o refinantare Cetelem.

Uneori suntem sufocati de multitudinea de probleme, financiare ori non financiare. In disperare de cauza unii pot lua decizii gresite, iar altii asteapta sa se intample o minune si situatia sa se rezolve de la sine.

Sunt putini cei ce judeca clar in situatii dificile, si nici nu este de mirare, tinand cont ca uneori problemele sunt deosebit de grave.

Fiecare dintre noi poate povesti un episod de acest gen in care cu greu a facut fata unei urgente ce parea fara iesire.

Multe probleme din viata noastra sunt datorate banilor, ori mai bine zis, lipsei lor.

De-a lungul anilor am vazut tot felul de cazuri dsperate; oameni in general care aveau credite in derulare si dintr-un motiv sau altul si-au pierdut parte din veniturile avute si au ajuns sa intarzie la plata ratelor.
Odata pornit acest cerc vicios, au aparut si alte probleme: raportarea la Biroul de Credit, imposibilitatea de a mai primi alte imprumuturi datorita scoringului negativ si asa mai departe. Avalansa datoriilor actioneaza ca un tavalug din momentul in care pierzi fraiele si nu reactionezi rapid si oportun.

Cand ai un credit in derulare si nu mai faci fata ratelor, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa discuti cu creditorul. Ar fi bine sa ai si niste optiuni la indemana, inainte de a vorbi cu acesta, pentru a stii ce sa ceri in final.

Daca solutia oferita de acesta nu te multumeste, poti sa incerci la alti creditori, sa vezi care sunt propunerile acestora.

Spre exemplu, poti opta pentru o refinantare la o alta banca, prelungind eventual contractul de credit pe o perioada substantial marita, cat sa-ti diminuezi ratele intr-asa maniera incat sa te poti ajunge cu banii in noile conditii de venit.

Cel mai bine este sa stii de la inceput cat iti permiti sa platesti lunar rata, astfel incat de aici sa pleci cu discutia si cu negocierile.

O oferta care pare destul de atractiva pentru clientii aflati in dificultate, este solutia de refinantare de la Cetelem.

Cetelem va propune o refinantare a creditelor de la alte banci, cu o dobanda atractiva de 10,95%, rate fixe si 0 taxe si alte comisioane. Nu se cer nici garantii.

O astfel de refinantare iti poate oferi, pe de-o parte posibilitatea de a-ti estrange mi mult credite intr-unul singur beneficiind de o dobanda beneficia, iar pe de alta parte, posibilitatea de a-ti diminua ratele unui credit impovarator.

Sa stiiti ca am analizat destul de mult aceasta problema a datoriilor, si am citit parerile multor specialisti. Mai toti recomanda ca in momentul in care esti intr-un impas financiar, avand un credit in derulare caruia nu-i mai faci fata cu veniturile actuale, sa apelezi la o refinantare.

In piata financiara romaneasca exista multe oferte de refinantare, la banci, la IFN-uri, cu intercalatii de oferte, care mai de care mai atractive.

Exista si posibilitatea de a obtine o prelungire a contractului de imprumut pe 10 ani – din fericire refinantare vine cu acest avantaj.

Creditul de refinantare Cetelem poate fi o solutie viabila atunci cand vrei sa-ti refinanentezi imprumuturile de la alte banci ori IFN-uri.

Care sunt caracteristicile refinantarii de la Cetelem?

Din analiza noastra a rezultat ca acest produs poate fi oportun atunci cand exista o problema financiara ce se doreste a fi depasita.

Poti sa-ti restrangi creditele actuale intr-unul singur, ori poti sa beneficiezi de un imprumut mai sigur si mai pliat pe nevoile tale actuale.

Iata si prin ce se remarca aceasta refinantare Cetelem:

– obtii rate mai mici decat ratele actuale, astfel iti poti elibera bugetul de impovararea actuala
– poti sa-ti restrangi creditele (daca ai mai multe la alte institutii financiare) intr-unul singur, obtinand o dobanda performanta
– nu exista costuri adiacente, de genul comisioane ori alte taxe ascunse
– nu este nevoie de garantii, daca suma nu depaseste 150.000 de lei
– ai o singura asigurare care te fereste de evenimente neprevazute

Cum poti contracta creditul de refinantare Cetelem?

Cei de la Cetelem au in general conditii destul de laxe de creditare, lucru ce transpare si in cazul acestui produs.

Refinantare se poate obtine daca:

– ai minim 3 luni vechime la locul de munca actual
– daca ai venituri din calitatea de PFA
– daca ai venituri din calitatea de pensionar

Solicitantii unei refinantari Cetelem trebuie sa prezinte un document emis de banca ori IFN-ul catre care se va face refinantare. Acest document trebuie sa contina: numarul de contract si data la care a fost incheiat, contul IBAN al bancii unde se va face virarea banilor accesati prin refinantare.

Angajatilor li se cere o dovada de venit, daca veniturile nu pot fi verifiate la ANAF.

Pensionarii trebuie sa prezinte o dovada de venit, daca veniturile acestora sunt sub 1000 de lei.

Pentru pensiile mai mici de 1000 lei, este nevoie de cupon de pensie in original.

PFA-urile vor trebuie sa prezinte documentele specifice la care se adauga documentele standar ce atesta functionarea.

Alte acte necesare:

– act de identitate
– factura de utilitati
– extras de cont
– acordul de verificare la ANAF a veniturilor
– acordul de consultare si prelucrare a datelor CRC
– cerere de refinantare.

Pentru a accesa o refinantare la Cetelem, suni la numele de telefon puse la dispozitie de acest creditor. Vei fi pus in legatura cu un reprezentant care te va indruma sa completezi aplicatia. Vei primi acasa documentele gratuit si le vei trimite completate catre una din agentiile lor. Daca refinantare iti este aprobata, banii vor fi virati catre banca ori IFN-ul unde aveai creditul/creditele.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies