Imprumuturi nebancare ieftine si sigure

Multi romani cu venituri mici cauta imprumuturi nebancare ieftine si sigure, dar cu conditii de accesare limitate

Legat de intrebarea daca imprumuturile nebancare sunt ieftine si sigure, la prima vedere, raspunsul ar fi ca nu. Insa, daca analizezi mai bine ofertele IFN-urilor, o sa gasesti printre acestea si imprumuturi ieftine si sigure. Tot ce trebuie sa facem este sa excludem din start credite nebancare rapide, care sunt alta mancare de peste, alte dobanzi, alte termene de rambursare, alte perioade de acordare a banilor, etc.

Daca dam la o parte tot ce inseamna creditare rapida, sub orice forma ar fi ea prezenta in piata, fie ca vorbim de credite in 24 de ore, credite la domiciliu, credite pana la salariu, etc, ramanem cu o majoritate a imprumuturilor nebancare, derivat popular din stiintificul credite de consum, ce nu au niste dobanzi de speriat, ce pot fi si sigure si ieftine. Nu vorbim despre imprumuturile nebancare cu rol de societate de binefacere, dar nu ajunge nici la dobanzi de 200%, cel putin. Vorbim de niste credite decente, acordate chiar rapid, comparativ cu cele ale bancilor, ce nu necesita conditii drastice de eligibilitate.

Daca vorbim de imprumuturi nebancare ieftine si sigure, vorbim in primul rand de societatile nebancare derivate din societatile de tip bancar (cum ar fi BRD Finance, BT Direct, Garanti credite de consum – Ralfi IFN, etc.).

Una dintre ofertele de credite nebancare sigure din piata este cea provenita de la Ralfi IFN. Aceasta societate acorda credite nebancare, ce sunt de fapt credite acordate de Garanti Credite de Consum, umbrela sub care functioneaza RALFI IFN SA.

De la Garanti poti imprumuta sume de bani intre 1.000 si 15.000 de lei pe perioade de la 18 la 60 de luni.

Poti sa-ti calculezi singur ratele pe platforma online a societati si sa aplici online pentru imprumutul dorit.

Odata ce ai aplica, cei de la Garanti Credite va vor contacta.

Pe parcursul derularii imprumutului, rata este fixa.

Pentru accesare nu ti se solicita garantii ori giranti.

Cei de la Garanti Credite de Consum au in portofoliu mai multe tipuri de credite: de nevoi personale minin, standard, excelent, mega si maxim.

Actele necesare pentru aplicare la un credit Garanti:
– copie dupa buletin
– acord ANAF de verificare a veniturilor (in cazul pensionarilor se solicita cel mai recent talon)

Putem sa spunem ca am intalnit imprumuturi nebancare ieftine si sigure? Da! Putem! Oricum, pe langa exemplul de mai sus, tin sa spun ca BNR merita un mare plus in privinta regulilor impuse, cel putin la nivelul IFN-urilor. Poate ca ar fi bine daca si-ar baga un pic coada si printre banci, si nu ma refer doar la a scadea in batjocura dobanda de referinta.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies