Oferte imprumuturi nebancare in 2014

Ce s-a schimbat in piata imprumuturilor nebancare in 2014?

Din punctul de vedere al schimbarilor pe care le resimtim in piata nebancara, la nivelul lui 2014, putem spune ca cea mai importanta este aceea a diminuarii dobanzilor, chiar si la creditele rapide, fapt datorat in principal concurentei bancare ce a inceput sa lanseze in piata la randul lor imprumuturi rapide, astfel ca IFN-urile au fost prinse usor in offside.

Imprumuturile nebancare la nivelul anului 2014 in Romania s-au diversificat, numarul Institutiilor Nebancare ce acorda astfel de credite inmultindu-se semnificativ. De asemenea, au aparut tot mai multe case de amanet care functioneaza pe acelasi statut ca si IFN-urile.

Inmultirea institutiilor financiare nebancare este un alt motiv pentru care probabil ca imprumuturile de la IFN-uri se vor mai ieftini in viitorul apropiat.

O alta caracteristica importanta pe care o descoperim in piata nebancara in 2014 este aceea a cresterii usoare a sumele imprumutate prin creditele rapide, si discutam de cele in lei, deci poate fi efectul exclusiv al devalorizarii leului si al inflatiei, ori poate IFN-rile au ajuns la vreo concluzie vis-a-vis de solicitarile frecvente ale clientilor.

Imprumuturi nebancare oferite de IFN-urile din Romania. Ofertele institutiilor financiare nebancare pentru persoane fizice:

Creditul pentru persoanele fizice autorizare si asocitii familiale: credite de consum sau achizitie de bunuri. Oferte de creditare ale institutiilor nebancare prin oferirea de credite de consum.

Cardurile de credit prin liniile de credit deschise va pot ajuta sa va rezolvati o problema urgenta, punandu-va la dispozitie sumele necesare, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. In cazul persoanelor juridice, liniile de credit sunt destinate in general acoperirii deficitului de lichiditati pe o perioada data, ce intra in firma sub forma de capital de lucru ori pentru refinantarea unor alte credite mai vechi.

De exemplu BT direct IFN, institutie financiara nebancara ce functioneaza sub egida grupului financiar BT - Banca Transilvania - ne propune credit de nevoi personale Credit Direct. Suma maxima 40.000 lei, perioada de rambursare 60 de luni, rate de 149 lei pe luna. Vreti sa cumparati bunuri in rate? BT Direct ne propune imprumuturile pentru cumpararea de bunuri de folosinta indelungata.

Imprumuturile de tip "BTD PROMO" sunt catalogate drept cel mai ieftin pentru client deoarece acesta obtine dobanda anuala, comisionul de acordare credit si comisionul de administrare credit zero.

Printre cele mai tentate oferte de imprumuturi nebancare in 2014 se numara:

- creditele de nevoi personale FRFS (foarte ieftine);
- imprumuturile la domiciliu de la Provident;
- produse de genul "pana la salariu" de la Viva Credit;
- produse rapide, cu banii in mana in mai putin de 24 de ore, de la iCredit;
- credite nebancare sigure de la Cetelem, si tot de la ei si cardurile de credit nebancare lansate in co-branded cu o serie de magazine partenere.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies