Imprumut nebancar Onnen

Acceseaza simplu un imprumut nebancar flexibil Onnen intre 1.000 si 10.000 lei

Pentru a accesa un imprumut nebancar Onnen, ai nevoie de o copie dupa buletin si de eventual un extras de cont pentru verificarea veniturilor.

Onnen este o societate nebancara, parte a Grupului 4Finance, un grup financiar mare din Europa, axat pe credite de consum acordate online.

Imprumuturile nebancare acordate de Onnen sunt cunoscute ca niste produse financiare rapide, convenabile, acordate responsabil.

Creditul Onnen se acceseaza online, completand un formular simplu. Primul pas este alegerea sumei pe care doresti sa o imprumuti si a perioadei aferente. In urma selectarii acestor date, veti descoperi si care este rata lunara propusa in corelare cu suma de bani dorita si perioada de derulare a creditului.

In mod convenabil, daca imprumutul ti-a fost aprobat, primesti banii in cont in mai putin de 24 de ore.

Cei de la Onnen iti pot prelungi perioada de creditare si de asemnea, iti poti mari si creditul oricand iti exprimi aceasta dorinta. Un alt avantaj este acela ca poti amana plata ratei, daca ai probleme cu rambursarea ei.

Pentru o prima accesare, adica daca esti client nou, va trebui sa iti inregistrezi datele personale si sa incarci documentele necesare: copii scanate dupa buletin si dupa dovezile de venit.

Pentru a accesa un credit Onnen, trebuie sa fi cetatean roman, sa ai bonitatea necesara rambursarii creditului solicitat si sa completezi corect aplicatia online. Actele necesare accesarii unui imprumut Onnen sunt: copie scanata dupa buletin si o dovada de venit lunar stabil.

Poti imprumuta sume de pana la 10.000 de lei, pe perioade de maxim 24 de luni. Poti sa prelungesti imprumutul pe o perioada de trei luni. Astfel, in decursul unui an, ai posibilitatea de a amana de trei ori plata unei rate.

Daca ai accesat deja un imprumut Onnen, nu mai poti lua inca unul, decat daca n-ai atins prin primul maximul accesibil, adica suma de 10.000 de lei. In cazul in care, primul credit a avut o valoare mai mica de 10.000 de lei, mai poti solicita diferenta pana la plafonul maxim de 10.000 de lei.

Daca imprumutul ti-a fost aprobat, cei de la Onnen iti vor face transferul bancar in mai putin de 24 de ore, insa, timpul in care primesti banii in cont depinde si de fiecare banca in parte.

Trebuie sa stiti ca un imprumut nebancar Onnen este un produs facil, usor de accesat, transparent si flexibil. Poate fi accesat atunci cand aveti nevoie urgenta de bani, in situatii dificile din punct de vedere financiar.

Mai multe informatii veti descoperi pe site-ul IFN-ului: https://www.onnen.ro.

De asemenea, pentru alte informatii puteti sa sunati la tel: 031 22 95 399. Programul celor de la Onnen este intre orele 8:00 - 18:00.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies