Imprumuturi rapide Mindi

Credite rapide negarantate pe termen scurt si lung de la Mindi IFN

O noua societate nebancara si-a facut aparitia in pesiajul financiar romanesc, este vorba de Mindi IFN S.A. .

Cu sucursale in Bucuresti (4 puncte: in Colentina, Camil Ressu, Bucurestii Noi si Olteniei), Mindi este un IFN ce acorda credite facile in regim de urgenta clientilor sai.

Pentru a accesa un imprumut Mindi, trebuie sa fi cetatean roman si sa ai o varsta intre 25 si 75 de ani. Asadar, poti accesa un credit rapid de la Mindi chiar daca esti pensionar.

Actele necesare de care ai nevoie la primul pas sunt: buletinul, dovada de venit (extras de cont bancar, talon de pensie ori alt document care sa-ti ateste venitul) si un card debit valabil.

Pentru accesare, trebuie sa completezi cererea de credit online, ori te poti deplasa in oricare din sucursalele celor de la Mindi.

Oricum, dupa ce aplicati online, tot trebuie sa va deplasati la una din sucursalele Mindi pentru o ultima verificare a datelor introduse.

Imprumuturile rapide de la Mindi sunt acordate pe termen scurt, asadar nu sunt rigizi in acordare, nici nu-ti solicita indeplinirea unor conditii de eligibilitate drastice. Poti opta chiar si pentru o prelunfire a imprumutului, daca te gasesti in imposibilitatea de a rambursa la timp un imprumut deja aflat in derulare.

Orice credit de la Mindi nu necesita garantii si nici giranti.

Pentru a aplica la un imprumut Mindi, poti sa o faci simplu de pe platforma online a IFN-ului - www.mindi.ro, ori telefonic la numarul 031 9474.

De asemenea, poti vizita una din sucursalele IFN-ului:
- Soseaua Colentina, Nr. 3B, bl. 33B, Parter, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti (program de luni pana vineri de la 10 la 19, sambata de la 10 la 16);
- Bulevardul Camil Ressu Nr. 16, bl.4 bis, Parter, Sector 3, Bucuresti, Bucuresti (program de luni pana vineri de la 10 la 19);
- Bulevardul Bucurestii Noi, Nr. 70, Sector 1, Bucuresti, Bucuresti (program de luni pana vineri de la 10 la 19);
- Soseaua Oltenitei Nr. 140, bl. 5, Parter,Sector 4, Bucuresti, Bucuresti (program de luni pana vineri de la 10 la 19).
Pentru informatii suplimentare, puteti sa trimiteti un email la adresa info@mindi.ro.

Daca esti la primul imprumut Mindi, suma maxima pe care o poti accesa este de 1100 de lei. De la al doilea credit in sus, poti solicita pana la 2900 de lei.

Rambursarea se face in 7, 14 ori 30 de zile.

Retineti ca acesta nu este un credit 100% online, asadar, dupa ce completati cererea online de creditare, tot va trebui sa va deplasati la unul din sediile amintite mai sus pentru a semna acordul de imprumut si pentru a obtine banii cash. Ai la dispozitie si transferul bancar, daca doresti.

Rapiditatea acordarii unui credit depinde in primul rand de tine, de cat de repede ajungi la una din sucursale pentru a finaliza imprumutul.

Poti sa accesezi un credit oricand, insa, pentru a semna acordul de imprumut, trebuie sa te deplasezi la sucursala in programul de lucru ale acesteia.

Creditul iti poate fi respins daca ai un istoric negativ privitor la alte credite pe care le-ai avut in trecut.

Daca ai luat un credit si l-ai rambursat, poti aplica pentru un alt credit abia dupa o perioada de 60 de zile de la achitarea anteriorului.

Avantajul creditului oferit de Mindi este ca are rate mici pentru un imprumut rapid pe termen scurt.

Primul credit este gratuit, iar de la al doilea in sus, veti gasi niste dobanzi acceptabile pentru produse din aceeasi clasa. Dobanda anuala efectiva pentru un al doilea imprumut de la Mindi are valoarea de 1269,7%, daca te imprumuti pentru o perioada de 30 de zile.

Rambursarea unui imprumut se face direct la una dintre sucursale, prin transfer bancar din contul tau bancar ori direct la o agentie de banca.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies