Imprumuturi urgente nebancare 2018

Poti accesa imprumuturi urgente nebancare intr-un mod cat se poate de simplu: online, telefonic ori prin SMS.

Obtinerea unor imprumuturi urgente nebancare la nivelul anului 2018 este mai mult o formalitate, decat o verificare amanuntita a bonitatii si bunei credinte a solicitantilor.

Ideea manifestata de Institutiile Financiare Nebancare in acordarea acestor produse financiare deriva din necesitatea urgenta, din nevoia imediata ce trebuie satisfacuta prin mijloace permisive.

Chiar am remarcat atentionarile pe care majoritatea IFN-urilor le fac cu privire la ideea de responsabilitate financiara atunci cand acorda credite. Unele societati nebancare ne sugereaza sa apelam la aceste imprumuturi nebancare rapide doar cand suntem cu adevarat intr-un impas, si nu manati de dorinta indeplinirii unor vise ori placeri personale.

Credite nebancare urgente acorda in 2018 toate societatile nebancare ce au printre ofertele curente solutii de finantare pe termen scurt. Aceste societati acorda imprumuturi mici de bani, pe perioada scurte de timp, de regula pana in 30 de zile, astfel incat, riscurile asumate sa fie cat mai mici.

Haideti sa vedem si care este oferta actuala din piata romaneasca de imprumuturi nebancare urgente:

1. Ferratum - o societate nebancara ce acorda imprumuturi urgente pe termen scurt, sume de maxim 1290 de lei, acordate in conditii permisive, pe perioade de pana la 45 de zile. Solicitarea se poate face online, prin SMS ori telefon, iar daca indepliniesti conditiile, banii iti sunt virati in timp record. Ferratum este una din societatile nebancare ce nu ne recomanda solicitarea unor imprumuturi urgente pentru nevoi de genul vacantelor, reparatii majore in casa, achizitie de electrocasnice, etc.

2. Viva Credit - detinatoarea marcii "credit pana la salariu" ofera in conditii similare, sume mici de bani de pana in 1000 de lei, pe perioade de pana la 35 de zile. Fara garantii si fara giranti, ti se ofera posibilitatea sa accesezi imprumuturi urgente nebancare chiar daca esti restantier si au un istoric negetiv, cuantificat prin prezenta numeului tau pe lista neagra a Biroului de Credit. Si cei de la Viva Credit ne spun ca ei nu recomanda imprumuturile pe termen scurt, de genul creditului pana la salariu, decat pentru rezolvarea unor probleme de strica necesitate, in niciun caz nu recomanda aceste credite daca nu aveti posibilitatea de a-l rambursa.

3. Extra Simplu - creditul rapid nebancar oferit de IFN Extra Finance - o solutie de creditare tot pe termen scurt, in acest caz, de pana la 30 de zile. Poti obtine sume de bani cuprinse intre 200 si 2.000 de lei. Accesarea se face in mod simplu prin completarea unui formular online si trimiterea unor documente scanate (copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont) si mai apoi, daca imprumutul ti-a fost aprobat, semnezi contractul de credit si primesti banii. La randul ei, societatea nebancara IFN Extra Finance ne indeamna la responsabilitate in privinta creditarii.

4. iCredit - ofera creditul rapid de nevoi personale - cel mai rapid credit nebancar de nevoi personale din Romania, dupa cum sustin cei de la iCredit. Prin acest imprumut poti obtine sume cuprinse intre 400 si 4.000 de lei, chiar in 24 de ore, la tine acasa. Ai nevoie de buletin si adeverinta de venit, iar pentru a aplica poti s-o faci online sau telefonic. Pentru ca nu se solicita garantii, iCredit ne indeamna de asemenea catre constientizare, atunci cand solicitam un imprumut.

Asadar, iata cateva exemple de societati nebancare care ofera imprumuturi urgente in 2018, in conditii permisive, dar care ne si transmit sa fim responsabil atunci cand solicitam aceste sume de bani, fie ele si mici. Bonitatea clientului pe termen scurt si mediu reprezinta o preocupare a societatilor financiare, in general, atunci cand acorda credite. Chiar fiind vorba despre cume mici de bani, acordate pe termen scurt, totusi, datorita dobanzilor mari, aceste sume initiale imprumutate pot ajunge sa creasca foarte mult. Aceasta rostogolire a unor imprumuturi de tip rapid te pot druncina financiar, din acest motiv aproape toate societatile financiare ne indeamna la responsabilitate.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies