Linie de credit pe termen lung Viva Credit

Cei de la Viva Credit si-au modificat creditul pana la salariu, transformandu-l intr-o linie de credit pe 5 ani.

Creditul pana la salariu de la Viva Credit a fost imbunatatit de IFN, fiind transformat intr-o linie de credit deschisa pe 5 ani.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca celebrul Credit Pana la Salariu, marca inregistrata a celor de la Viva, se transforma intr-o linie de credit pe termen lung, din care clientul poate sa retraga suma dorita de bani. Dupa ce ramburseaza banii imprumutati, ei vor fi din nou disponibili in contul sau de client.

Pentru a solicita acest credit online Viva, aveti nevoie de copii scanate ori fotografiate dupa BI/CI si extras de cont unde va incasati salariul.

Puteti imprumuta, ca si pana acum, maxim 2.000 de lei.

Daca in perioada contractului, clientul nu retrage nicio suma de bani, nu il va costa nimic.

Dupa ce ai retras o suma de bani din cont, daca o rambursezi intr-un interval mai mic de 30 de zile, dobanda aferenta este 0. Daca trec mai mult de 31 de zile de la accesare, veti plati dobanda ca si pana acum.

Daca vrei sa retragi bani, trebuie sa te gasesti in contul tau de client, sa selectezi suma dorita. La scadenta, adica la salariu, trebuie sa platesti inapoi suma imprumutata si dobanda aferenta pana la acea data. Daca la scadenta, clientul nu detine toata suma de bani necesara, poate plati partial, dar minim 10%, la care se adauga dobanda aferenta.

Rambursarea anticipata nu te costa nimic.

Banii rambursati vor fi din nou disponibili in contul tau si poti sa retragi din ei ori de cate ori ai nevoie.

Contractul de imprumut se incheie pe o durata de 5 ani. Clientul are posibilitatea sa retraga sumele dorite de bani oricand doreste, fara sa mai treaca printr-un alt proces de analiza, printr-o noua accesare.

Retineti un lucru important, noul credit pana la salariu, incheiat pe 5 ani, are dobanda 0 doar pentru primele 30 de zile de la accesare.

Ca exemplu, daca ai accesat un credit astazi, daca rambursezi in 30 de zile de azi inainte, dobanda aferenta este 0. Asta inseamna ca dupa 30 de zile, tu platesti doar suma de bani imprumutata. Incepand din a 31-a zi, se aplica dobanda, exact in cazul vechiului Credit Pana la Salariu.

Ca sa fie clar pentru toata lumea, creditul pana la salariu de la Viva Credit se transforma intr-un produs pe termen lung, adica pentru 5 ani – la fel ca produsele de nevoi personale din portofoliul bancilor.

Acest credit online doar cu buletinul de la Viva este accesibil si persoanelor cu istoric negativ – cei inscrisi in Biroul de Credit.

Exemplu de calcul:
– pentru un credit de 2.000 de lei contractat pentru 5 ani, daca rambursezi aceasta suma in 30 de zile, dobanda este 0. Dupa cele 30 de zile incheiate, vei plati o dobanda de 24 de lei pe zi.
– pentru o suma imprumutata de 1.000 de lei, contract incheiat pe 5 ani, daca platesti in 30 de zile, dobanda aferenta este 0, asadar rambursezi exact cat ai imprumutat. Daca trec cele 30 de zile si nu ai rambursat, vei plati in continuare o dobanda de 12 lei pe zi.

Acest credit online pe termen lung de la Viva se acorda fara garantii si gara giranti si nu necesita adeverinta de venit. Pentru accesare trebuie sa aveti peste 20 de ani, sa ai un venit stabil din salarii, pensii ori PFA si un cont bancar unde sa-ti incasezi aceste venituri.

Pentru detalii, puteti sa solicitati informatii la adresa de email suport@vivacredit.ro, sa sunati la numerele de telefon 021 303 0080, 0372 402 500.

Programul de lucru al celor de la Viva Credit:

L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

Pentru accesarea acestui nou credit pana la salariu (de fapt, este un credit pe 5 ani, iar daca e rambursat pana la salariu are dobanda 0), se completeaza formularul online de pe platforma IFN-ului. Imprumutul se aproba in 15 minute si daca totul e regula, in 2 ore primesti banii in cont.

(Visited 698 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies