Imprumuturi rapide pentru rau platnici 2018

Cei cu un istoric negativ au posibilitatea sa acceseze credite pentru rau platnici, rapid, simplu si discret

Online, cu aprobare instanta, cu banii pe card in cateva ore - doleante indeplinite de IFN-urile ce acorda imprumuturi pentru rau platnici in 2018.

O fi bine, o fi rau? Nu am gasit inca un raspuns, insa, cu siguranta fiecare caz in parte este unul special si trebuie tratat ca atare.

Atat IFN-urile, cat si bancile, trateaza fiecare client in parte, in functie de suma pe care a datorat-o, de timpul in care a achitat-o.

Daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier, asta nu inseamna ca de acum inainte, de cate ori accesezi un imprumut este pasibil sa nu-l rambursezi. Pana la urma, nu poti niciodata sa pleci de la premisa ca cineva o sa greseasca cu siguranta, daca a mai facut-o candva. Si, oricum, de regula, motivul pentru care oamenii apar ca restantieri in Biroul de Credit este acela al lipsei banilor, lipsa datorata de cele mai multe ori unui eveniment nefericit.

Pentru ca, numarul restantierilor a crescut semnificativ in ultimii ani, bancile si-au luat niste masuri de precautie. Spre exemplu, una din aceste masuri este aceea de a introduce atasat de produsul financiar oferit si o asigurare. In caz ca ti se intampla ceva, ca-ti pierzi locul de munca, ca ti se diminueaza veniturile semnificativ, asigurarea poate fi o solutie foarte buna. IFN-urile nu recurg deocamdata la astfel de masuri, aceste societati acoperindu-si riscurile exclusiv din costuri. Acesta este unul din motivele pentru care unele credite rapide nebancare sunt atat de scumpe.

Pentru a accesa imprumuturi rapide pentru rau platnici 2018 ai nevoie de doua copii scanate ori fotografiate dupa buletin si dupa extrasul de cont. Pe langa aceste documente, mai trebuie sa indeplinesti si alte conditii: limite de varsta, vechime minima la ultimul loc de munca si totala, etc.

IFN-urile specializate pe acordarea de credite rapide nebancare nu solicita acte numeroase, nici conditii aspre de eligibilitate. Cum spuneam mai sus, riscurile in acest caz sunt preluate de catre costuri.

In Biroul de Credit ajungi cand nu-ti platesti la timp ratele unui credit, in cazul in care au trecut 30 de zile de gratie. Societatile financiare, banci ori IFN-uri te pot raporta sau nu. Depinde de ele. Evident, daca te stii cu musca pe caciula poti sa iei legatura cu respectiva societate inainte sa te raporteze si sa incerci un plan de reesalonare al datoriilor, care sa includa si neinscrierea in Biroul de Credit ca rau platnic.

Asa cum va spuneam anterior, exista rau-platnici care au ajuns in aceasta postura din motive independente de vointa lor. Acestor cazuri, unele dintre societatile financiare le acorda clementa. Cu alte cuvinte, exista posibilitatea sa poti accesa un nou credit bancar ori nebancar, chiar daca esti inscris in Biroul de Credit cu un scoring negativ. Conditia primordiala este sa-ti fi platit pana la urma datoriile; pana la urma, acesta este principalul semn al bunei tale credinte.

Pentru a fi beneficiarul unuia dintre aceste imprumuturi rapide pentru restantieri, nu trebuie sa depui cine stie ce eforturi, nici macar deplasari nu mai esti nevoit sa faci. Ai nevoie de o legatura la internet si un gadget care sa-ti permita accesarea online a unor platforma ale societatilor financiare nebancare.

Printre IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide rau-platnicilor in 2018, se numara: Fast Finance, IFN Extra Finance, Viva Credit, Credius, Telecredit, etc.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies