Poti alege credite online rapide din ofertele IFN-urilor romanesti

Exista in ofertele IFN-urilor romanesti posibilitatea sa accesezi rapid credite online, fara multe acte, in conditii sumare.

Credite online rapide puteti gasi doar in portofoliul societatilor nebancare. Bancile nu ofera inca credite online, permit doar o preaprobare online.

Nu exista oferte mai simplu de accesat in afara acestor credite nebancare online din portofoliul IFN-urilor! Totul se intampla extrem de rapid, practic in 10 minute se completeaza formularele de creditare, care includ contractul de imprumut.

Sumele disponibile pentru aceste imprumuturi nu sunt mari, ele nevariind foarte mult de la o societate la alta. Sumele mai mari sunt disponibile in ofertele IFN-urilor in conditii de eligibilitate mult mai drastice, apropiate de cerintele ofertelor bancare.

Pentru un astfel de credit online rapid nu sunt necesare garantii, nici garanti, nu se cere nici adeverinta de venit ori de salariu. Sunt solicitate de cele mai multe ori copii dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont unde iti incasezi veniturile.

Multe societati nebancare permit calculul ratelor si a sumelor maxime ce pot fi accesate in functie de venit. Costurilor acestor produse financiare sunt fixe, deci nu exista posibilitatea sa te trezesti cu sume enorme de rambursat, decat daca intarzii cu plata ratei. Atunci, da! Penliazarile pentru creditele online rapide sunt mari, ele conducand la cresterea substantiala a sumelor datoritate de imprumutat.

In alte tari acest sistem este unor mult mai simplu decat la noi. In practica uzuala, se completeaza un cec pe numele societatii, cec ce va fi utilizat pentru a retrage suma aferenta creditului efectuat, la care se adauga dobanda. Aceasta practica este folosita indeosebi in produsele numite generic payday loans, adica credite pana la salariu. La noi in tara, se foloseste atributul de credite rapide, mai putin folosita este sintagma de 'pana la salariu', probabil si pentru ca multa vreme aceasta a fost marca irnegistrata.

Acum, sa stiti un lucru, mai toate IFN-urile acorda astazi credite rapide. Adica, practic, toate creditele nebancare au fost rebranduite, desi, unele dintre ele nu acopera aceasta definite macar din perspectiva timpului in care ajung banii la client. Nu poti sa spui ca acorzi un imprumut rapid, cand banii ii survin clientului in 48 de ore. Rapid poate fi numit creditul care se acorda in mai putin de 12 ore, adica in aceeasi zi.

In privinta rapiditatii, bancile au facut progrese uriase. De la cele 7-14 zile cat dura in trecut acordarea unui credit de nevoi personale, astazi s-a ajuns la acordari extrem de rapide, chiar de cateva ore. Timpii de acordare ai creditelor bancare s-au redus din cauza solutiei gasite de banci de a renunta la solicitatea adverintei de venit si de a inspecta veniturile clientilor prin intermediul celor de la ANAF. Asadar, cu acordul clientilor, bancile verifica bonitatea clientului mult mai rapid astazi. Cum se procedeaza? Mergi la banca cu buletinul, iti dai acordul de verificare a bazei de date ANAF, si in cateva ore banca primeste de la ANAF situatia ta financiara si poate sa-ti analizeze solicitatea. Acest lucru este util celor ce au veniturile inregistrate la ANAF.

Revenind la credite online rapide de la IFn-urile, trebuie sa stiti ca aceste produse sunt pefect legale, reglementate de Banca Nationala a Romaniei, unde sunt inscrise ca 'microcredite'. Este adevarat ca in ultima vreme regulile s-au inasprit in domeniu, insa, nimic dramatic pentru societati si clientii lor.

Principala caacteristicia a creditelor rapide acordate online este cea a procedurilor simple de accesare. Aceste produse ofera clientilor posibilitatea de a nu mai interactiona direct cu societatile, fara deplasari, fara timp pierdut. Practic, prin intermediul unui gadget legat la internet poti accesa de oriunde un credit rapid online, iar daca imprumutul iti este aprobat, primesti banii in contul bancar si poti dispune de ei cand doresti tu. Comod, simplu si extrem de eficient!

Iata cateva exemple de IFN-uri care au in portofoliu credite online rapide:

1. Credius - ofera credite de la mici la mare, intr-un timp foarte scurt. Formalitatile sunt reduse la acest IFN, iar avantajul major este ca oamenii pot imprumuta si sume mai mari, intr-un timp scurt. Poti opta la Credius fie pentru credite mici pe termen scurt (in cuantum de la 600 la 4500 de lei), fie pentru credite mari pe termen lung (in cuantum de la 600 la 30.000 de lei). Perioada de creditare variaza intre 4 si 60 de luni.

2. Provident - ofera de asemenea sume mai mari de bani, desi creditele lor sunt acordate rapid. In plus, cei de la Provident ofera si un serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului, fapt ce permite accesul si persoanelor care nu dispun de internet si care nu au un cont bancar unde sa primeasca banii imprumutati. De la Provident poti accesa sume de bani intre 500 si 15.000 de lei Durata maxima de accesare este de 134 de saptamani. Daca doresti serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, trebuie sa stiti ca acesta este contra cost.

3. Telecredit - ofera sume de bani cuprinse intre 100 si 2000 de lei, pe perioade scurte de la 10 la 30 de zile. Acesta este ceea ce se numeste imprumut pana la salariu, din cauza duratei de acordare. Procesarea cererii de credit se face ultra rapid, la fel de repede primesti si banii in contul bancar. Aplici online, actele sunt putine (extras de cont si carte de identitate). Mai trebuie sa indeplinesti conditiile de varsta si cele de venit, dar in rest nimic deosebit.

4. Viva Credit - in portofoliul acestei societati sunt doua tipuri de creditele, cele pe termen scurt, in cuantum de la 100 la 2000 de lei, acordate pe perioade de la 1 la 35 de zile si produsul umit generic "vivapersonal", ce ofera accesul la sume de bani intre 1000 si 5000 de lei pe perioade fixe de trei luni. Cei de la Viva Credit sunt cei care au introdus pe piata romaneasca conceptul de 'credite pana la salariu'.

In privinta bancilor, exista cum va spueam anterior la unele dintre ele, posibilitatea de a efectua o preaaprobare online. Practic, online iti compeltezi informatiile personale, iti calculezi sumele dorite pentru a le imprumuta si ratele aferente. Dupa accea trebuie sa te deplasezi la sediul bancii pentru a finaliza procesul de creditare.

Printre bancile care practica astfel de preaprobari online a creditelor bancare amintim aici: Banca Transilvania, Idea::Bank, Libra Bank, Ing Bank, OTP Bank, etc.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies